Se statistikk for spillelister og videogrupper

Du kan enkelt finne statistikk for spillelistene dine eller gruppere videoer for å se samlet informasjon om dem.

Spillelister

Du kan organisere innholdet ditt ved hjelp av spillelister. De gjør det mulig å gruppere videoer slik at du kan se all statistikk på ett sted. For hver av spillelistene dine kan du gå til Oversikt-, Innhold-, Målgruppe- og Inntekt-fanen for å se samlet statistikk for alle videoene i spillelisten. Finn ut hvordan du oppretter spillelister.

Finn statistikk om spillelistene dine

Slik ser du statistikk for en spilleliste:

1. Logg på YouTube Studio.
    • Eller åpne YouTube Studio-appen .
  2. Velg Innhold  på menyen til venstre.
  3. Velg Spillelister-fanen.
  4. Velg Analytics ved siden av tittelen på eller beskrivelsen av spillelisten du vil se på.

Slik sammenligner du statistikken for flere spillelister:

1. Logg på YouTube Studio.
    • Eller åpne YouTube Studio-appen .
  2. På menyen til venstre velger du Analytics .
  3. Velg Innhold-fanen etterfulgt av Spillelister.
    • Merk: Som standard ser du de fem mest populære spillelistene de siste 28 dagene.
  4. Du kan sammenligne flere spillelister eller klikke på en bestemt spilleliste du vil se nærmere på.

Hvordan fungerer spillelistestatistikk?

I spillelistestatistikk brukes rapportering for videogrupper til å vise samlet statistikk for videoene i en spilleliste. For hver av spillelistene dine kan du gå til Oversikt-, Innhold-, Målgruppe- og Inntekt-fanen for å se samlet statistikk for alle videoene i spillelisten. I tillegg finnes det beregninger som gjør det enklere å forstå seeratferden i hver spilleliste. Finn ut mer om spillelisteberegninger.
Videoer som er ekskludert fra spillelistestatistikk

Videoer som eies av andre kanaler, er utelatt fra flere beregninger i spillelistestatistikken. I disse beregningene samles all seeraktivitet for en video, uavhengig av om den spilles av i spillelisten eller andre steder på YouTube. For eksempel tas ikke videoer fra andre kanaler med i statistikken for totalt antall avspillinger, målgruppe og inntekt.

Andre beregninger, for eksempel avspillinger fra spillelister, seertid for spillelister og gjennomsnittlig seertidsbruk for spillelister, inkluderer videoer fra andre kanaler. Disse beregningene gjenspeiler bare seeraktivitet i forbindelse med spillelisten din.

Husk at du kan administrere videoene i spillelistene dine direkte i YouTube Studio. Finn ut hvordan du administrerer spillelister.

Grupper

En gruppe er en egendefinert samling av opptil 500 av videoene dine. Med grupper kan du samle lignende typer innhold og se dataene på ett sted.

Opprett grupper

1. Logg på YouTube Studio.
  2. Velg Analytics på menyen til venstre.
  3. Klikk på AVANSERT MODUS eller SE MER for å se den utvidete Analytics-rapporten.
  4. Klikk på kanalnavnet ditt i søkefeltet øverst til venstre.
  5. Velg Grupper-fanen, og velg deretter OPPRETT NY GRUPPE.
  6. Gi gruppen et navn, velg videoer, og klikk på Lagre.

Administrer grupper

1. Logg på YouTube Studio.
  2. Velg Analytics på menyen til venstre.
  3. Klikk på AVANSERT MODUS eller SE MER for å se den utvidete Analytics-rapporten.
  4. Klikk på kanalnavnet ditt i søkefeltet øverst til venstre.
  5. Velg Grupper-fanen, og velg deretter en gruppe.
  6. Du kan endre , slette og laste ned data for gruppene dine.