Kry Analytics-inligting vir jou snitlyste en groepe video’s

Jy kan maklik toegang tot die Analytics-inligting van jou snitlyste kry of jou video’s groepeer om saam na hul data te kyk.

Snitlyste

Jy kan snitlyste gebruik om jou inhoud te organiseer. Met snitlyste kan jy video’s saamgroepeer en maklik toegang tot jou Analytics-inligting kry, alles op een plek. Jy kan vir elk van jou snitlyste toegang tot die Oorsig-, Inhoud-, Gehoor- en Inkomste-oortjie kry om saamgevoegde insigte vir al jou video’s in die snitlys te vind. Vind uit hoe om jou snitlys te skep.

Kry toegang tot jou snitlys se Analytics-inligting

Om die Analytics-inligting van ’n snitlys te bekyk:

1. Meld aan by YouTube Studio.
    • Of maak die YouTube Studio-app oop.
  2. Kies Inhoud  op die linkerkieslys.
  3. Kies die Snitlyste-oortjie.
  4. Kies Analytics langs die snitlystitel of -beskrywing wat jy wil bekyk.

Om die Analytics-inligting van verskeie snitlyste te vergelyk:

1. Meld aan by YouTube Studio.
    • Of maak die YouTube Studio-app oop.
  2. Kies Analytics  op die linkerkieslys.
  3. Kies die Inhoud-oortjie en dan Snitlyste.
    • Let wel: Jy sal by verstek die top-5-snitlyste van die afgelope 28 dae sien.
  4. Jy kan die veelvuldige snitlyste vergelyk of klik op ’n individuele snitlys wat jy wil bekyk.

Hoe werk snitlyste se Analytics-inligting

Snitlyste se Analytics-inligting gebruik videogroepverslaggewing om saamgevoegde Analytics-inligting vir alle video’s in ’n snitlys te wys. Jy kan vir elk van jou snitlyste toegang tot die Oorsig-, Inhoud-, Gehoor- en Inkomste-oortjie kry om saamgevoegde insigte vir al jou video’s in die snitlys te vind. Daar is bykomend maatstawwe om jou te help om kykergedrag binne elke snitlys te verstaan. Kry meer inligting oor snitlysmaatstawwe.
Video’s wat van snitlyste se Analytics-inligting uitgesluit is

Verskeie maatstawwe in jou snitlys se Analytics-inligting sluit nie video’s in wat deur ander kanale besit word nie. Hierdie maatstawwe voeg alle kykeraktiwiteit op ’n video saam, ongeag of dit in die snitlys of elders op YouTube gekyk is. Byvoorbeeld, insigte oor totale kyke, gehoor en inkomste sluit nie video’s van ander kanale af in nie.

Ander maatstawwe, soos kyke van snitlys af, snitlyskyktyd en snitlys se gemiddelde tydsduur, sluit video’s van ander kanale af in. Hierdie maatstawwe weerspieël slegs kykeraktiwiteit in die konteks van jou snitlys.

Onthou dat jy die video’s in jou snitlyste direk in YouTube Studio kan bestuur. Vind uit hoe om jou snitlys te bestuur.

Groepe

Groepe is ’n pasmaakbare versameling van tot 500 van jou video’s. Met groepe kan jy soortgelyke stukke inhoud saam rangskik en hul data op een plek sien.

Skep groepe

1. Meld aan by YouTube Studio.
  2. Kies Analytics op die linkerkieslys.
  3. Klik GEVORDERDE MODUS of SIEN MEER om die uitgebreide Analytics-verslag te sien.
  4. Klik jou kanaalnaam in die soekbalk bo links.
  5. Kies die Groepe-oortjie, en kies dan SKEP NUWE GROEP.
  6. Voer ’n naam vir jou groep in, kies video's en Stoor.

Bestuur groepe

1. Meld aan by YouTube Studio.
  2. Kies Analytics op die linkerkieslys.
  3. Klik GEVORDERDE MODUS of SIEN MEER om die uitgebreide Analytics-verslag te sien.
  4. Klik jou kanaalnaam in die soekbalk bo links.
  5. Kies die Groepe-oortjie en kies dan ’n groep.
  6. Jy kan data vir jou groepe wysig , uitvee, en aflaai .