Obtenir analítiques de llistes de reproducció i grups de vídeos

Pots accedir fàcilment a les analítiques de les teves llistes de reproducció o agrupar els vídeos per consultar-ne les dades conjuntament.

Llistes de reproducció

Pots utilitzar les llistes de reproducció per organitzar el teu contingut. Et permeten agrupar vídeos i accedir fàcilment a les teves analítiques des d'un sol lloc. Per a cada llista de reproducció, pots accedir a les pestanyes Visió general, Contingut, Públic i Ingressos per consultar les estadístiques agregades de tots els teus vídeos de la llista de reproducció. Obtén informació sobre com pots crear una llista de reproducció.

Accedir a les analítiques de les teves llistes de reproducció

Per consultar les analítiques d'una llista de reproducció:

1. Inicia la sessió a YouTube Studio.
    • També pots obrir l'aplicació YouTube Studio .
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Contingut .
  3. Selecciona la pestanya Llistes de reproducció.
  4. Al costat del títol o de la descripció de la llista de reproducció que vols veure, selecciona Analítiques .

Per comparar les analítiques de diverses llistes de reproducció:

1. Inicia la sessió a YouTube Studio.
    • També pots obrir l'aplicació YouTube Studio .
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Analítiques .
  3. Selecciona la pestanya Contingut i després Llistes de reproducció.
    • Nota: de manera predeterminada, veuràs les 5 llistes de reproducció principals dels 28 darrers dies.
  4. Pots comparar les diverses llistes de reproducció o fer clic en una llista concreta que vulguis veure.

Com funcionen les analítiques de les llistes de reproducció

Les analítiques de les llistes de reproducció utilitzen els informes de grups de vídeos per mostrar analítiques agregades de tots els vídeos d'una llista de reproducció. Per a cada llista de reproducció, pots accedir a les pestanyes Visió general, Contingut, Públic i Ingressos per consultar les estadístiques agregades de tots els teus vídeos de la llista de reproducció. A més, hi ha mètriques que t'ajudaran a entendre el comportament dels espectadors en cada llista de reproducció. Obtén més informació sobre les mètriques de les llistes de reproducció.
Vídeos exclosos de les analítiques de les llistes de reproducció

Hi ha diverses mètriques de les analítiques de les llistes de reproducció que no inclouen els vídeos que són propietat d'altres canals. Aquestes mètriques agreguen tota l'activitat dels espectadors en un vídeo, independentment de si es mira a la llista de reproducció o en algun altre lloc de YouTube. Per exemple, les estadístiques Total de visualitzacions, Públic i Ingressos no inclouen els vídeos d'altres canals.

Altres mètriques, com ara les visualitzacions procedents de les llistes de reproducció, el temps de visualització de les llistes de reproducció i la durada mitjana de les llistes de reproducció, inclouen els vídeos d'altres canals. Aquestes mètriques només reflecteixen l'activitat dels espectadors en el context de la teva llista de reproducció.

Recorda que pots gestionar els vídeos de les llistes de reproducció directament a YouTube Studio. Obtén informació sobre com pots gestionar les llistes de reproducció.

Grups

Un grup és una col·lecció personalitzable de fins a 500 dels teus vídeos. Els grups et permeten agrupar continguts semblants i veure'n les dades en un sol lloc.

Crear grups

1. Inicia la sessió a YouTube Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Analítiques.
  3. Fes clic a MODE AVANÇAT o a MOSTRA'N MÉS per veure l'informe d'analítiques ampliat.
  4. A la part superior esquerra, fes clic al nom del teu canal a la barra de cerca.
  5. Selecciona la pestanya Grups i, a continuació, selecciona CREA UN GRUP.
  6. Escriu un nom per al grup, selecciona els vídeos que vulguis i fes clic a Desa.

Gestionar els grups

1. Inicia la sessió a YouTube Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Analítiques.
  3. Fes clic a MODE AVANÇAT o a MOSTRA'N MÉS per veure l'informe d'analítiques ampliat.
  4. A la part superior esquerra, fes clic al nom del teu canal a la barra de cerca.
  5. Selecciona la pestanya Grups i, a continuació, tria'n un.
  6. Pots editar , suprimir i baixar dades dels grups.