Xbox One

Ara pots veure vídeos de YouTube a Xbox One. A l'aplicació YouTube podràs veure els canals a què t'hagis subscrit, cercar-hi contingut i fer servir el dispositiu mòbil com a comandament.

YouTube encara no està disponible en 4K a Xbox One; la resolució màxima és de 1080 píxels.

Iniciar la sessió

En obrir l'aplicació YouTube per primera vegada, pots iniciar-hi la sessió amb el compte de Google. Quan hi hagis iniciat la sessió, podràs accedir a funcions de YouTube addicionals, com ara les teves llistes de reproducció i subscripcions. Per iniciar la sessió, segueix aquests passos:

A Xbox One:

1. Ves a Sign in & Settings (Inici de sessió i configuració).
  2. Selecciona SIGN IN (INICIA LA SESSIÓ). Veuràs un codi d'activació.

A l'ordinador:

1. Ves a www.youtube.com/activate i introdueix el codi d'activació que es mostra a Xbox One.
  2. Fes clic a Permet l'accés per completar el procés d'inici de sessió.
Reproduir vídeos

Un cop hagis seleccionat un vídeo per reproduir, veuràs una barra amb els controls del reproductor que et permetrà fer el següent:

• Rebobina : prem A per rebobinar el vídeo més ràpidament.

• Posa en pausa o reprèn : posa en pausa o reprèn el vídeo.
  • Avança ràpidament : prem A per avançar el vídeo més ràpidament.
  • Subtítols : si el vídeo té subtítols, selecciona aquesta opció per veure'ls.

Utilitza el botó B per tornar a navegar pels vídeos.

Sincronitzar el dispositiu mòbil

Fes servir el teu dispositiu mòbil com a comandament. Obtén informació sobre com pots vincular un dispositiu a Xbox One mitjançant youtube.com, l'aplicació YouTube per a Android o l'aplicació YouTube per a iOS.

Controls de veu i de gestos

També pots controlar l'aplicació YouTube amb la veu o amb gestos.

Veu

Per activar el control de veu, digues "Xbox Select" (Selecció d'Xbox). A continuació, podràs dir qualsevol paraula o frase que estigui ressaltada a la pantalla per obrir l'element en qüestió.

Gest

Per activar els controls de gestos, mou la mà davant de la consola fins que es mostri una icona a la pantalla. Mou el palmell de la mà cap endavant per seleccionar un element. També pots tancar la mà per "agafar" un vídeo i moure'l cap a l'esquerra o cap a la dreta per rebobinar-lo o avançar-lo ràpidament.

Missatge d'error d'Xbox

Si veus el missatge d'error "YouTube no està disponible en aquests moments", és possible que la teva connexió a Internet sigui lenta.

A continuació t'oferim alguns consells per resoldre el problema:

• Comprova o restableix la connexió a Internet.
  • Contacta amb el teu ISP per augmentar la velocitat d'Internet.
  • Reinicia Xbox.
  • Reinicia l'aplicació YouTube.