Inviter en bruker til innholdsbehandlingen din

Disse funksjonene er bare tilgjengelige for partnere som bruker YouTube Studio-innholdsbehandlingen. Kontakt YouTube-partneradministratoren din for å få tilgang.
Når organisasjonen din oppretter en innholdsbehandling, er det én bruker som får administratorrollen. Administratoren kan invitere andre til å administrere innhold.

Administratoren kan også opprette ulike roller som angir hvilke funksjoner de forskjellige brukerne har tilgang til, og hvilke begrensninger som skal gjelde. Finn ut mer om hvordan du oppretter roller og konfigurerer innholdsbehandlingen.

Når en invitasjon er sendt, utløper den etter 30 dager.

Send en invitasjon

Før du sender en invitasjon, må du sjekke at brukeren du vil invitere, har en Google-konto. Du kan bare sende invitasjoner til e-postadresser som er tilknyttet Google-kontoer.

1. Logg på Studio-innholdsbehandlingen.
  2. Klikk på Innstillinger på menyen til venstre.
  3. Klikk på Tillatelser. På denne siden ser du en liste over brukere som har tilgang til innholdsbehandlingen, og rollene de har fått tilordnet.
  4. Klikk på INVITER.
  5. Skriv inn e-postadressen til brukeren du vil invitere, i E-post-feltet.
  6. I Tilgang-feltet velger du rollen du vil at den inviterte brukeren skal ha. Finn ut mer om roller.
  7. Klikk på FERDIG.
  8. Klikk på LAGRETillatelser-siden for å sende invitasjonen.
    • Husk at invitasjoner utløper etter 30 dager.

Bekreft at invitasjonen er sendt

Når invitasjonen er sendt, ser du en bekreftelsesmelding nederst på Tillatelser-siden. Du kan også gå tilbake senere og få bekreftet om invitasjonen ble sendt, på Tillatelser-siden:

1. Klikk på Velg filter .
  2. Velg søkeord.
  3. Skriv inn e-postadressen til den nye brukeren.
  4. Klikk på BRUK.
  5. Sjekk at Invitert-ikonet er oppført ved siden av e-postadressen til den nye brukeren.
    • Hvis du ser et Invitert-ikon, betyr det at invitasjonen ble sendt. Nå må vedkommende godta invitasjonen via linken i e-posten.
    • Hvis du ikke ser et invitert-ikon, betyr det at personen allerede har godtatt invitasjonen og kan administrere innhold.
    • Hvis e-postadressen ikke står oppført, betyr det sannsynligvis at invitasjonen ikke ble sendt. Bekreft at du har riktig e-postadresse, og send invitasjonen på nytt.
Merk: Med noen tredjepartsutvidelser kan listen over brukere eller roller forvrenges. Hvis du har problemer med tillatelsene, kan du slå av tredjepartsutvidelser og prøve å gjøre endringene på nytt.