Kyk YouTube op die Xbox One

Jy kan nou YouTube-video's op die Xbox One kyk. In die YouTube-app kan jy jou ingetekende kanale sien, na video's soek en jou mobiele toestel as 'n afstandbeheerder gebruik.

Laai die YouTube-app af

Laai die YouTube-app af om aan die gang te kom.
Meld aan of af van YouTube

Wanneer jy die YouTube-app die eerste keer oopmaak, kan jy met jou Google-rekening aanmeld. Wanneer jy aangemeld is, het jy toegang tot meer YouTube-kenmerke soos jou snitlyste en intekeninge.

Meld aan op jou Xbox One:

1. Gaan na Meld aan en Instellings
  2. Kies MELD AAN. Jy sal 'n aktiveringkode kry.

Meld aan op jou rekenaar:

1. Gaan na www.youtube.com/activate en voer die aktiveringkode in wat op die Xbox One gewys word.
  2. Klik Laat Toegang toe, wat die aanmeldproses voltooi.

Vind uit hoe om jou rekening van jou Xbox One te ontkoppel.

Videokontroles

Sodra jy 'n video gekies het om te speel, sal 'n spelerkontrolebalk verskyn wat jou toelaat om die volgende handelinge uit te voer:

• Terugspoel  - Druk A om die terugspoelspoed te vermeerder.

• Onderbreek/hervat  - Onderbreek of hervat die video.
  • Spoel vinnig vorentoe  - Druk A om die spoel vinnig vorentoe se spoed te vermeerder.
  • Onderskrifte  - As die video onderskrifte het, kies dit om die video se onderskrifte te sien.

Gebruik die B-knoppie om terug te gaan om na video's te blaai.

Stem- en gebaarkontroles

Jy kan ook die YouTube-app beheer deur jou stem of gebare te gebruik.

Stem

Om stembeheer te aktiveer, sê "Xbox Kies". Nou kan jy enige woord of frase wat op die skerm uitgelig is, sê om daardie item oop te maak.

Gebaar

Om gebaarkontroles te aktiveer, beweeg jou hand voor jou konsole en 'n ikoon behoort op jou skerm te verskyn Stoot jou palm vorentoe om 'n item te kies. Jy kan ook jou palm toemaak om 'n video te "gryp" en links te beweeg om terug te spoel of regs om vinnig vorentoe te spoel.

Bind jou mobiele toestel saam

Gebruik jou mobiele toestel as 'n afstandbeheerder. Vind uit hoe om jou Xbox One saam te bind deur m.youtube.com, die YouTube vir Android-app , of die YouTube iOS-app.

Videogehalte

YouTube is beskikbaar in 4K op Xbox One S-, Xbox One X-, Xbox Series S- en Xbox Series X-modelle. Die maksimum resolusie vir die oorspronklike Xbox One-konsole is 1080 p. HDR-terugspeel word op Xbox One S-, Xbox One X-, Xbox Series S- en Xbox Series X-modelle gesteun.
YouTube is beskikbaar in die volgende resolusies op Xbox One-toestelle.
  • Xbox One: tot 1080p teen 60 rame
  • Xbox One S: tot 4K teen 60 rame per sekonde
  • Xbox One X: tot 4K teen 60 rame per sekonde

HDR-terugspeel word op Xbox One S-, Xbox One X-, Xbox Series S- en Xbox Series X-modelle gesteun.

Xbox-foutboodskap

As jy die foutboodskap “YouTube is nie tans beskikbaar nie” sien, kan dit wees omdat jou internetverbinding stadig is.

Volg ons foutsporingriglyne om die probleem te help oplos.