Se YouTube-innhold på Xbox One

Nå kan du se YouTube-videoer på Xbox One. I YouTube-appen kan du se kanalene du abonnerer på, søke etter videoer og bruke mobilenheten din som fjernkontroll.

Last ned YouTube-appen

Last ned YouTube-appen for å komme i gang.
Logg på eller av YouTube

Første gang du åpner YouTube-appen, kan du logge på med Google-kontoen din. Når du er pålogget, har du tilgang til flere YouTube-funksjoner, for eksempel spillelistene og abonnementene dine.

Logg på Xbox One:

1. Gå til Sign in & Settings (Pålogging og innstillinger).
  2. Velg SIGN IN (LOGG PÅ). Da får du en aktiveringskode.

Logg på på datamaskinen:

1. Gå til www.youtube.com/activate, og skriv inn aktiveringskoden som vises på Xbox One.
  2. Klikk på Gi tilgang for å fullføre påloggingsprosessen.

Finn ut hvordan du fjerner tilknytningen mellom kontoen din og Xbox One.

Videokontroller

Når du har valgt videoen du vil se på, vises et felt med avspillingskontroller. Da kan du gjøre følgende:

• Spol tilbake – trykk på A for å øke hastigheten på tilbakespolingen.

• Sett på pause / Gjenoppta – sett videoen på pause, eller gjenoppta avspillingen.
  • Spol fremover – trykk på A for å øke hastigheten på fremoverspolingen.
  • Teksting for hørselshemmede – hvis videoen har teksting, velger du dette alternativet for å se videoen med tekst.

Trykk på B-knappen for å gå tilbake til å bla gjennom videoer.

Talestyring og bevegelseskontroll

Du kan også styre YouTube-appen ved å bruke stemmen eller bevegelser.

Talestyring

Hvis du vil aktivere stemmestyringen, sier du «Xbox Select». Nå kan du uttale ordene eller frasene som er uthevet på skjermen, for å åpne det aktuelle elementet.

Bevegelse

Hvis du vil aktivere bevegelseskontrollene, vinker du med hånden foran konsollen, slik at det vises et ikon på skjermen. Dytt håndflaten fremover for å velge et element. Du kan også lukke hånden for å «gripe» en video og så bevege hånden til venstre for å spole tilbake eller til høyre for å spole fremover.

Koble til mobilenheten din

Bruk mobilenheten din som fjernkontroll. Finn ut hvordan du kobler til Xbox One via m.youtube.com, YouTube-appen for Android eller YouTube-appen for iOS.

Videokvalitet

YouTube er tilgjengelig i 4K på Xbox One S, Xbox One X, Xbox Series S og Xbox Series X. Maksimal oppløsning for den originale Xbox One-konsollen er 1080p. HDR-avspilling støttes på Xbox One S, Xbox One X, Xbox Series S og Xbox Series X.
YouTube er tilgjengelig i følgende oppløsninger på Xbox One-enheter.
  • Xbox One: opptil 1080p ved 60 bilder per sekund
  • Xbox One S: opptil 4K ved 60 bilder per sekund
  • Xbox One X: opptil 4K ved 60 bilder per sekund

HDR-avspilling støttes på Xbox One S, Xbox One X, Xbox Series S og Xbox Series X.

Xbox-feilmelding

Hvis du ser feilmeldingen «YouTube er ikke tilgjengelig akkurat nå», kan det hende at internetttilkoblingen din er treg.

Følg retningslinjene våre for feilsøking for å løse problemet.