Stuur terugvoer

Gee ’n YouTube-kwessie aan

1. Meld aan by YouTube.
  2. Kies jou profielfoto .
  3. Kies Stuur terugvoer.
  4. Beskryf die kwessie wat jy ondervind. Hoe meer inligting jy by jou verslag insluit, hoe nuttiger is dit vir ons.
  5. Kies of jy ’n skermskoot wil insluit. Jy kan inligting op die skerm merk, of persoonlike inligting verwyder.
  6. Klik Stuur.
Teken in op die YouTube Viewers-kanaal vir die jongste nuus, opdaterings en wenke.

Slim-TV’s, Chromecast en speletjiekonsoles

1. Maak die YouTube-app op jou toestel oop.
  2. Kies Instellings op enige video se kykbladsy.
  3. Stuur Terugvoer.
  4. Kies die rede vir jou terugvoer.
  5. Kies Dien verslag in.

Hoe ons terugvoer gebruik

Ons waardeer die tyd wat jy afstaan om vir ons terugvoer te stuur. Jou terugvoer gaan direk na YouTube toe, en ons gebruik dit om kwessies te foutspoor, produkte te verbeter en probleme op te los. Videoskeppers sien nie enige terugvoer wat deur die “Stuur terugvoer”-nutsding gestuur word nie. Terwyl ons dalk nie op elke verslag sal antwoord nie, gaan ons kwessies na en werk om hulle so gou moontlik reg te stel.

Wanneer jy terugvoer direk uit YouTube op jou mobiele toestel stuur, kan jy kies om belangrike besonderhede in te sluit. Hierdie besonderhede help om kwessies te diagnoseer, soos appweergawe en stelseldata. Hoe meer inligting jy by jou verslag insluit, hoe nuttiger is dit vir ons. Byvoorbeeld, wanneer ons sekere soorte kwessies foutspoor, help rekeningspesifieke inligting en skermskote ons baie om die probleem te kry en op te los.

Jy kan ons Bladsy vir bekende kwessies gebruik om te kyk aan watter kwessies ons tans werk om reg te stel. Jy kan ook ander YouTube-gebruikers in die YouTube-hulpforum om hulp vra met kwessies. As jy ’n YouTube-skepper is, kan jy ook in hierdie artikel uitvind hoe om hulp te kry.