Palautteen lähettäminen

YouTube-ongelmasta ilmoittaminen

1. Kirjaudu sisään osoitteessa youtube.com.
  2. Valitse profiilikuvasi  ja sitten Lähetä palautetta
  3. Kuvaile ongelmaa. Mitä enemmän tietoja liität ilmoitukseesi, sitä paremmin voimme tutkia asiaa.
  4. Liitä halutessasi ilmoitukseen kuvakaappaus (voit korostaa näytön tietoja tai poistaa näkyviä henkilötietoja).
  5. Valitse Lähetä.

Tilaa TeamYouTube-kanava, niin näet uusimmat uutiset, vinkit ja ohjeet.

Älytelevisiot, Chromecast ja pelikonsolit

1. Avaa laitteen YouTube-sovellus.
  2. Mene minkä tahansa videon katselusivulle ja valitse videon alapuolella olevasta valikosta Palaute.
  3. Valitse palautteen aihe.
  4. Valitse Lähetä raportti.

Palautteen käsitteleminen

Arvostamme saamaamme palautetta. Se toimitetaan suoraan YouTubelle, ja sen avulla voimme selvittää virheitä, parantaa tuotteidemme ominaisuuksia ja ratkaista ongelmia. Videoiden tekijät eivät näe palautetta, joka lähetetään palautetyökalun kautta. Emme välttämättä vastaa jokaiseen ilmoitukseen, mutta pyrimme korjaamaan ongelmat mahdollisimman nopeasti.

Kun lähetät palautetta suoraan YouTubesta mobiililaitteella, voit liittää mukaan tärkeitä tietoja. Nämä tiedot, kuten sovelluksen versio ja järjestelmätiedot, helpottavat ongelmien syiden selvittämistä. Mitä enemmän tietoja liität ilmoitukseesi, sitä paremmin voimme tutkia asiaa. Esimerkiksi tilikohtaisista tiedoista ja kuvakaappauksista voi olla paljon apua tiettyjen ongelmien ja niiden syiden selvittämisessä.

Tunnettujen ongelmien sivulta näet, mitä ongelmia olemme parhaillaan ratkaisemassa. Voit myös pyytää muilta YouTuben käyttäjiltä apua ongelmien ratkaisuun täältä: YouTuben ohjekeskusteluryhmä. Jos olet YouTuben sisällöntuottaja, katso ohjeet avun pyytämiseen tästä artikkelista.