Giv feedback

Rapportér et problem med YouTube

1. Log ind på YouTube.
  2. Vælg dit profilbillede .
  3. Vælg Send feedback.
  4. Beskriv det problem, som du oplever. Det hjælper os, hvis du angiver så mange oplysninger som muligt i din rapportering.
  5. Vælg, om du vil tilføje et screenshot. Du kan fremhæve oplysninger på skærmen eller fjerne personlige oplysninger.
  6. Klik på Send.
Abonner på YouTube Viewers-kanalen for at få de seneste nyheder, opdateringer og tips.

Smart-tv, Chromecast og spillekonsoller

1. Åbn YouTube-appen på din enhed.
  2. Vælg Indstillinger på en videos afspilningsside.
  3. Vælg Feedback.
  4. Vælg årsagen til din feedback.
  5. Vælg Indsend rapport.

Sådan bruger vi feedback

Vi sætter pris på, at du bruger tid på at sende feedback til os. Din feedback sendes direkte til YouTube, og vi bruger den til at finde og rette fejl, foretage produktforbedringer og løse problemer. Youtubere ser ikke den feedback, der sendes via "Send feedback". Vi svarer muligvis ikke på alle rapporter, men vi undersøger problemerne og arbejder så hurtigt som muligt på at løse dem.

Når du sender feedback direkte fra YouTube på din mobilenhed, kan du vælge at medtage vigtige oplysninger. Disse oplysninger kan hjælpe med at diagnosticere problemer, f.eks. appversion og systemdata. Det hjælper os, hvis du angiver så mange oplysninger som muligt i din rapport. I forbindelse med fejlfinding af visse typer problemer kan f.eks. kontospecifikke oplysninger og screenshots være en stor hjælp til at finde og løse problemet.

Siden Kendte problemer kan du se, hvilke problemer vi i øjeblikket arbejder på at løse. Du kan også bede andre YouTube-brugere om hjælp til problemer i YouTubes hjælpeforum. Hvis du er youtuber, kan du læse denne artikel for at få flere oplysninger om, hvordan du får hjælp.