Obtenir dades de grups de YouTube Analytics

Un grup de YouTube Analytics és una col·lecció personalitzable de fins a 200 dels teus vídeos, llistes de reproducció, canals o recursos. Els grups et permeten agrupar continguts semblants i veure'n les dades en un sol lloc.

Nota: actualment, la versió beta de YouTube Studio només és compatible amb els grups de vídeos.

Consultar el rendiment d'un grup

1. A la versió beta de YouTube Studio, selecciona Analítiques al menú de l'esquerra.
  2. Fes clic per desplegar les targetes o els gràfics clicables que vulguis.
  3. A la part superior esquerra, al costat del nom del canal, selecciona la fletxa avall.
  4. Selecciona la pestanya Grups i, a continuació, tria'n un.

També pots fer servir la pestanya Grups per editar  o suprimir  els grups existents. Per baixar les dades d'un grup, fes clic a la icona de baixada .

Instruccions de la versió clàssica de Creator Studio

1. Obre la pestanya Analytics de Creator Studio.
  2. A la part superior dreta, selecciona el menú desplegable Grups.
  3. Selecciona Explora tots els grups.
  4. Selecciona un grup.

També pots fer servir la finestra emergent d'Explora tots els grups per copiar , editar  o suprimir  grups existents. Les xarxes multicanal poden fer servir les pestanyes "Els meus grups" i "Tots els grups" per veure els grups creats per l'usuari actual o tots els usuaris respectivament.

Comparar grups

Pots comparar grups a la versió clàssica de Creator Studio. Per comparar el rendiment de dos grups, selecciona Comparació... a la part superior dreta de la pàgina. Tingues en compte que no tots els informes es poden comparar.

Crear grups

1. A la versió beta de YouTube Studio, selecciona Analítiques al menú de l'esquerra.
  2. Fes clic per desplegar les targetes o els gràfics clicables que vulguis.
  3. A la part superior esquerra, al costat del nom del canal, selecciona la fletxa avall.
  4. Selecciona Grups i, a continuació, Crea un grup
  5. Escriu un nom per al grup, selecciona els vídeos que vulguis i fes clic a Desa

Instruccions de la versió clàssica de Creator Studio

1. Obre YouTube Analytics.
  2. Selecciona el tipus de grup que vulguis crear al menú desplegable Grups de la part superior dreta.
  3. Introdueix un nom per al grup.
  4. En funció del tipus de grup, selecciona canals, vídeos, llistes de reproducció o recursos. Pots cercar-los per nom o per identificador.

Cercar contingut per identificador

Cercar els identificadors dels vídeos

L'identificador de vídeo forma part de l'URL de la pàgina de visualització i és l'identificador únic del vídeo (p. ex.: https://www.youtube.com/watch?v=IDENTIFICADOR).

Pots obtenir els identificadors dels teus vídeos de les maneres següents:

Cercar els identificadors de les llistes de reproducció

L'identificador de llista de reproducció forma part de l'URL de la pàgina de la llista de reproducció i és l'identificador únic de la llista (p. ex.: https://www.youtube.com/playlist?list=IDENTIFICADOR).

Pots obtenir els identificadors de les teves llistes de reproducció de les maneres següents:

Cercar els identificadors dels recursos

Els identificadors dels recursos són únics i es creen automàticament.

Pots trobar els identificadors dels teus recursos de les maneres següents:

• Baixant un informe basat en els recursos de YouTube Analytics.
  • Consultant l'informe de recursos al compte de propietari de contingut de YouTube.
  • Exportant els recursos des de la secció Content ID > Recursos del Gestor de continguts de YouTube.

Cercar els identificadors dels canals

Els identificadors dels canals són únics, però no sempre són visibles a l'URL del canal.

Pots trobar els identificadors dels canals de les maneres següents:

Tipus de grups i visibilitat

Els propietaris de canals poden crear grups de vídeos i de llistes de reproducció. Qualsevol usuari amb accés al compte de YouTube els pot editar.

Les xarxes multicanal també poden crear grups de canals i recursos. Els grups que creïs seran visibles per a tots els usuaris que tinguin accés al compte de YouTube o de CMS, però només tu podràs editar el grup.