Convidar un usuari al Gestor de continguts

Aquestes funcions només estan disponibles per als partners que utilitzen el Gestor de continguts de YouTube Studio.
Quan la teva organització crea un Gestor de continguts, un usuari fa d'administrador. L'administrador pot convidar altres persones perquè puguin gestionar el contingut.

Els administradors també poden crear funcions diferents que especifiquin quines funcions té disponibles cada usuari i quines restriccions se li han d'aplicar. Obtén més informació sobre com pots crear funcions i configurar el Gestor de continguts.

Les invitacions caduquen 30 dies després d'haver-se enviat.

Enviar una invitació

Abans d'enviar una invitació, assegura't que l'usuari que vulguis convidar tingui un Compte de Google. Només es poden convidar adreces electròniques amb Comptes de Google.

1. Inicia la sessió al Gestor de continguts de Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, fes clic a Configuració.
  3. Fes clic a Permisos. En aquesta pàgina es mostra una llista dels usuaris que tenen accés al Gestor de continguts, juntament amb la funció que tenen assignada.
  4. Fes clic a CONVIDA.
  5. Al camp Adreça electrònica, introdueix l'adreça electrònica de l'usuari que vols convidar.
  6. Al camp Accés, selecciona la funció que vols que tingui l'usuari convidat. Obtén més informació sobre les funcions.
  7. Fes clic a FET.
  8. Un cop hagis tornat a la pàgina Permisos, fes clic a DESA per enviar la invitació.
    • Recorda que les invitacions caduquen al cap de 30 dies.

Confirmar l'enviament d'una invitació

Un cop la invitació s'hagi enviat, es mostrarà un missatge de confirmació a la part inferior de la pàgina Permisos. També pots tornar més tard i confirmar si has enviat una invitació des de la pàgina Permisos:

1. Fes clic a Selecciona un filtre .
  2. Selecciona Paraula clau.
  3. Introdueix l'adreça electrònica de l'usuari convidat.
  4. Fes clic a APLICA.
  5. Comprova que es mostri la icona Convidat  al costat de l'adreça electrònica de l'usuari.
    • Si hi ha una icona Convidat, vol dir que has enviat la invitació correctament. Ara la persona ha d'acceptar la invitació mitjançant l'enllaç que rebrà per correu electrònic.
    • Si no es mostra la icona Convidat, vol dir que la persona ha acceptat la invitació i ja pot gestionar contingut.
    • Si no veus la seva adreça electrònica, és probable que la invitació no s'hagi enviat correctament. Confirma que disposes de l'adreça electrònica correcta i torna a enviar la invitació.
Nota: algunes extensions de tercers poden alterar la llista d'usuaris o de funcions. Si tens cap problema amb els permisos, desactiva les extensions de tercers i torna a provar de fer els canvis.