Oversikt over YouTube for ideelle organisasjoner

Gjennom YouTube for ideelle organisasjoner-programmet kan ideelle organisasjoner komme i kontakt med støttespillere, frivillige og givere.

For mange ideelle formål er video et nytt, men svært viktig format for historiefortelling. Med over en milliard YouTube-seere i måneden får både små og store ideelle organisasjoner muligheten til å dele historiene sine med seere over hele verden gjennom YouTube-videoer. Du finner alle ressursene på YouTube for ideelle organisasjoner-nettstedet.

Programkrav

For å finne ut om din organisasjon er kvalifisert til å delta i YouTube for ideelle organisasjoner-programmet, kan du gå gjennom Googles kvalifikasjonskriterier for ideelle organisasjoner.

Programfunksjoner

Som partner i YouTube for ideelle organisasjoner-programmet har du tilgang til følgende funksjoner, som er spesielt utviklet for partnere:

Link direkte til nettstedet ditt fra videoene dine

Overleggskort for eksterne linker

Med overleggskort for eksterne linker (en spesiell type overleggskort som gjør at du kan linke til en hvilken som helst ekstern nettadresse) kan du viderekoble seerne til de eksterne landingssidene for kampanjene dine. Finn ut mer om hvordan du konfigurerer slike overleggskort i videoene dine.

Optimaliser innholdet ditt

Finn ut hvordan du kan bruke YouTube til å bli kjent med publikummet ditt og få større innflytelse.

Egen teknisk brukerstøtte

Vi er her for å hjelpe partnere i YouTube for ideelle organisasjoner-programmet som eventuelt støter på problemer med å konfigurere YouTube-kanalen for organisasjonen sin. Finn ut hvordan du kontakter oss

Ta en titt på det store utvalget av kanalfunksjoner for YouTube-skapere. Disse funksjonene er tilgjengelige for alle skapere i YouTube for ideelle organisasjoner.