Send feedback

Rapportér et problem med YouTube

1. Log ind på youtube.com.
  2. Vælg dit profilbillede og derefter Send feedback
  3. Beskriv det problem, som du oplever. Det hjælper os, hvis du angiver så mange oplysninger som muligt i din rapport.
  4. Vælg, om du vil tilføje et skærmbillede (du kan fremhæve oplysninger på skærmbilledet eller fjerne eventuelle personlige oplysninger).
  5. Klik på Send.

Abonner på vores TeamYouTube-kanal for at få de seneste opdateringer, tips og hjælp.

Smart-tv'er, Chromecast og spillekonsoller

1. Åbn YouTube-appen på din enhed.
  2. Gå til Menu .
  3. Vælg Indstillinger.
  4. Vælg Feedback.
  5. Indtast det shortlink, der kommer frem, i en browser på din telefon, tablet eller computer.
  6. Beskriv det problem, som du oplever. Det hjælper os, hvis du angiver så mange oplysninger som muligt i din rapport.
  7. Vælg Send nederst på siden.

Sådan bruger vi feedback

Vi sætter pris på den tid, du bruger på at sende os feedback. Din feedback sendes direkte til YouTube, og vi bruger den til at finde og rette fejl, foretage produktforbedringer og løse problemer. Videoskaberne ser ikke den feedback, der sendes via "Send feedback". Vi svarer muligvis ikke på alle rapporter, men vi undersøger problemerne og arbejder så hurtigt som muligt på at løse dem.

Når du sender feedback direkte fra YouTube på din mobilenhed, kan du vælge at medtage vigtige oplysninger, der kan hjælpe med at diagnosticere problemer. Det kan f.eks. være appversionen og systemdata. Det hjælper os, hvis du angiver så mange oplysninger som muligt i din rapport. I forbindelse med fejlfinding af visse typer problemer kan f.eks. kontospecifikke oplysninger og skærmbilleder bidrage til at finde og løse problemet.

På vores side Kendte problemer kan du se, hvilke problemer vi i øjeblikket arbejder på at løse. Du kan også spørge andre YouTube-brugere om hjælp til problemer i YouTubes hjælpeforum eller se, hvordan du kan få hjælp som YouTube-skaber.