Få analysedata for dine playlister og grupper af videoer

Du kan nemt få adgang til analysedata for dine playlister eller gruppere dine videoer, så du kan se data for dem sammen.

Playlister

Du kan bruge playlister til at organisere dit indhold. De giver dig mulighed for at gruppere videoer og nemt få adgang til dine analysedata på ét sted. For hver af dine playlister kan du gå til fanerne Oversigt, Indhold, Publikum og Indtægt for at finde samlet indsigt for alle dine videoer på playlisten. Se, hvordan du opretter din playliste.

Få adgang til analysedata for dine playlister

Sådan ser du analysedata for en playliste:

1. Log ind på YouTube Studio.
    • Du kan også vælge at åbne YouTube Studio-appen .
  2. I menuen til venstre skal du vælge Indhold .
  3. Vælg fanen Playlister.
  4. Vælg Analytics ud for titlen eller beskrivelsen for den playliste, du vil se analysedata for.

Sådan sammenligner du analysedata for flere playlister:

1. Log ind på YouTube Studio.
    • Du kan også vælge at åbne YouTube Studio-appen .
  2. Vælg Analytics i menuen til venstre.
  3. Vælg fanen Indhold og så Playlister.
    • Bemærk! Du får som standard vist de seneste 28 dages 5 mest populære playlister.
  4. Du kan sammenligne flere playlister eller klikke på en individuel playliste, som du vil se.

Sådan fungerer analysedata for playlister

Analysedata for playlister bruger videogrupperapportering til at vise samlede analysedata for alle videoer på en playliste. For hver af dine playlister kan du gå til fanerne Oversigt, Indhold, Publikum og Indtægt for at finde samlet indsigt for alle dine videoer på playlisten. Derudover er der metrics, der hjælper dig med at forstå seeradfærden inden for hver playliste. Få flere oplysninger om metrics for playlister.
Ekskluderede analysedata for videoer på playlisten

Flere metrics i dine analysedata for playlister omfatter ikke videoer, der ejes af andre kanaler. Disse metrics samler al seeraktivitet på en video, uanset om den ses på playlisten eller andre steder på YouTube. For eksempel omfatter indsigt for Visninger i alt, Publikum og Indtægt ikke videoer fra andre kanaler.

Andre metrics, f.eks. visninger fra playliste, visningstid for playliste og gennemsnitlig varighed af playliste, omfatter videoer fra andre kanaler. Disse metrics afspejler kun seeraktivitet i forbindelse med din playliste.

Husk, at du kan administrere videoerne i dine playlister direkte i YouTube Studio. Se, hvordan du administrerer din playliste.

Grupper

Grupper er en tilpasset samling af op til 500 af dine videoer. Med grupper kan du organisere lignende typer af indhold og se data for dem på ét sted.

Opret grupper

1. Log ind på YouTube Studio.
  2. Vælg Analytics i menuen til venstre.
  3. Klik på AVANCERET TILSTAND eller SE MERE for at se den udvidede Analytics-rapport.
  4. Klik på dit kanalnavn i søgefeltet øverst til venstre.
  5. Vælg fanen Grupper, og vælg derefter OPRET NY GRUPPE.
  6. Giv gruppen et navn, vælg videoer og vælg Gem.

Administrer grupper

1. Log ind på YouTube Studio.
  2. Vælg Analytics i menuen til venstre.
  3. Klik på AVANCERET TILSTAND eller SE MERE for at se den udvidede Analytics-rapport.
  4. Klik på dit kanalnavn i søgefeltet øverst til venstre.
  5. Vælg fanen Grupper, og vælg derefter en gruppe.
  6. Du kan redigere , slette og downloade data for dine grupper.