Lagre spillelister i biblioteket ditt

Du kan legge til spillelister du har opprettet, spillelister som andre skapere har laget, og videoer du har lagt til i Se senere-spillelisten, i biblioteket. Når du har lagt til spillelister i biblioteket, er det enkelt å få tilgang til dem senere.

Hvis du eier en spilleliste, kan du legge den til offentlig i biblioteket ditt, slik at seerne dine kan legge den til i sine egne bibliotek. Hvis du ikke vil at spillelisten din skal vises offentlig, kan du oppdatere tilgangsinnstillingene dine. Hvis du gjør dette, kan du se lagrede spillelister på kanalen din, men andre seere kan ikke se dem.

Følg veiledningen nedenfor for YouTube-appen eller -mobilnettstedet.

YouTube-appen

Legg til en spilleliste i biblioteket ditt

Fra en kanalside

1. Trykk på SPILLELISTER-fanen for å se spillelistene for den aktuelle kanalen.
  2. Trykk på Mer ved siden av informasjonen om spillelisten.
  3. Trykk på Lagre i biblioteket.

Når du ser på en video

Hvis du ser på en video som er med på en spilleliste, ser du navnet på spillelisten nederst i videospilleren.

1. Trykk på rullegardinmenyen og Legg til  for å legge til spillelisten i biblioteket ditt.
  2. Du ser et avmerkingssymbol når spillelisten er lagret i kontoen din.

Hvis du vil fjerne spillelisten, trykker du på avmerkingssymbolet

Se spillelister du har lagt til i biblioteket ditt

Du kan se spillelistene du har lagret og opprettet, på Bibliotek-fanen .

If the instructions above don't work, you probably haven't received the new version of this feature, which is slowly launching to all users. Please use the instructions below.

Du kan se spillelister du har opprettet og lagt til i biblioteket, ved å trykke på Konto-fanen i YouTube-appen.

Mobilnettstedet

Legg til en spilleliste i biblioteket ditt

Når du ser på en video

Hvis du ser på en video som er med på en spilleliste, ser du navnet på spillelisten nederst i videospilleren.

1. Trykk på rullegardinmenyen og Legg til  for å legge til spillelisten i biblioteket ditt.
  2. Du ser et avmerkingssymbol når spillelisten er lagret i kontoen din.

Hvis du vil fjerne spillelisten, trykker du på avmerkingssymbolet

Se spillelister du har lagt til i biblioteket ditt

Du kan se spillelister du har opprettet og lagt til i biblioteket, ved å trykke på Konto-fanen på YouTube-mobilnettstedet.