YouTuben katselu Xbox Onella

YouTube-videoita voi nyt katsoa Xbox Onella. YouTube-sovelluksella voi katsella tilattuja kanavia, hakea videoita ja käyttää mobiililaitetta kaukosäätimenä.

YouTube-sovelluksen lataaminen

YouTubeen kirjautuminen ja siitä uloskirjautuminen

Kun avaat YouTube-sovelluksen ensimmäistä kertaa, voit kirjautua sisään Google-tililläsi. Kirjautuneena saat käyttöösi YouTuben lisäominaisuudet, kuten soittolistat ja tilaukset.

Kirjautuminen Xbox Onella:

1. Siirry kohtaan Kirjautuminen ja asetukset.
  2. Valitse KIRJAUDU SISÄÄN. Näet aktivointikoodin.

Kirjautuminen tietokoneella:

1. Siirry osoitteeseen www.youtube.com/activate ja lisää Xbox Onessa näkyvä aktivointikoodi.
  2. Vie kirjautuminen loppuun valitsemalla Anna pääsyoikeus.

Katso, miten tilin linkitys poistetaan Xbox Onesta.

Videosäätimet

Valittuasi videon näet soittimen säätimet, joita voit käyttää seuraaviin toimintoihin:

• Kelaus taaksepäin : Nopeuta kelausta A-painikkeella.

• Keskeytä/jatka : Keskeytä video tai jatka toistoa.
  • Kelaus eteenpäin : Nopeuta kelausta A-painikkeella.
  • Tekstitykset : Näytä tekstitykset, jos video on tekstitetty.

Voit palata takaisin selaamaan videoita painamalla B-painiketta.

Puhe- ja eleohjaus

Voit ohjata YouTube-sovellusta myös puheella ja eleillä.

Puhe

Voit ottaa ääniohjauksen käyttöön sanomalla "Xbox Select". Tämän jälkeen voit avata jonkin näytöllä näkyvän kohteen lausumalla sen yhteydessä korostetun sanan tai lausekkeen.

Eleet

Voit ottaa eleohjauksen käyttöön heilauttamalla kättäsi konsolin edessä. Kuvake tulee näkyviin näytölle. Voit valita kohteen työntämällä kämmentäsi eteenpäin. Voit myös "napata" videon sulkemalla kämmenen nyrkkiin ja siirtyä eteen- tai taaksepäin liikuttamalla kättä oikealle tai vasemmalle.

Yhdistäminen mobiililaitteeseen

Voit käyttää mobiililaitetta kauko-ohjaimena. Lue lisää laitteen yhdistämisestä Xbox Oneen m.youtube.com-sivuston, YouTuben Android-sovelluksen tai YouTuben iOS-sovelluksen kautta.

Videon laatu

YouTubea voi käyttää 4K-tarkkuudella seuraavilla Xbox-laitteilla: Xbox One S, Xbox One X, Xbox Series S ja Xbox Series X. Alkuperäisen Xbox One ‑konsolin suurin resoluutio on 1080p. HDR-toistoa voi käyttää Xbox One S-, Xbox One X-, Xbox Series S- ja Xbox Series X ‑konsoleilla.
YouTube on käytettävissä Xbox One ‑laitteilla seuraavilla resoluutioilla:
  • Xbox One: suurin resoluutio 1080p kuvanopeudella 60 ruutua sekunnissa
  • Xbox One S: suurin resoluutio 4K kuvanopeudella 60 kuvaa sekunnissa
  • Xbox One X: suurin resoluutio 4K kuvanopeudella 60 ruutua sekunnissa.

HDR-toistoa voi käyttää Xbox One S-, Xbox One X-, Xbox Series S- ja Xbox Series X ‑konsoleilla.

Xboxin virheilmoitus

Jos näet virheilmoituksen "YouTube ei ole juuri nyt saatavilla", internetyhteytesi voi olla hidas.

Yritä ratkaista ongelma vianetsintäohjeiden avulla.