Hulpbronlys

Hierdie kenmerke is slegs beskikbaar vir vennote wat YouTube se Inhoudbestuurder gebruik om hul inhoud met kopiereg te bestuur.

Die <Hulpbronlys> bevat die besonderhede oor die primêre hulpbronne (klankopnames of video’s) en sekondêre hulpbronne (geassosieerde kunswerke) waaruit die aflewering bestaan. Op ’n 10-snit oudio-album byvoorbeeld, is hulpbronverwysings A1 tot A10 die klankopnames en A11 is die albumkunswerk. YouTube gebruik die albumkunswerk as ’n belangrike visuele element in die gegenereerde kunssnitte vir opnames vanaf hierdie album. Enkele hulpbronvrystelling-strome moet geen kunswerk bevat nie, in ooreenstemming met die DDEX-profiel.

YouTube ondersteun nie per-gebied metadata in die <Hulpbronlys> nie. As die boodskap veelvuldige weergawes van die metadata vir ’n snit insluit, gebruik YouTube slegs die weergawe wat eerste in die boodskap verskyn.

YouTube se eiendomselemente

Brei die afdeling hieronder uit vir ’n vinnige kyk op YouTube se eie elemente. Gebruik die ooreenstemmende afdelings regdeur hierdie bladsy vir meer gedetailleerde inligting en voorbeelde.

YouTube se eiendomselemente

Die volgende elemente is deel van YouTube se eiendomsregtelike naamspasie:

Klankopnames

<KlankopnameId>
      [...]
      <!--- Stel die pasgemaakte ID op die klankopnamebate -->
      <EiendomsId
      Naamspasie="YOUTUBE:SR_PASGEMAAKTE_ID">klank_opname_id_1234</EiendomsId>

<!--- Identifiseer die klankopnamebate wat deur bate-ID opgedateer moet word -->
      <EiendomsId
      Naamspasie="YOUTUBE:SR_BATE_ID">A222222222222222</EiendomsId>

<!--- Voeg ’n bate-etiket by die klankopnamebate -->
      <EiendomsId
    Naamspasie="YOUTUBE:SR_BATE_ETIKET">sr_bate-etiket</EiendomsId>
      [...]
</KlankOpnameId>

Kunssnitte

<SoundRecordingId>
      [...]
      <!--- Sets the custom ID on the Art Track asset -->
      <ProprietaryId
      Namespace="YOUTUBE:AT_CUSTOM_ID">art_track_id_1234</ProprietaryId>

<!--- Adds one asset label to the Art Track asset -->
      <ProprietaryId
      Namespace="YOUTUBE:AT_ASSET_LABEL">at_asset_label</ProprietaryId>
      [...]
</SoundRecordingId>

Musiekvideo’s

<VideoId>
      [...]
      <!--- Sets the custom ID on the Music Video asset -->
      <ProprietaryId
      Namespace="YOUTUBE:MV_CUSTOM_ID">music_video_id_1234</ProprietaryId>

<!--- Identifies the Music Video asset to be updated by Asset ID -->
      <ProprietaryId
      Namespace="YOUTUBE:MV_ASSET_ID">A333333333333333</ProprietaryId>

<!--- Adds one asset label to the Music Video asset -->
      <ProprietaryId
      Namespace="YOUTUBE:MV_ASSET_LABEL">mv_asset_label1</ProprietaryId>

<!--- Updates a specific Music Video asset -->
      <ProprietaryId  Namespace="YOUTUBE:VIDEO_ID">9bZkp7q19f0</ProprietaryId>

<!-- Spesifiseer die kanaal om die video op te laai  -->
      <EiendomsId Naamspasie="YOUTUBE:KANAAL_ID">MyKanaal</EiendomsId>
      [...]
</VideoId>

Webvideo’s

<VideoId>
      [...]
      <!--- Stel die pasgemaakte ID op die webvideobate -->
      <EiendomsId
      Naamspasie="YOUTUBE:WEB_PASGEMAAKTE_ID">web_video_id_1234</EiendomsId>

<!--- Identifiseer die webbate wat deur bate-ID opgedateer moet word -->
      <EiendomsId Naamspasie="YOUTUBE:WebBATE_ID">A222222222222222
      </EiendomsId>

<!--- Voeg een bate-etiket by die webvideobate -->
      <EiendomsId
      Naamspasie="YOUTUBE:WEBBATE-ETIKET">webbate-etiket1</EiendomsId>

<!--- Opdatering van ’n spesifieke webvideobate -->
      <EiendomsId Naamspasie="YOUTUBE:VIDEO_ID">9bZkp7q19f0</EiendomsId>

<!-- Spesifiseer die kanaal om die video op te laai  -->
      <EiendomsId Naamspasie="YOUTUBE:KANAAL_ID">MyKanaal</EiendomsId>
      [...]
</VideoId>

Snitlyste

<VersamelingId>
      [...]
      <EiendomsId Naamspasie="YOUTUBE:SNITLYS_ID">PLONRDPtQh-FLMXFMM-
      SJHySwjpidVXmzw</EiendomsId>
      [...]
</VersamelingId>

Klankopnamehulpbronne

Klankopname ID’s

YouTube vereis dat elke <KlankOpname> element ’n geldige ISRC-kode insluit. As jy ook opnames naspoor met gebruik van ’n eiendomsregtelike ID-kode, kan jy die <ProprietaryId>-element insluit as ’n broer of suster van die <ISRC>-element binne die <SoundRecordingId>. Die formaat van die <ProprietaryId>-element is:

<KlankOpnameId>
      <ISRC>USRE10400888</ISRC>
      <EiendomsId Naamspasie="DPID:jou_DPid">pasgemaakte_id_1234</EiendomsId>
</KlankOpnameId>

Beide jou DDEX-party-ID (naamspasie) en die eiendomsregtelike ID vir die snit word vereis. YouTube berg die eiendomsregtelike ID-waarde in die custom_id-veld van die klankopnamekomponent (vir Content ID-lewerings) en die kunssnitkomponent (vir YouTube Premium-lewerings). Byvoorbeeld die XML hierbo lei tot ’n bate met ISRC USRE10400888 en ’n  pasgemaakte_id waarde of pasgemaakte_id_1234.

Om verskillende custom_id-waardes by die klankopname en kunssnitkomponent te voeg, kan jy die toegewyde “YOUTUBE:SR_CUSTOM_ID”- en “YOUTUBE:AT_CUSTOM_ID”-naamspasies gebruik:

<SoundRecordingId>
      <ISRC>USRE10400888</ISRC>
      <!--- Sets the custom ID on the Sound Recording asset -->
      <ProprietaryId
      Namespace="YOUTUBE:SR_CUSTOM_ID">sound_recording_id_1234</ProprietaryId>
      <!--- Sets the custom ID on the Art Track asset -->
      <ProprietaryId
      Namespace="YOUTUBE:AT_CUSTOM_ID">art_track_id_1234</ProprietaryId>
</SoundRecordingId>

As jy ’n opdatering na ’n bestaande klankopnamekomponent stuur, kan jy die komponent volgens komponent-ID identifiseer deur die toegewyde “YOUTUBE:SR_ASSET_ID”-naamspasie te gebruik:

<KlankOpnameId>
      <ISRC>USRE10400888</ISRC>
      <!--- Identifiseer die klankopnamebate wat deur die bate-ID opgedateer moet word -->
      <EiendomsId
      Naamspasie="YOUTUBE:SR_BATE_ID">A111111111111111</EiendomsId>
</KlankOpnameId>

Om bate-etikette by die klankopname en kunssnitbates te voeg, kan jy die toegewyde "YOUTUBE:SR_BATE-ETIKET" en "YOUTUBE:AT_BATE-ETIKET"-naamspasies gebruik:

<SoundRecordingId>
      <ISRC>USRE10400888</ISRC>
      <!--- Adds two asset labels to the Sound Recording asset -->
      <ProprietaryId
      Namespace="YOUTUBE:SR_ASSET_LABEL">sr_asset_label1</ProprietaryId>
      <ProprietaryId
      Namespace="YOUTUBE:SR_ASSET_LABEL">sr_asset_label2</ProprietaryId>
      <!--- Adds one asset label to the Art Track asset -->
      <ProprietaryId
      Namespace="YOUTUBE:AT_ASSET_LABEL">at_asset_label</ProprietaryId>
</SoundRecordingId>

Klankopnamemetadata

Vir riglyne oor hoe om die Klankopnamemetadata in te vul, verwys asseblief na die musiekmetadatastylgids van die Musiekbesigheidsvereniging. Die metadata van die <KlankOpname> merker word gebruik vir:

• Content ID-aflewerings: metadata gestoor op die klankopnamebate.
  • YouTube Premium-lewerings: Kunssnit-skepping en -metadata wat op die kunssnitkomponent geberg is.

Klankopname-eienaarskap

Klankopname-eienaarskap word verkry vanaf die <Regtebeheerder>-merker onder die <KlankOpname>-element. Volgens die DDEX-standaard dui die <Regtebeheerder>merker aan waar jy eksklusiewe regte vir die opname besit. Dit is apart van die aanbiedings wat verskaf word, maar jy moet slegs Content ID-transaksies verskaf vir gebiede waarin jy eksklusiewe regte besit.
Om eienaarskap by ’n klankopnamebate te voeg, moet jy óf ’n enkele hulpbronvrystellingstroom stuur, of ’n oudio-albumstroom wat YouTube_ContentID as ’n boodskapontvanger het.

Klankopname-eienaarskap word toegepas deur die <RegteBeheerder>-merker onder die <KlankOpname>-element te gebruik. Die <PartyId> moet ooreenstem met die van die <BoodskapSender>-merker (of die <GestuurNamens>-merker, indien verskaf).

Die XML-voorbeeld hieronder spesifiseer dat ABC Etiket die klankopname in Suid-Afrika besit:

<Hulpbronlys>
    <KlankOpname>
        [...]
        < Hulpbronverwysing >A1</ Hulpbronverwysing >
        [...]
        <KlankOpnameBesonderhedeByGebied>
            <!--Spesifiseer die gebied/gebiede waarin eienaarskap toegepas
            moet word. -->
            <GebiedsKode>ZA</GebiedsKode>
            [...]
            <!-- Hierdie afdeling bepaal die eienaarskap van die klankopname. -->
            <RegteBeheerder>
                <PartyNaam>
                    <VolleNaam>ABC Etiket</VolleNaam>
                </PartyNaam>
                ​<PartyId>PADPIDAZZZZXXXXXXU</PartyId>
                <RegteBeheerderRol>Regtebeheerder</RegteBeheerderRol>
                <RegDeelPersentasie>100.00</RegDeelPersentasie>
            </RegteBeheerder>
        [...]
        </KlankOpnameBesonderhedeByGebied>
    [...]
    </KlankOpname>
</BronLys>

Kunssniteienaarskap

Kunssnitte word geskep op grond van gelisensieerde (nie-eksklusiewe) stroomregte. Daarom word kunssnitkomponente nooit vir Content ID gebruik nie en sal die eienaarskap op die kunssnitkomponent uit die ooreenkoms afgelei word. Die <RegteBeheerder>-element word geïgnoreer in strome wat net kunssnitte skep.

Musiekvideobronne

Videotipe

Die tipe video kan gespesifiseer word deur <VideoTipe>.  Die toegelate musiekvideotipes is:

• LangVormMusiekWerkVideo
  • KortVormMusiekWerkVideo

Musiekvideo-ID’s

YouTube vereis dat elke musiekvideo <Video>-element ’n geldige ISRC-kode insluit. Hierdie ISRC-kode moet verskil van die een wat vir klankopnames gebruik word volgens IFPI-riglyne. As jy ook videobronne naspoor met gebruik van ’n eiendomsregtelike ID-kode, kan jy die <ProprietaryId>-element insluit as ’n broer of suster van die <ISRC>-element binne die <VideoId>. Die formaat van die <ProprietaryId>-element is:

<VideoId>
      <ISRC>USRE10400889</ISRC>
      <EiendomsId Naamspasie="DPID:jou_DPid">pasgemaakte_id_1234</PEiendomsId>
</VideoId>

YouTube stoor die eiendomsregtelike ID-waarde in die custom_id-veld van die musiekvideokomponent (vir Content ID-lewerings). Byvoorbeeld, die XML hier bo lei tot ’n musiekvideokomponent met ISRC USRE10400889 en ’n custom_id-waarde van custom_id_1234.

Om ’n custom_id-waarde by die musiekvideokomponent te voeg, kan jy die toegewyde “YOUTUBE:MV_CUSTOM_ID”-naamspasie gebruik:

<VideoId>
      <ISRC>USRE10400889</ISRC>
      <!--- Sets the custom ID on the Music Video asset -->
      <ProprietaryId
      Namespace="YOUTUBE:MV_CUSTOM_ID">music_video_id_1234</ProprietaryId>
</VideoId>

As jy ’n opdatering na ’n bestaande musiekvideokomponent stuur, kan jy die komponent volgens komponent-ID identifiseer deur die toegewyde “YOUTUBE:MV_ASSET_ID”-naamspasie te gebruik:

<VideoId>
      <ISRC>USRE10400889</ISRC>
      <!--- Identifies the Music Video asset to be updated by Asset ID -->
      <ProprietaryId
      Namespace="YOUTUBE:MV_ASSET_ID">A222222222222222</ProprietaryId>
</VideoId>

Om komponentetikette by die musiekvideokomponent te voeg, kan jy die toegewyde “YOUTUBE:MV_ASSET_LABE”-naamspasie gebruik:

<VideoId>
      <ISRC>USRE10400889</ISRC>
      <!--- Adds two asset labels to the Music Video asset →
      <ProprietaryId
      Namespace="YOUTUBE:MV_ASSET_LABEL">mv_asset_label1</ProprietaryId>
      <ProprietaryId
      Namespace="YOUTUBE:MV_ASSET_LABEL">mv_asset_label2</ProprietaryId>
</VideoId>

Om die kanaal te spesifiseer waarin die video opgelaai moet word, kan jy die toegewyde “YOUTUBE:CHANNEL_ID”-naamspasie gebruik:

<VideoId>
     <ISRC>USRE10400889</ISRC>
     <!-- Spesifiseer die kanaal waarin die video opgelaai moet word -->
     <EiendomsId Naamspasie="YOUTUBE:KANAAL_ID">MyKANAAL</EiendomsId>
</VideoId>

As geen kanaal in die stroom gespesifiseer word nie, sal die video opgelaai word in die verstekkanaal wat in jou oplaaierrekening opgestel is.

Om ’n video op te dateer wat voorheen opgelaai is, kan jy die toegewyde “YOUTUBE:VIDEO_ID”-naamspasie gebruik:

<VideoId>
      <ISRC>USRE10400889</ISRC>
      <ProprietaryId Namespace="YOUTUBE:VIDEO_ID">9bZkp7q19f0</ProprietaryId>
</VideoId>

Om ’n musiekvideo as ongelys op te laai, kan jy die toegewyde “YouTube: IS_DISCOVERBALE”-naamspasie gebruik:

<VideoId>
      <ISRC>USRE10400889</ISRC>
      <ProprietaryId Namespace="YOUTUBE:IS_DISCOVERBALE">false</ProprietaryId>
</VideoId>

Musiekvideometadata

Vir riglyne oor hoe om musiekvideometadata in DDEX in te vul, verwys asseblief na die musiekmetadatastylgids van die Musiekbesigheidsvereniging. Die volgende elemente van die <Video>-merker word gebruik om video en metadata op YouTube te vul:

Video: Titel <VideoDetailsByTerritory>
    [...]
    <Title TitleType="DisplayTitle">
        <TitleText>A little bit of Foo</TitleText>
    </Title>
    [...]
</VideoDetailsByTerritory>
Video: Merkers/Sleutelwoorde <VideoDetailsByTerritory>
    [...]
    <Keywords>Keyword1</Keywords>
    <Keywords>Keyword2</Keywords>
    [...]
</VideoDetailsByTerritory>
Komponent: Liedjie <Video>
   [...]
    <ReferenceTitle>
        <TitleText>A little bit of Foo</TitleText>
    </ReferenceTitle>
   [...]
</Video>

Komponent: Musiekmaatskappynaam <VideoDetailsByTerritory>
    [...]
    <LabelName>Toetsetiket</LabelName>
    [...]
</VideoDetailsByTerritory>
Komponent: Kunstenaar

<VideoDetailsByTerritory>
    [...]
   <DisplayArtist SequenceNumber="1">
        <PartyName>
            <FullName>Jonny and the Føøbars</FullName>
        </PartyName>
        <ArtistRole>MainArtist</ArtistRole>
    </DisplayArtist>

<DisplayArtist SequenceNumber="2">
        <PartyName>
            <FullName>Enige ander kunstenaar</FullName>
        </PartyName>
        <ArtistRole>MainArtist</ArtistRole>
    </DisplayArtist>
    [...]
</VideoDetailsByTerritory>

Komponent: Genre <VideoDetailsByTerritory>
    [...]
    <Genre>
        <GenreText>Hip Hop</GenreText>
    </Genre>
    [...]
</VideoDetailsByTerritory>

Die videobeskrywing word gevul vanaf die <Vrystelling>, nie die <Video> nie. Sien die vrystellinglys-afdeling vir meer inligting.

Musiekvideo-eienaarkap

Eienaarskap van die musiekvideokomponent word gekry vanaf die <RightsController>-merker onder die <Video>-element. Volgens die DDEX-standaard, dui die <RegteBeheerder>-merker aan waar jy eksklusiewe regte vir die video besit. Dit is apart van die aanbiedings wat verskaf word, maar jy moet slegs Content ID-transaksies verskaf vir gebiede waarin jy eksklusiewe regte besit.

Eienaarskap van die musiekvideokomponent word toegepas deur die <RightsController>-merker onder die <Video>-element. Die <PartyId> moet ooreenstem met die van die <BoodskapSender>-merker (of die <GestuurNamens>-merker, indien verskaf).

Die XML-voorbeeld hier onder spesifiseer dat ABC-musiekmaatskappy die musiekvideokomponent in Suid-Afrika besit:

<ResourceList>
    <Video>
        [...]
        <ResourceReference>A1</ResourceReference>
        [...]
        <VideoDetailsByTerritory>
            <!--Specifies the territory/territories in which ownership should be applied. -->
            <TerritoryCode>ZA</TerritoryCode>
            [...]
            <!-- This section sets the ownership of the Music Video asset. -->
            <RightsController>
                <PartyName>
                    <FullName>ABC-musiekmaatskappy</FullName>
                </PartyName>
                <PartyId>PADPIDAZZZZXXXXXXU</PartyId>
                <RightsControllerRole>RightsController</RightsControllerRole>
                <RightSharePercentage>100,00</RightSharePercentage>
            </RightsController>
        [...]
        </VideoDetailsByTerritory>
    [...]
    </Video>
</ResourceList>

Webvideohulpbronne

Videotipe

Die tipe video kan gespesifiseer word deur <VideoTipe> te gebruik. Die toegelate webvideotipes is:

• LangVormNieMusiekWerksVideo
  • KortVormNieMusiekWerksVideo

Webvideo-ID’s

As jy videobronne naspoor met gebruik van ’n eiendomsregtelike ID-kode, kan jy die <ProprietaryId>-element insluit as ’n broer of suster van die <ISRC>-element binne die <VideoId>. Die formaat van die <ProprietaryId>-element is:

<VideoId>
      <ProprietaryId Namespace="DPID:your_DPid">custom_id_1234</ProprietaryId>
</VideoId>

YouTube berg die eiendomsregtelike ID se waarde in die custom_id-veld van die webvideokomponent (vir Content ID-lewerings). Byvoorbeeld, die XML hier bo lei tot ’n webkomponent met ’n custom_id-waarde van custom_id_1234.

Om ’n custom_id-waarde by die webkomponent te voeg, kan jy die toegewyde “YOUTUBE:WEB_CUSTOM_ID”-naamspasie gebruik:

<VideoId>
      <!--- Sets the custom ID on the Web asset -->
      <ProprietaryId Namespace="YOUTUBE:WEB_CUSTOM_ID">web_video_id_1234</ProprietaryId>
</VideoId>

As jy ’n opdatering na ’n bestaande webkomponent stuur, kan jy die komponent volgens komponent-ID identifiseer deur die toegewyde “YOUTUBE:WEB_ASSET_ID”-naamspasie te gebruik:

<VideoId>
      <!--- Identifies the Web asset to be updated by Asset ID -->
      <ProprietaryId Namespace="YOUTUBE:Web_ASSET_ID">A222222222222222</ProprietaryId>
</VideoId>

Om komponentetikette by die webkomponent te voeg, kan jy die toegewyde “YOUTUBE:WEB_ASSET_LABEL”-naamspasie gebruik:

<VideoId>
      <!--- Adds two asset labels to the Web asset →
      <ProprietaryId
      Namespace="YOUTUBE:WEB_ASSET_LABEL">web_asset_label1</ProprietaryId>
      <ProprietaryId
      Namespace="YOUTUBE:WEB_ASSET_LABEL">web_asset_label2</ProprietaryId>
</VideoId>

Om die kanaal te spesifiseer waarin die video opgelaai moet word, kan jy die toegewyde “YOUTUBE:CHANNEL_ID”-naamspasie gebruik:

<VideoId>
     <!-- Specifies the channel to upload the video in  -->
     <ProprietaryId Namespace="YOUTUBE:CHANNEL_ID">MyChannel</ProprietaryId>
</VideoId>

As geen kanaal in die stroom gespesifiseer word nie, sal die video opgelaai word in die verstekkanaal wat in jou oplaaierrekening opgestel is.

Om ’n video op te dateer wat voorheen opgelaai is, kan jy die toegewyde “YOUTUBE:VIDEO_ID”-naamspasie gebruik:

<VideoId>
      <ProprietaryId  Namespace="YOUTUBE:VIDEO_ID">9bZkp7q19f0</ProprietaryId>
</VideoId>

Webvideometadata

Die volgende elemente van die <Video>-merker word gebruik om video en metadata op YouTube te vul:

Video: Titel <VideoDetailsByTerritory>
    [...]
    <Title TitleType="DisplayTitle">
        <TitleText>A little bit of Foo</TitleText>
    </Title>
    [...]
</VideoDetailsByTerritory>
Video: Merkers/Sleutelwoorde <VideoDetailsByTerritory>
    [...]
    <Keywords>Keyword1</Keywords>
    <Keywords>Keyword2</Keywords>
    [...]
</VideoDetailsByTerritory>

Die videobeskrywing word gevul vanaf die <Vrystelling>, nie die <Video> nie. Sien die Vrystellinglys-afdeling vir meer inligting.

Webvideo-eienaarskap

Webbate-eienaarskap word verkry vanaf die <RegsBeheerder>-merker onder die <Video>-element. Volgens die DDEX-standaard, dui die <RegteBeheerder>-merker aan waar jy eksklusiewe regte vir die video besit. Dit is apart van die aanbiedings wat verskaf word, maar jy moet slegs Content ID-transaksies verskaf vir gebiede waarin jy eksklusiewe regte besit.

Webbate-eienaarskap word verkry vanaf die <Regsheeder>-merker onder die <Video>-element. Die <PartyId> moet ooreenstem met die van die <BoodskapSender>-merker (of die <GestuurNamens>-merker, indien verskaf).

Die XML-voorbeeld hier onder spesifiseer dat ABC-musiekmaatskappy die webkomponent in Suid-Afrika besit:

<ResourceList>
    <Video>
        [...]
        <ResourceReference>A1</ResourceReference>
        [...]
        <VideoDetailsByTerritory>
            <!--Specifies the territory/territories in which ownership should be applied. -->
            <TerritoryCode>ZA</TerritoryCode>
            [...]
            <!-- This section sets the ownership of the Web asset. -->
            <RightsController>
                <PartyName>
                    <FullName>ABC-musiekmaatskappy</FullName>
                </PartyName>
                <PartyId>PADPIDAZZZZXXXXXXU</PartyId>
                <RightsControllerRole>RightsController</RightsControllerRole>
                <RightSharePercentage>100.00</RightSharePercentage>
            </RightsController>
        [...]
        </VideoDetailsByTerritory>
    [...]
    </Video>
</ResourceList>

Stel jou video se gehoor

Stel jou video se gehoor

Regardless of your location, you’re legally required to comply with the Children’s Online Privacy Protection Act and/or other laws. You’re required to tell us that your videos are made for kids if you make kids content.

Stel ’n video as gemaak vir kinders of nie

Om ’n nie-kunsvideo (d.w.s. musiekvideo of webvideo) op te laai as gemaak vir kinders of nie vir kinders gemaak nie, gebruik die <AvRating> element met of GemaakvirKinders of NieGemaakVirKindersNie wat hierdie formaat volg:

<VideobesondehedeVolgensGrondgebied>
    <Gebiedskode>Wêreldwyd</GebiedsKode>
    [...]
        <AvRating>
            <Graderingteks>Gemaak VirKinders</Graderingteks>
            <GraderingsAgentskap naamspasie="YOUTUBE">GebruikersDefinieerd</GraderingsAgentskap>
        </AvRating>
    [...]
</VideobesondehedeVolgensGrondgebied>

Die veld is of opsioneel of vereis, afhangend van die kanaalverstek wat jy gekies het vir die kanaal waarheen die video opgelaai sal word.

Opsionele Vir Kinders Gemaak-vlag

Die Vir Kinders Gemaak-vlag is opsioneel as die kanaalverstek vir die kanaal waarheen jy jou video oplaai op een van die volgende gestel is:
  • "Ja, stel hierdie kanaal as Vir Kinders Gemaak. Ek laai altyd inhoud op wat vir kinders gemaak is."
  • "Nee, stel hierdie kanaal as Nie Vir Kinders Gemaak Nie. Ek laai nooit inhoud op wat vir kinders gemaak is nie."
Note: We’ll also use machine learning to help us identify videos that are clearly directed to young audiences. We trust you to set your audience accurately, but we may override your audience setting choice in cases of error or abuse. However, do not rely on our systems to set your audience for you because our systems may not identify content that the FTC or other authorities consider to be made for kids. If you need help determining whether or not your content is made for kids, check out this Help Center article or consult legal counsel.

If you've already set your audience for your video and YouTube detects error or abuse, you will see your video marked as “Made for kids - Set by YouTube". You won't be able to change your audience setting. If you disagree, you can use the “Send Feedback” button.

Vereiste Vir Kinders Gemaak-vlag

Die Vir Kinders Gemaak-Vlag word vereis as die kanaalverstek vir die kanaal waarheen jy jou video oplaai, gestel is op:
  • "Ek wil hierdie instelling vir elke video hersien."
Note: We’ll also use machine learning to help us identify videos that are clearly directed to young audiences. We trust you to set your audience accurately, but we may override your audience setting choice in cases of error or abuse. However, do not rely on our systems to set your audience for you because our systems may not identify content that the FTC or other authorities consider to be made for kids. If you need help determining whether or not your content is made for kids, check out this Help Center article or consult legal counsel.

If you've already set your audience for your video and YouTube detects error or abuse, you will see your video marked as “Made for kids - Set by YouTube". You won't be able to change your audience setting. If you disagree, you can use the “Send Feedback” button.