Lagre spillelister i biblioteket ditt

Du kan legge til spillelister du har opprettet, spillelister som andre skapere har laget, og videoer du har lagt til i Se senere-spillelisten, i biblioteket. Når du har lagt til spillelister i biblioteket, er det enkelt å få tilgang til dem senere.

Hvis du eier en spilleliste, kan du legge den til offentlig i biblioteket ditt, slik at seerne dine kan legge den til i sine egne bibliotek. Hvis du ikke vil at spillelisten din skal vises offentlig, kan du oppdatere tilgangsinnstillingene dine. Hvis du gjør dette, kan du se lagrede spillelister på kanalen din, men andre seere kan ikke se dem.

Lagre spillelister i biblioteket ditt

Når du ser på en video

Du kan lagre en spilleliste mens du ser på den.

1. Gå til en video som er lagret i en spilleliste.
  2. Klikk på Lagre spillelisten  i feltet for spillelisten.

Fjern en spilleliste fra biblioteket ditt

1. Gå til spillelisten du vil fjerne.
  2. Klikk på Fjern i feltet for spillelisten.