Liste over ressourcer

Disse funktioner er kun tilgængelige for partnere, der bruger YouTubes CMS til at administrere deres ophavsretsligt beskyttede indhold.

<ResourceList> indeholder oplysninger om de primære ressourcer (lydoptagelser eller videoer) og sekundære ressourcer (tilhørende billeder), der udgør leveringen. På et lydalbum med ti numre er f.eks. ressourcehenvisningerne A1 til A10 lydoptagelser, og A11 er albummets billeder. YouTube bruger albummets billeder som et vigtigt visuelt element i de genererede numre med albumcover til optagelser fra dette album. Single Resource Release-feeds bør ikke indeholde billeder i overensstemmelse med DDEX-profilen.

YouTube understøtter ikke metadata pr. territorium i <ResourceList>. Hvis meddelelsen omfatter flere versioner af metadata til et nummer, bruger YouTube kun den version, der vises først i meddelelsen.

YouTubes elementer til intern brug

Udvid afsnittet nedenfor for at kaste et hurtigt blik på YouTubes elementer til intern brug. Brug de tilsvarende afsnit på denne side for at se detaljerede oplysninger og eksempler.

YouTubes elementer til intern brug

De følgende elementer er en del af navneområdet tilhørende YouTube:

Lydoptagelser

<SoundRecordingId>
      [...]
      <!--- Indstiller det tilpassede id på lydoptagelsesaktivet -->
      <ProprietaryId
      Namespace="YOUTUBE:SR_CUSTOM_ID">sound_recording_id_1234</ProprietaryId>

<!--- Identificerer det lydoptagelsesaktiv, der skal opdateres, ud fra aktiv-id -->
      <ProprietaryId
      Namespace="YOUTUBE:SR_ASSET_ID">A222222222222222</ProprietaryId>

<!--- Føjer en aktivetiket til lydoptagelsesaktivet -->
      <ProprietaryId
      Namespace="YOUTUBE:SR_ASSET_LABEL">sr_asset_label</ProprietaryId>
      [...]
</SoundRecordingId>

Numre med albumcover

<SoundRecordingId>
      [...]
      <!--- Indstiller det tilpassede id på nummeraktivet med albumcover -->
      <ProprietaryId
      Namespace="YOUTUBE:AT_CUSTOM_ID">art_track_id_1234</ProprietaryId>

<!--- Føjer en aktivetiket til nummeraktivet med albumcover -->
      <ProprietaryId
      Namespace="YOUTUBE:AT_ASSET_LABEL">at_asset_label</ProprietaryId>
      [...]
</SoundRecordingId>

Musikvideoer

<VideoId>
      [...]
      <!--- Indstiller det tilpassede id på musikvideoaktivet -->
      <ProprietaryId
      Namespace="YOUTUBE:MV_CUSTOM_ID">music_video_id_1234</ProprietaryId>

<!--- Identificerer det musikvideoaktiv, der skal opdateres, efter aktiv-id -->
      <ProprietaryId
      Namespace="YOUTUBE:MV_ASSET_ID">A333333333333333</ProprietaryId>

<!--- Føjer en aktivetiket til musikvideoaktivet -->
      <ProprietaryId
      Namespace="YOUTUBE:MV_ASSET_LABEL">mv_asset_label1</ProprietaryId>

<!--- Opdaterer et specifikt musikvideoaktiv -->
      <ProprietaryId  Namespace="YOUTUBE:VIDEO_ID">9bZkp7q19f0</ProprietaryId>

<!-- Angiver den kanal, som videoen skal uploades til  -->
      <ProprietaryId Namespace="YOUTUBE:CHANNEL_ID">MyChannel</ProprietaryId>
      [...]
</VideoId>

Webvideoer

<VideoId>
      [...]
      <!--- Indstiller det tilpassede id på webvideoaktivet -->
      <ProprietaryId
      Namespace="YOUTUBE:WEB_CUSTOM_ID">web_video_id_1234</ProprietaryId>

<!--- Identificerer det webaktiv, der skal opdateres efter aktiv-id -->
      <ProprietaryId Namespace="YOUTUBE:Web_ASSET_ID">A222222222222222
      </ProprietaryId>

<!--- Føjer en aktivetiket til webvideoaktivet -->
      <ProprietaryId
      Namespace="YOUTUBE:WEB_ASSET_LABEL">web_asset_label1</ProprietaryId>

<!--- Opdaterer et specifikt webvideoaktiv -->
      <ProprietaryId  Namespace="YOUTUBE:VIDEO_ID">9bZkp7q19f0</ProprietaryId>

<!-- Angiver den kanal, som videoen skal uploades til  -->
      <ProprietaryId Namespace="YOUTUBE:CHANNEL_ID">MyChannel</ProprietaryId>
      [...]
</VideoId>

Playlister

<CollectionId>
      [...]
      <ProprietaryId Namespace="YOUTUBE:PLAYLIST_ID">PLONRDPtQh-FLMXFMM-
      SJHySwjpidVXmzw</ProprietaryId>
      [...]
</CollectionId>

Lydoptagelsesressourcer

Lydoptagelses-id'er

YouTube kræver, at hvert <SoundRecording>-element indeholder en gyldig ISRC-kode. Hvis du også sporer optagelser med en tilhørende id-kode, kan du inkludere elementet <ProprietaryId> og sidestille det med elementet <ISRC> i <SoundRecordingId>. Formatet af elementet <ProprietaryId> er:

<SoundRecordingId>
      <ISRC>USRE10400888</ISRC>
      <ProprietaryId Namespace="DPID:your_DPid">custom_id_1234</ProprietaryId>
</SoundRecordingId>

Både dit DDEX Party-id (navneområde) og det tilhørende id for nummeret skal angives. YouTube gemmer den tilhørende id-værdi i feltet tilpasset_id for lydoptagelsesaktivet (til Content ID-leveringer) og nummeraktivet med albumcover (til YouTube Premium-leveringer). F.eks. resulterer XML'en ovenfor i et aktiv med ISRC USRE10400888 og en custom_id-værdi på custom_id_1234.

For at føje forskellige custom_id-værdier til lydoptagelsesaktivet og nummeraktivet med albumcover kan du bruge navneområderne "YOUTUBE:SR_CUSTOM_ID" og "YOUTUBE:AT_CUSTOM_ID":

<SoundRecordingId>
      <ISRC>USRE10400888</ISRC>
      <!--- Indstiller det tilpassede id på lydoptagelsesaktivet -->
      <ProprietaryId
      Namespace="YOUTUBE:SR_CUSTOM_ID">sound_recording_id_1234</ProprietaryId>
      <!--- Indstiller det tilpassede id på nummeraktivet med albumcover -->
      <ProprietaryId
      Namespace="YOUTUBE:AT_CUSTOM_ID">art_track_id_1234</ProprietaryId>
</SoundRecordingId>

Hvis du sender en opdatering til et eksisterende lydoptagelsesaktiv, kan du identificere aktivet efter aktiv-id med navneområdet "YOUTUBE:SR_ASSET_ID":

<SoundRecordingId>
      <ISRC>USRE10400888</ISRC>
      <!--- Identificerer det lydoptagelsesaktiv, der skal opdateres, efter aktiv-id -->
      <ProprietaryId
      Namespace="YOUTUBE:SR_ASSET_ID">A111111111111111</ProprietaryId>
</SoundRecordingId>

For at føje aktivetiketter til lydoptagelsesaktiverne og nummeraktiverne med albumcover kan du bruge naveområderne ”YOUTUBE:SR_ASSET_LABEL” og ”YOUTUBE:AT_ASSET_LABEL”:

<SoundRecordingId>
      <ISRC>USRE10400888</ISRC>
      <!--- Føjer to aktivetiketter til lydoptagelsesaktivet -->
      <ProprietaryId
      Namespace="YOUTUBE:SR_ASSET_LABEL">sr_asset_label1</ProprietaryId>
      <ProprietaryId
      Namespace="YOUTUBE:SR_ASSET_LABEL">sr_asset_label2</ProprietaryId>
      <!--- Føjer en aktivetiket til nummeraktivet med albumcover -->
      <ProprietaryId
      Namespace="YOUTUBE:AT_ASSET_LABEL">at_asset_label</ProprietaryId>
</SoundRecordingId>

Metadata for lydoptagelser

Se styleguide til metadata for musik fra Music Business Association for at få retningslinjer for, hvordan du udfylder metadata for lydoptagelser. Metadata fra tagget <SoundRecording> bruges til:

• Content ID-leveringer: Metadata gemt på lydoptagelsesaktivet.
  • YouTube Premium-leveringer: Oprettelse af nummer med albumcover og metadata gemt på nummeraktivet med albumcover.

Lydoptagelsesejerskab

Lydoptagelsesejerskab hentes fra tagget <RightsController> under elementet <SoundRecording>. I henhold til DDEX-standarden angiver <RightsController>-tagget, hvor du ejer de eksklusive rettigheder til optagelsen. Dette er forskelligt fra de tilgængelige aftaler, men du bør kun gøre Content ID-aftaler tilgængelige i områder, hvor du har de eksklusive rettigheder.
For at tilføje ejerskab til et lydoptagelsesaktiv skal du sende enten et Single Resource Release-feed eller et lydalbumfeed, der har YouTube_ContentID som MessageRecipient.

Lydoptagelsesejerskab anvendes ved hjælp af tagget <RightsController> under elementet <SoundRecording>. <PartyId> skal svare til tagget <MessageSender> (eller tagget <SentOnBehalfOf>, hvis det er angivet).

XML-eksemplet nedenfor angiver, at ABC Label ejer lydoptagelsen i Sydafrika:

<ResourceList>
    <SoundRecording>
        [...]
        <ResourceReference>A1</ResourceReference>
        [...]
        <SoundRecordingDetailsByTerritory>
            <!--Angiver de områder, hvor ejerskabet skal
            anvendes. -->
            <TerritoryCode>ZA</TerritoryCode>
            [...]
            <!-- Dette afsnit angiver ejerskabet af lydoptagelsen. -->
            <RightsController>
                <PartyName>
                    <FullName>ABC Label</FullName>
                </PartyName>
                ​<PartyId>PADPIDAZZZZXXXXXXU</PartyId>
                <RightsControllerRole>RightsController</RightsControllerRole>
                <RightSharePercentage>100.00</RightSharePercentage>
            </RightsController>
        [...]
        </SoundRecordingDetailsByTerritory>
    [...]
    </SoundRecording>
</ResourceList>

Ejerskab af numre med albumcover

Numre med albumcover oprettes baseret på licenserede (ikke-eksklusive) rettigheder til streaming. Derfor bruges nummeraktiver med albumcover aldrig til Content ID, og ejerskabet af nummeraktiver med albumcover udledes fra aftalen. Elementet <RightsController> ignoreres i feeds, der kun opretter numre med albumcover.

Musikvideoressourcer

Videotype

Denne type video kan angives med <VideoType>.  De tilladte musikvideotyper er:

• LongFormMusicalWorkVideo
  • ShortFormMusicalWorkVideo

Musikvideo-id'er

YouTube kræver, at hvert <Video>-element for en musikvideo indeholder en gyldig ISRC-kode. Denne ISRC-kode skal være forskellig fra den, der anvendes til lydoptagelser i henhold til IFPI-retningslinjerne. Hvis du også sporer videoressourcer med en tilhørende id-kode, kan du inkludere elementet <ProprietaryId> og sidestille det med elementet <ISRC> i <VideoId>. Formatet for elementet <ProprietaryId> er:

<VideoId>
      <ISRC>USRE10400889</ISRC>
      <ProprietaryId Namespace="DPID:your_DPid">custom_id_1234</ProprietaryId>
</VideoId>

YouTube gemmer den tilhørende id-værdi i feltet custom_id for musikvideoaktivet (for Content ID-leveringer). F.eks. resulterer XML'en ovenfor i et musikvideoaktiv med ISRC USRE10400889 og en custom_id-værdi på custom_id_1234.

For at føje en custom_id-værdi til musikvideoaktivet kan du bruge navneområdet "YOUTUBE:MV_CUSTOM_ID":

<VideoId>
      <ISRC>USRE10400889</ISRC>
      <!--- Indstiller det tilpassede id på musikvideoaktivet -->
      <ProprietaryId
      Namespace="YOUTUBE:MV_CUSTOM_ID">music_video_id_1234</ProprietaryId>
</VideoId>

Hvis du sender en opdatering til et eksisterende musikvideoaktiv, kan du identificere aktivet ud fra aktiv-id med navneområdet "YOUTUBE:MV_ASSET_ID":

<VideoId>
      <ISRC>USRE10400889</ISRC>
      <!--- Identificerer det musikvideoaktiv, der skal opdateres, efter aktiv-id -->
      <ProprietaryId
      Namespace="YOUTUBE:MV_ASSET_ID">A222222222222222</ProprietaryId>
</VideoId>

For at føje aktivetiketter til musikvideoaktivet kan du bruge navneområdet "YOUTUBE:MV_ASSET_LABEL":

<VideoId>
      <ISRC>USRE10400889</ISRC>
      <!--- Føjer to aktivetiketter til musikvideoaktivet →
      <ProprietaryId
      Namespace="YOUTUBE:MV_ASSET_LABEL">mv_asset_label1</ProprietaryId>
      <ProprietaryId
      Namespace="YOUTUBE:MV_ASSET_LABEL">mv_asset_label2</ProprietaryId>
</VideoId>

For at angive den kanal, som videoen skal uploades til, kan du bruge navneområdet "YOUTUBE:CHANNEL_ID":

<VideoId>
     <ISRC>USRE10400889</ISRC>
     <!-- Angiver den kanal, som videoen skal uploades til  -->
     <ProprietaryId Namespace="YOUTUBE:CHANNEL_ID">MyChannel</ProprietaryId>
</VideoId>

Hvis der ikke er angivet nogen kanal i feedet, uploades videoen til den standardkanal, der er konfigureret på din uploaderkonto.

For at opdatere en tidligere uploadet video kan du bruge navneområdet "YOUTUBE:VIDEO_ID":

<VideoId>
      <ISRC>USRE10400889</ISRC>
      <ProprietaryId Namespace="YOUTUBE:VIDEO_ID">9bZkp7q19f0</ProprietaryId>
</VideoId>

For at uploade en musikvideo som skjult kan du bruge navneområdet "YouTube: IS_DISCOVERABLE":

<VideoId>
      <ISRC>USRE10400889</ISRC>
      <ProprietaryId Namespace="YOUTUBE:IS_DISCOVERBALE">false</ProprietaryId>
</VideoId>

Metadata for musikvideoer

Se styleguide til metadata for musik fra Music Business Association for at få retningslinjer for, hvordan du udfylder metadata for musikvideoer i DDEX. Følgende elementer fra tagget <Video> bruges til at udfylde video- og metadata på YouTube:

Video: Titel <VideoDetailsByTerritory>
    [...]
    <Title TitleType="DisplayTitle">
        <TitleText>A little bit of Foo</TitleText>
    </Title>
    [...]
</VideoDetailsByTerritory>
Video: Tags/søgeord <VideoDetailsByTerritory>
    [...]
    <Keywords>Keyword1</Keywords>
    <Keywords>Keyword2</Keywords>
    [...]
</VideoDetailsByTerritory>
Aktiv: Sang <Video>
   [...]
    <ReferenceTitle>
        <TitleText>A little bit of Foo</TitleText>
    </ReferenceTitle>
   [...]
</Video>

Aktiv: Etiketnavn <VideoDetailsByTerritory>
    [...]
    <LabelName>Test Label</LabelName>
    [...]
</VideoDetailsByTerritory>
Aktiv: Kunstnere

<VideoDetailsByTerritory>
    [...]
   <DisplayArtist SequenceNumber="1">
        <PartyName>
            <FullName>Jonny and the Føøbars</FullName>
        </PartyName>
        <ArtistRole>MainArtist</ArtistRole>
    </DisplayArtist>

<DisplayArtist SequenceNumber="2">
        <PartyName>
            <FullName>Some Other Artist</FullName>
        </PartyName>
        <ArtistRole>MainArtist</ArtistRole>
    </DisplayArtist>
    [...]
</VideoDetailsByTerritory>

Aktiv: Genre <VideoDetailsByTerritory>
    [...]
    <Genre>
        <GenreText>Hip Hop</GenreText>
    </Genre>
    [...]
</VideoDetailsByTerritory>

Videobeskrivelsen er udfyldt fra <Release>, ikke fra <Video>. Se afsnittet Udgivelsesliste for flere oplysninger.

Musikvideoejerskab

Ejerskabet for musikvideoaktivet hentes fra tagget <RightsController> under elementet <Video>. I henhold til DDEX-standarden angiver <RightsController>-tagget, hvor du ejer de eksklusive rettigheder til videoen. Dette er forskelligt fra de tilgængelige aftaler, men du bør kun gøre Content ID-aftaler tilgængelige i områder, hvor du har de eksklusive rettigheder.

Ejerskabet for musikvideoaktivet anvendes ved hjælp af <RightsController>-tagget under elementet <Video>. <PartyId> skal svare til tagget <MessageSender> (eller tagget <SentOnBehalfOf>, hvis det er angivet).

XML-eksemplet nedenfor angiver, at ABC Label ejer musikvideoaktivet i Sydafrika:

<ResourceList>
    <Video>
        [...]
        <ResourceReference>A1</ResourceReference>
        [...]
        <VideoDetailsByTerritory>
            <!--Angiver de områder, hvor ejerskabet skal anvendes -->
            <TerritoryCode>ZA</TerritoryCode>
            [...]
            <!-- Dette afsnit angiver ejerskabet for musikvideoaktivet -->
            <RightsController>
                <PartyName>
                    <FullName>ABC Label</FullName>
                </PartyName>
                <PartyId>PADPIDAZZZZXXXXXXU</PartyId>
                <RightsControllerRole>RightsController</RightsControllerRole>
                <RightSharePercentage>100.00</RightSharePercentage>
            </RightsController>
        [...]
        </VideoDetailsByTerritory>
    [...]
    </Video>
</ResourceList>

Webvideoressourcer

Videotype

Denne type video kan angives med <VideoType>. De tilladte webvideotyper er:

• LongFormNonMusicalWorkVideo
  • ShortFormNonMusicalWorkVideo

Webvideo-id'er

Hvis du sporer videoressourcer med en tilhørende id-kode, kan du inkludere elementet <ProprietaryId> og sidestille det med elementet <ISRC> i <VideoId>. Formatet for elementet <ProprietaryId> er:

<VideoId>
      <ProprietaryId Namespace="DPID:your_DPid">custom_id_1234</ProprietaryId>
</VideoId>

YouTube gemmer den tilhørende id-værdi i feltet custom_id for webvideoaktivet (for Content ID-leveringer). F.eks. resulterer XML'en ovenfor i et webaktiv med en custom_id-værdi på custom_id_1234.

For at føje en custom_id-værdi til webaktivet kan du bruge navneområdet "YOUTUBE:WEB_CUSTOM_ID":

<VideoId>
      <!--- Indstiller det tilpassede id på webaktivet -->
      <ProprietaryId Namespace="YOUTUBE:WEB_CUSTOM_ID">web_video_id_1234</ProprietaryId>
</VideoId>

Hvis du sender en opdatering til et eksisterende webaktiv, kan du identificere aktivet efter aktiv-id med navneområdet "YOUTUBE:WEB_ASSET_ID":

<VideoId>
      <!--- Identificerer det webaktiv, der skal opdateres, efter aktiv-id -->
      <ProprietaryId Namespace="YOUTUBE:Web_ASSET_ID">A222222222222222</ProprietaryId>
</VideoId>

For at føje aktivetiketter til webaktivet kan du bruge navneområdet "YOUTUBE:WEB_ASSET_LABEL":

<VideoId>
      <!--- Føjer to aktivetiketter til webaktivet →
      <ProprietaryId
      Namespace="YOUTUBE:WEB_ASSET_LABEL">web_asset_label1</ProprietaryId>
      <ProprietaryId
      Namespace="YOUTUBE:WEB_ASSET_LABEL">web_asset_label2</ProprietaryId>
</VideoId>

For at angive den kanal, som videoen skal uploades til, kan du bruge navneområdet "YOUTUBE:CHANNEL_ID":

<VideoId>
     <!-- Angiver den kanal, videoen skal uploades til  -->
     <ProprietaryId Namespace="YOUTUBE:CHANNEL_ID">MyChannel</ProprietaryId>
</VideoId>

Hvis der ikke er angivet nogen kanal i feedet, uploades videoen til den standardkanal, der er konfigureret på din uploaderkonto.

For at opdatere en tidligere uploadet video kan du bruge navneområdet "YOUTUBE:VIDEO_ID":

<VideoId>
      <ProprietaryId  Namespace="YOUTUBE:VIDEO_ID">9bZkp7q19f0</ProprietaryId>
</VideoId>

Metadata for webvideo

Følgende elementer fra tagget <Video> bruges til at udfylde video- og metadata på YouTube:

Video: Titel <VideoDetailsByTerritory>
    [...]
    <Title TitleType="DisplayTitle">
        <TitleText>A little bit of Foo</TitleText>
    </Title>
    [...]
</VideoDetailsByTerritory>
Video: Tags/søgeord <VideoDetailsByTerritory>
    [...]
    <Keywords>Keyword1</Keywords>
    <Keywords>Keyword2</Keywords>
    [...]
</VideoDetailsByTerritory>

Videobeskrivelsen er udfyldt fra <Release>, ikke fra <Video>. Se afsnittet Udgivelsesliste for at få flere oplysninger.

Webvideoejerskab

Webaktivejerskab hentes fra tagget <RightsController> under elementet <Video>. I henhold til DDEX-standarden angiver <RightsController>-tagget, hvor du ejer de eksklusive rettigheder til videoen. Dette er forskelligt fra de tilgængelige aftaler, men du bør gøre Content ID-aftaler tilgængelige i områder, hvor du har de eksklusive rettigheder.

Webaktivejerskab anvendes ved hjælp af tagget <RightsController> under elementet <Video>. <PartyId> skal svare til tagget <MessageSender> (eller tagget <SentOnBehalfOf>, hvis det er angivet).

XML-eksemplet nedenfor angiver, at ABC Label ejer webaktivet i Sydafrika:

<ResourceList>
    <Video>
        [...]
        <ResourceReference>A1</ResourceReference>
        [...]
        <VideoDetailsByTerritory>
            <!--Angiver de områder, hvor ejerskabet skal anvendes -->
            <TerritoryCode>ZA</TerritoryCode>
            [...]
            <!-- Dette afsnit angiver ejerskabet for webaktivet -->
            <RightsController>
                <PartyName>
                    <FullName>ABC Label</FullName>
                </PartyName>
                <PartyId>PADPIDAZZZZXXXXXXU</PartyId>
                <RightsControllerRole>RightsController</RightsControllerRole>
                <RightSharePercentage>100.00</RightSharePercentage>
            </RightsController>
        [...]
        </VideoDetailsByTerritory>
    [...]
    </Video>
</ResourceList>

Angiv målgruppen for din video

Angiv målgruppen for din video

Uanset hvor du befinder dig, er du juridisk forpligtet til at overholde Children’s Online Privacy Protection Act og/eller anden lovgivning. Du er forpligtet til at fortælle os, om dine videoer er lavet til børn, hvis du laver børneindhold.

Angiv, om en video er lavet til børn eller ej

Hvis du vil uploade en video, der ikke er en nummervideo med albumcover (dvs. en musikvideo eller webvideo), som "lavet til børn" eller "ikke lavet til børn", skal du bruge elementet <AvRating> sammen med enten MadeForKids eller NotMadeForKids i følgende format:

<VideoDetailsByTerritory>
    <TerritoryCode>Worldwide</TerritoryCode>
    [...]
        <AvRating>
            <RatingText>MadeForKids</RatingText>
            <RatingAgency Namespace="YOUTUBE">UserDefined</RatingAgency>
        </AvRating>
    [...]
</VideoDetailsByTerritory>

Feltet er enten valgfrit eller obligatorisk. Det afhænger af den standardindstilling, du har valgt på kanalen, som du uploader videoen på.

Valgfrit flag på videoer, der er lavet til børn

Flaget, der markerer, at en video er lavet til børn, er valgfrit, hvis kanalen, som du uploader din video på, som standard er indstillet til:
  • "Ja, indstil denne kanal som lavet til børn. Jeg uploader altid indhold, der er lavet til børn".
  • "Nej, denne kanal er ikke lavet til børn. Jeg uploader aldrig indhold, der er lavet til børn".
Bemærk! Vi vil også bruge maskinlæringssystemer til at hjælpe os med at identificere de videoer, der tydeligvis er rettet mod en yngre målgruppe. Vi har tillid til, at du som youtuber indstiller dit indhold korrekt, men det kan ske, at vi tilsidesætter din målgruppeindstilling i tilfælde af fejl eller misbrug. Du skal dog ikke overlade det til vores systemer at indstille indholdet for dig. Vores systemer identificerer måske ikke indhold, som FTC eller andre myndigheder anser som lavet til børn. Hvis du ikke indstiller dit indhold som lavet til børn korrekt, kan det få juridiske konsekvenser for dig eller konsekvenser for dig på YouTube. Hvis du har brug for hjælp til at afgøre, om dit indhold er lavet til børn eller ej, kan du se nærmere på denne artikel i Hjælp eller søge juridisk rådgivning.

Hvis du har indstillet målgruppen for din video, og YouTube registrerer fejl eller misbrug, bliver din video markeret som “Lavet til børn (indstillet af YouTube)”. Du vil ikke have mulighed for at ændre din målgruppeindstilling. Hvis du er uenig, kan du bruge knappen "Send feedback".bruge knappen "Send feedback".

Obligatorisk flag på videoer, der er lavet til børn

Flaget, der markerer, at en video er lavet til børn, er obligatorisk, hvis kanalen, som du uploader din video på, som standard er indstillet til:
  • "Jeg vil gennemgå denne indstilling for hver video".
Bemærk! Vi vil også bruge maskinlæringssystemer til at hjælpe os med at identificere de videoer, der tydeligvis er rettet mod en yngre målgruppe. Vi har tillid til, at du som youtuber indstiller dit indhold korrekt, men det kan ske, at vi tilsidesætter din målgruppeindstilling i tilfælde af fejl eller misbrug. Du skal dog ikke overlade det til vores systemer at indstille indholdet for dig. Vores systemer identificerer måske ikke indhold, som FTC eller andre myndigheder anser som lavet til børn. Hvis du ikke indstiller dit indhold som lavet til børn korrekt, kan det få juridiske konsekvenser for dig eller konsekvenser for dig på YouTube. Hvis du har brug for hjælp til at afgøre, om dit indhold er lavet til børn eller ej, kan du se nærmere på denne artikel i Hjælp eller søge juridisk rådgivning.

Hvis du har indstillet målgruppen for din video, og YouTube registrerer fejl eller misbrug, bliver din video markeret som “Lavet til børn (indstillet af YouTube)”. Du vil ikke have mulighed for at ændre din målgruppeindstilling. Hvis du er uenig, kan du bruge knappen "Send feedback".bruge knappen "Send feedback".