Stoor snitlyste

Jy kan snitlyste wat jy geskep het, snitlyste wat ander skeppers gemaak het, en video’s wat jy by Kyk later gevoeg het in jou Myne-oortjie stoor. As jy snitlyste stoor, kan jy hulle later maklik kry en kyk.

Jy kan ’n snitlys wat jy besit publiek by jou Biblioteek voeg sodat jou kykers dit by hul eie Biblioteke kan voeg. Jy kan jou privaatheidinstellings opdateer om jou snitlys te verwyder sodat dit nie gesien kan word nie. As jy dit verwyder, kan jy gestoorde snitlyste steeds in jou kanaal sien, maar ander kykers sal nie kan nie.