Send tilbakemelding

Rapportér et problem på YouTube

1. Åpne YouTube-mobilappen.
  2. Trykk på profilbildet ditt .
  3. Trykk på Hjelp og tilbakemelding.
  4. Trykk på Send tilbakemelding.
  5. Beskriv problemet. Jo mer informasjon du tar med i rapporten, desto nyttigere er den for oss.
  6. Velg om du vil inkludere skjermdumper og logger automatisk.
  7. Trykk på Send øverst til høyre.

Smart-TV-er, Chromecast og spillkonsoller

1. Åpne YouTube-appen på enheten din.
  2. Gå til en videoside, og velg Innstillinger .
  3. Velg Tilbakemelding.
  4. Velg årsaken til at du sender en tilbakemelding.
  5. Velg Send inn rapporten.

Slik bruker vi tilbakemeldinger

Vi setter pris på at du tar deg tid til å gi oss tilbakemeldinger. Tilbakemeldingene sendes direkte til YouTube, og vi bruker dem til å feilsøke, gjøre produktene våre bedre og løse problemer. Videoskapere kan ikke se tilbakemeldinger som sendes inn via «Send tilbakemelding»-verktøyet. Selv om vi kanskje ikke svarer på alle rapportene, gjennomgår vi dem og jobber med å løse eventuelle problemer så raskt som mulig.

Når du sender inn tilbakemeldinger rett fra YouTube på mobilenheten din, kan du velge å inkludere viktige detaljer. Informasjon om for eksempel appversjon og systemdata kan være nyttig for å diagnostisere problemer. Jo mer informasjon du tar med i rapporten, desto nyttigere er den for oss. Når vi for eksempel feilsøker enkelte typer problemer, kan kontospesifikk informasjon og skjermdumper være til stor nytte for å identifisere og løse problemet.

Du kan bruke Kjente problemer for å se hvilke problemer vi jobber med å løse akkurat nå. Du kan også bruke YouTube-hjelpeforumet for å be andre YouTube-brukere om hjelp med å løse problemer. Hvis du er YouTube-skaper, kan du også gå til denne artikkelen for å finne ut hvordan du kan få hjelp.