Xbox One

Nu kan du se YouTube-videoer på Xbox One. I YouTube-appen kan du se de kanaler, som du abonnerer på, søge efter indhold og bruge en mobil enhed som fjernbetjening.

YouTube er endnu ikke tilgængeligt i 4K på Xbox One. Maksimum er 1080p.

Log ind

Når du første gang åbner YouTube-appen, kan du logge ind med din Google-konto. Når logget ind, har du adgang til yderligere YouTube-funktioner, f.eks. dine afspilningslister og abonnementer. Sådan logger du ind:

På Xbox One:

1. Gå til Log ind og Indstillinger
  2. Vælg LOG IND. Du bør nu kunne se en aktiveringskode.

På din computer:

1. Gå til www.youtube.com/activate, og indtast aktiveringskoden, der vises på Xbox One.
  2. Tryk på Tillad adgang, som fuldender login-processen.
Afspil videoer

Når du har valgt en video, som du vil afspille, vises afspillerens knapper, så du kan udføre følgende handlinger:

• Spol tilbage – Tryk på A for at øge hastigheden, når du spoler tilbage.

• Sæt på pause/genoptag – Sæt videoen på pause, eller genoptag den.
  • Spol frem – Tryk på A for at øge hastigheden, når du spoler frem.
  • Undertekster – Hvis videoen har undertekster, skal vælge dette for at se dem.

Brug knappen B til at gå tilbage og gennemse videoer.

Par din mobilenhed

Brug din mobile enhed som fjernbetjening. Se, hvordan du parrer din Xbox One via m.youtube.com, YouTube til Android-appen eller YouTube til iOS-appen.

Stemme- og bevægelsesstyring

Du kan også styre YouTube-appen med din stemme eller dine bevægelser.

Stemme

Du aktiverer stemmestyring ved at sige "Xbox Select". Nu kan du sige alle ord eller sætninger, der er fremhævepå skærmen, og åbne det bestemte element.

Bevægelse

Du aktiverer bevægelsesstyring ved at vinke med hånden foran din konsol, hvorefter et ikon bør komme frem på din skærm. Skub din håndflade fremad for at vælge et element. Du kan også lukke din håndflade for at "tage fat i" en video og flytte hånden mod venstre for at spole tilbage eller mod højre for at spole frem.

Fejlmeddelelse for Xbox

Hvis du ser fejlmeddelelsen "YouTube er ikke tilgængeligt lige nu", kan det skyldes en langsom internetforbindelse.

Nedenfor finder du nogle tips til at løse problemet:

• Tjek eller nulstil din internetforbindelse
  • Kontakt din internetudbyder for at øge din internethastighed
  • Genstart din Xbox
  • Genstart YouTube-appen