Palautteen lähettäminen

YouTube-ongelmasta ilmoittaminen

1. Kirjaudu sisään osoitteessa youtube.com.
  2. Valitse profiilikuvasi  ja sitten Lähetä palautetta
  3. Kuvaile ongelmaa. Mitä enemmän tietoja liität ilmoitukseesi, sitä paremmin voimme tutkia asiaa.
  4. Liitä halutessasi ilmoitukseen kuvakaappaus (voit korostaa näytön tietoja tai poistaa näkyviä henkilötietoja).
  5. Valitse Lähetä.

Tilaa TeamYouTube-kanava, niin näet uusimmat uutiset, vinkit ja ohjeet.

Älytelevisiot, Chromecast ja pelikonsolit

1. Avaa laitteen YouTube-sovellus.
  2. Avaa valikko .
  3. Valitse Asetukset.
  4. Valitse Palaute.
  5. Kirjoita näkyviin tuleva pikalinkki puhelimen, tabletin tai tietokoneen selaimeen.
  6. Kuvaile ongelmaa. Mitä enemmän tietoja liität ilmoitukseesi, sitä paremmin voimme tutkia asiaa.
  7. Valitse sivun alaosasta Lähetä.

Palautteen käsitteleminen

Arvostamme saamaamme palautetta. Se toimitetaan suoraan YouTubelle, ja sen avulla voimme selvittää bugeja, parantaa tuotteidemme ominaisuuksia ja ratkaista ongelmia. Videoiden tekijät eivät näe palautetta, joka lähetetään palautetyökalun kautta. Emme välttämättä vastaa jokaiseen ilmoitukseen, mutta pyrimme korjaamaan ongelmat mahdollisimman nopeasti.

Kun lähetät palautetta suoraan YouTubesta mobiililaitteella, voit liittää mukaan vianmääritystä helpottavia tärkeitä tietoja, kuten sovelluksen version ja järjestelmätiedot. Mitä enemmän tietoja liität ilmoitukseesi, sitä paremmin voimme tutkia asiaa. Esimerkiksi tilikohtaisista tiedoista ja ruutukaappauksista voi olla paljon hyötyä tiettyjen ongelmien ja niiden syiden selvittämisessä.

Tunnettujen ongelmien sivulta näet, mitä ongelmia olemme parhaillaan ratkaisemassa. Voit myös pyytää apua muilta YouTube-käyttäjiltä (YouTuben ohjekeskusteluryhmä) tai tutustua tarkemmin YouTube-sisällöntuottajien tukipalveluihin.