Inviter en bruger til din CMS

Disse funktioner er kun tilgængelige for partnere, der bruger YouTube Studio CMS. Kontakt din YouTube-partneradministrator for at få adgang.
Når din organisation opretter en CMS, fungerer én bruger som administrator. Administratoren kan invitere andre til at administrere indhold.

Administratorer kan også oprette forskellige roller, der angiver, hvilke funktioner der er tilgængelige for den enkelte bruger, og hvilke begrænsninger der skal anvendes. Få flere oplysninger om at oprette roller og konfigurere din CMS.

Når en invitation er sendt, udløber den efter 30 dage.

Send en invitation

Før du sender en invitation, skal du sørge for, at den bruger, du vil invitere, har en Google-konto. Det er kun mailadresser, som er knyttet til en Google-konto, der kan modtage invitationer.

1. Log ind på Studio CMS.
  2. Klik på Indstillinger i menuen til venstre.
  3. Klik på Tilladelser. På denne side kan du se en liste over brugere, der har adgang til CMS, og hvilken rolle de har fået tildelt.
  4. Klik på INVITER.
  5. I feltet Mail skal du angive mailadressen på den bruger, du vil invitere.
  6. I feltet Adgang skal du vælge den rolle, du vil tildele den inviterede bruger. Få flere oplysninger om roller.
  7. Klik på UDFØR.
  8. Klik på GEM på siden Tilladelser for at sende invitationen.
    • Husk, at invitationer udløber efter 30 dage.

Bekræft, at der er sendt en invitation

Når invitationen er sendt, vises der en bekræftelsesbesked nederst på siden Tilladelser. Du kan også gå tilbage senere og bekræfte, om du har sendt en invitation, på siden Tilladelser:

1. Klik på Vælg filter .
  2. Vælg Søgeord.
  3. Angiv den inviterede brugers mailadresse.
  4. Klik på ANVEND.
  5. Tjek, at ikonet Inviteret vises ud for vedkommendes mailadresse.
    • Hvis du kan se ikonet Inviteret, betyder det, at du har sendt invitationen. Nu skal brugeren acceptere invitationen ved hjælp af linket i vedkommendes mail.
    • Hvis du ikke kan se ikonet Inviteret, betyder det, at brugeren allerede har accepteret invitationen og nu kan administrere indhold.
    • Hvis brugerens mailadresse ikke er angivet, betyder det sandsynligvis, at invitationen ikke blev sendt. Bekræft, at du har den korrekte mailadresse, og send invitationen igen.
Bemærk! Nogle tredjepartsudvidelser kan forvrænge listen over brugere eller roller. Hvis du har problemer med tilladelser, kan du deaktivere tredjepartsudvidelser og prøve at foretage dine ændringer igen.