Soittolistojen tallentaminen

Voit lisätä Sinä-välilehdelle itse luomiasi tai muiden sisällöntuottajien luomia soittolistoja sekä Katso myöhemmin ‑soittolistaan lisäämiäsi videoita. Tallennetut soittolistat löytyvät myöhemmin helposti.

Jos lisäät soittolistan julkisesti kirjastoon, katsojat voivat lisätä sen omiin kirjastoihinsa. Voit estää soittolistoja näkymästä päivittämällä yksityisyysasetuksesi. Tämän jälkeen näet tallennetut soittolistat kanavallasi, mutta muut eivät näe niitä.

Tilaa YouTube Viewers ‐kanava, niin kuulet tuoreimmat uutiset, päivitykset ja vinkit.

Soittolistojen tallentaminen omaan kirjastoon

Videon katsomisen aikana

Voit tallentaa soittolistan myös katselun aikana seuraavasti:

1. Siirry soittolistaan kuuluvaan videoon.
  2. Valitse oikealta soittolista.
  3. Valitse soittolistaruudusta Tallenna soittolista .

Soittolistan poistaminen omasta kirjastosta

1. Mene poistettavaan soittolistaan.
  2. Valitse soittolistaruudusta "Poista kirjastosta" .