Käyttäjän kutsuminen Content Manageriin

Ominaisuudet ovat saatavilla vain kumppaneille, jotka käyttävät YouTube Studio Content Manageria.
Kun organisaatio luo Content Manager ‑tilin, yhdestä käyttäjästä tulee järjestelmänvalvoja, joka voi kutsua muita henkilöitä ylläpitämään sisältöä.

Järjestelmänvalvojat voivat myös luoda eri rooleja määrittämään, millaisia ominaisuuksia käyttäjille on saatavilla ja millaisia rajoituksia heihin kohdistuu. Lue lisää roolien luomisesta ja Content Managerin käyttöönotosta.

Lähetetyt kutsut vanhenevat 30 päivässä.

Kutsun lähettäminen

Varmista ennen kutsun lähettämistä, että kutsuttavalla käyttäjällä on Google-tili. Kutsun voi lähettää vain Google-tilille linkitettyyn sähköpostiosoitteeseen

1. Kirjaudu Studion Content Manageriin.
  2. Valitse vasemmasta valikosta Asetukset.
  3. Valitse Luvat. Tältä sivulta näet käyttäjät, joilla on pääsy Content Manageriin, sekä heidän roolinsa.
  4. Valitse KUTSU.
  5. Lisää Sähköposti-kenttään kutsuttavan käyttäjän sähköpostiosoite.
  6. Valitse Käyttöoikeudet-kenttään rooli, jonka haluat antaa kutsuttavalle käyttäjälle. Lue lisää rooleista.
  7. Klikkaa VALMIS.
  8. Palaa Luvat-sivulle ja lähetä kutsu klikkaamalla TALLENNA.
    • Lähetetyt kutsut vanhenevat 30 päivässä.

Kutsun lähettämisen tarkistaminen

Kun kutsu on lähetetty, Luvat-sivun alareunassa näkyy vahvistusviesti. Voit myös tarkistaa kutsun lähettämisen myöhemmin Luvat-sivulta:

1. Klikkaa Valitse suodatin .
  2. Valitse Avainsana.
  3. Lisää kutsutun käyttäjän sähköpostiosoite.
  4. Valitse KÄYTÄ.
  5. Tarkista, näkyykö sähköpostiosoitteen vieressä kutsukuvake .
    • Jos kuvake näkyy, kutsu on lähetetty. Seuraavaksi käyttäjän on hyväksyttävä kutsu sähköpostissa ilmoitetun linkin kautta.
    • Jos kutsukuvaketta ei näy, käyttäjä on jo hyväksynyt kutsun ja voi jo ylläpitää sisältöä.
    • Jos sähköpostiosoitetta ei näy ollenkaan, todennäköisesti kutsua ei ole lähetetty. Varmista, että sinulla on oikea sähköpostiosoite, ja lähetä kutsu uudelleen.
Huom. Jotkin kolmannen osapuolen laajennukset voivat sekoittaa käyttäjä- ja roolilistat. Jos sinulla on käyttöoikeuksiin liittyviä ongelmia, ota kolmannen osapuolen laajennukset pois päältä ja yritä sitten uudelleen.