Obtenir dades de grups de YouTube Analytics

Un grup és una col·lecció personalitzable de fins a 500 dels teus vídeos, llistes de reproducció o canals. Els grups et permeten agrupar continguts semblants i veure'n les dades en un sol lloc.

Crear grups

1. Inicia la sessió a YouTube Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Analítiques.
  3. Fes clic a MODE AVANÇAT o a MOSTRA'N MÉS per veure l'informe d'analítiques ampliat.
  4. A la part superior esquerra, fes clic al nom del teu canal a la barra de cerca.
  5. Selecciona la pestanya Grups i, a continuació, selecciona CREA UN GRUP.
  6. Escriu un nom per al grup, selecciona els vídeos que vulguis i fes clic a Desa.

Gestionar els grups

1. Inicia la sessió a YouTube Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Analítiques.
  3. Fes clic a MODE AVANÇAT o a MOSTRA'N MÉS per veure l'informe d'analítiques ampliat.
  4. A la part superior esquerra, fes clic al nom del teu canal a la barra de cerca.
  5. Selecciona la pestanya Grups i, a continuació, tria'n un.
  6. Pots editar llapis, suprimir "" i baixar dades dels grups.