Administrer YouTube-varsler

Med YouTube-varsler får du beskjed når det har kommet nye videoer og oppdateringer fra favorittkanalene dine, i tillegg til annet innhold. Vi sender deg varsler om kanaler du abonnerer på, og vi kan også sende deg varsler basert på interessene dine. Følg fremgangsmåten nedenfor for å endre hvilke varsler du får, eller slå av varsler helt.

Merk: Varselinnstillingene kan variere noe fra enhet til enhet.

Abonner på TeamYouTube-kanalen for å få siste nytt, tips og hjelp.

Forskjellen mellom varsler og Abonnementer-feeden

I Abonnementer-feeden, som er tilgjengelig både på mobil og datamaskin, ser du alle nylig opplastede videoer fra kanalene du abonnerer på.

Med varsler får du beskjed når det kommer nye videoer og oppdateringer fra kanalene du abonnerer på. Du kan motta varslene via e-post, som mobilvarsler eller som meldinger i innboksen på datamaskinen din. Når du abonnerer på en kanal, får du automatisk personlig tilpassede varsler med høydepunkter fra aktiviteten på kanalen.

Trykk på varselbjellen på en kanal du abonnerer på, for å motta alle varslene fra denne kanalen. Symbolet endres til en ringende bjelle , og dette viser at du har valgt å motta alle varsler.

Du mottar ikke varsler hvis en kanal er kategorisert som laget for barn. Varselbjellen settes også til Ingen varsler . Du kan ikke endre denne innstillingen.

Kanalabonnementer – forklaring av varselbjellene

Personlig tilpassede varsler (standardinnstilling)
 Ingen varsler
 Alle varsler

Hvis du abonnerer på en video eller kanal som er kategorisert som laget for barn, blir bjelleinnstillingen automatisk satt til Ingen varsler og vises som nedtonet.

How to make sure you're getting YouTube notifications on your phone or tablet

Før du starter:

• Sørg for å sjekke YouTube-appen og Android-varslingsinnstillingene.
  • Sjekk at du er logget på riktig konto.

Slik endrer du YouTube-appinnstillingene:

1. Trykk på profilbildet ditt øverst på siden.
  2. Trykk på Innstillinger.
  3. Trykk på Varsler

Slik endrer du Android-varslingsinnstillingene:

1. Åpne Innstillinger-appen for Android.
  2. Trykk på Varsler.
  3. Finn «YouTube».

Endre varslingsinnstillingene

Når du abonnerer på en kanal, mottar du automatisk varsler med høydepunkter fra aktiviteten på kanalen. I tillegg ser du alle de nye videoene fra kanalen i Abonnementer-feeden din. Du kan endre varslingsinnstillingene dine hvis du vil ha beskjed hver gang det publiseres nytt innhold på en kanal. Du kan også slå varslene helt av.

Slik får du oppdateringer fra en kanal når du abonnerer på den:

1. Gå til kanalsiden eller videosiden.
  2. Hvis du ikke abonnerer, trykker du på Abonner . Når du abonnerer på en kanal, mottar du automatisk personlig tilpassede varsler.
  3. Trykk på bjelleikonet ved siden av «Abonner».
  4. Velg Alle  , Personlig tilpasset  eller Ingen .
    • Alle varsler – du mottar varsler om alle opplastinger og direktesendinger.
    • Personlig tilpassede varsler – du mottar varsler om enkelte opplastinger og direktesendinger. Definisjonen av «personlig tilpasset» kan variere fra bruker til bruker. YouTube bruker en rekke forskjellige signaler til å avgjøre når du skal få et varsel. Dette kan for eksempel være seerloggen din, hvor ofte du ser på videoer fra bestemte kanaler, hvor populære enkelte videoer er, samt hvor ofte du åpner varsler.
    • Ingen – du mottar ingen varsler fra denne kanalen.

Sjekk varslene dine

Innboks-fanen E-post nederst på skjermen kan du se alle oppdateringene du har registrert deg for.

Administrer varslingsinnstillingene for flere kanaler samtidig

1. Gå til Abonnementer-fanen .
  2. Trykk på Alle øverst på siden.
  3. Trykk på Administrer øverst på siden.
  4. Trykk på bjelleikonet ved siden av hver kanal for å administrere varslene.

Velg hvilke typer varsler du vil motta

1. Trykk på profilbildet ditt øverst på siden.
  2. Trykk på Innstillinger Settings.
  3. Trykk på Varsler.
  4. Trykk på Slå på, og følg veiledningen på skjermen.
  5. Sørg for at YouTube-varsler er slått på i Innstillinger-appen.
    • Gå til Innstillinger-appen på enheten din.
    • Velg Apper og varsler, og trykk på Varsler.
    • Trykk på Appvarsler.
    • Bla nedover, og trykk på YouTube.
    • Slå varsler .
  6. Velg hvilke varsler du ønsker å motta, i YouTube-appen:
    • Anbefalte videoer: Få varsler om anbefalinger basert på det du ser på.
    • Abonnementer: Velg om du vil motta varsler fra kanalene du abonnerer på.
    • Aktivitet på kanalen min eller andre kanaler: Motta varsler om kommentarer og annen aktivitet på kanalen din eller videoene dine.
    • Aktivitet knyttet til eller svar på kommentarene mine: Motta varsler om svar på kommentarene dine.
    • Planlagt sammendrag: Motta varslene dine som et daglig sammendrag.

Varsler om anbefalt innhold

Du kan av og til motta varsler om anbefalte videoer som kanskje er av interesse for deg, selv om du ikke abonnerer på den aktuelle kanalen. Følg veiledningen nedenfor for å slå disse varslene av eller på.

1. Trykk på profilbildet ditt .
  2. Trykk på Innstillinger Settings.
  3. Trykk på Varsler.
  4. Slå Anbefalte videoer av eller på.

Slå av varsler for Android-enheter

1. Åpne Innstillinger-appen for Android.
  2. Trykk på Apper og varsler .
  3. Trykk på Varsler.
  4. Finn og trykk på YouTube.
  5. Slå av eller på.

Merk: Du ser nå ved siden av alle YouTube-kanalene du abonnerer på, noe som betyr at du har slått av alle varsler.