Administrer YouTube-notifikationer

YouTube-notifikationer fortæller dig, når der er nye videoer og opdateringer fra dine foretrukne kanaler og andet indhold. Vi sender dig notifikationer om kanaler, du abonnerer på, og vi kan også sende notifikationer baseret på dine interesser. Følg vejledningen nedenfor, hvis du vil ændre dine notifikationer eller slå dem helt fra.

Abonner på YouTube Viewers-kanalen for at få de seneste nyheder, opdateringer og tips.
Bemærk! Indstillinger for notifikationer kan variere alt efter enhed, og det er ikke alle nye uploads, der resulterer i en notifikation til seerne.

Forskellen på notifikationer og abonnementsfeed

I abonnementsfeedet, som er tilgængeligt på både mobilenheder og computere, kan du se alle nyligt uploadede videoer fra dine abonnementer.

Notifikationer kan give dig besked, når der er nye videoer, dele opdateringer fra dine abonnementer og gøre dig opmærksom på indhold, som du måske vil kunne lide. Vi sender mails og personligt tilpassede notifikationer på mobilenheder eller indbakkenotifikationer på computere eller mobilenheder. Når du abonnerer på en kanal, får du automatisk personligt tilpassede notifikationer med aktivitetshøjdepunkter.

Indbakkenotifikationer er arrangeret efter tidspunkt, og nyere notifikationer vises øverst. Nogle notifikationer kan blive vist oven over nyere notifikationer i sektionen "Vigtigt". Denne sektion indeholder de notifikationer, som vi mener, kan være mest relevante for dig. Eksempler på vigtige notifikationer kan omfatte et svar på din kommentar, eller når folk deler dine videoer.

Hvis du vil modtage alle notifikationer fra en kanal, du abonnerer på, skal du trykke på notifikationsklokken . Klokkeikonet ændres til en klokke, der ringer , for at angive, at du har valgt at få alle notifikationer.

Hvis en kanals målgruppe er angivet som lavet til børn, får du ingen notifikationer. Notifikationsklokken vil også være indstillet til ingen notifikationer . Du kan ikke ændre denne indstilling.

Notifikationsklokkernes betydning for kanalabonnementer

Personligt tilpassede notifikationer (standard)
Ingen notifikationer
Alle notifikationer

Hvis du abonnerer på en video eller en kanal, der er angivet som lavet til børn, bliver dit klokkeikon indstillet til Ingen notifikationer , og det bliver nedtonet.

Før du begynder:

• Sørg for at tjekke dine indstillinger for notifikationer i YouTube-appen og Android.
  • Sørg for, at du er logget ind på den rigtige konto.

Sådan ændrer du indstillingerne i YouTube-appen:

1. Tryk på dit profilbillede øverst på skærmen.
  2. Tryk på Indstillinger.
  3. Tryk på Notifikationer

Sådan ændrer du dine indstillinger for notifikationer i Android:

1. Åbn appen Indstillinger i Android.
  2. Tryk på den relevante indstilling for notifikationer.
  3. Find "YouTube".

Skift indstillinger for notifikationer

Når du abonnerer på en kanal, får du notifikationer med aktiviteter på kanalen. Du kan se alle nye videoer i dit abonnementsfeed. Du kan redigere dine indstillinger for notifikationer, så du får en notifikation, hver gang en kanal udgiver indhold, eller du kan slå dem helt fra.

Få opdateringer fra en kanal, når du abonnerer på den:

1. Gå til kanalsiden eller afspilningssiden.
  2. Hvis du ikke abonnerer på kanalen, skal du trykke på ABONNER. Når du abonnerer på en kanal, får du automatisk personligt tilpassede notifikationer.
  3. Tryk på notifikationsklokken ud for "Abonner".
  4. Vælg mellem Alle , Personligt tilpassede eller Ingen .
    • Alle : Du modtager notifikationer om alle almindelige uploads og livestreams. Du kan også få personligt tilpassede notifikationer om Shorts-videoer baseret på dine abonnementer og din afspilningshistorik.
    • Personligt tilpassede : Du modtager notifikationer for visse jævnlige uploads, Shorts-videoer og livestreams. Definitionen af "Tilpassede" varierer fra bruger til bruger. YouTube bruger forskellige signaler til at afgøre, hvornår du modtager notifikationer. Disse signaler omfatter din afspilningshistorik, hvor ofte du ser videoer fra visse kanaler, hvor populære nogle videoer er, og hvor ofte du åbner notifikationer.
    • Ingen : Du modtager ingen notifikationer fra denne kanal.

Tjek dine notifikationer

Tryk på notifikationsklokken øverst på skærmen for at se opdateringer fra kanaler, du abonnerer på, og andet indhold.

Administrer dine indstillinger for notifikationer på alle kanaler

1. Gå til fanen Abonnementer .
  2. Tryk på Alle øverst på siden.
  3. Tryk på Administrer øverst på siden.
  4. Tryk på notifikationsklokken ud for hver kanal for at administrere notifikationer.

Vælg den type notifikationer, du gerne vil have

1. Tryk på dit profilbillede  øverst på skærmen.
  2. Tryk på Indstillinger .
  3. Tryk på Notifikationer.
  4. Tryk på Slå til, og følg vejledningen på skærmen.
  5. Sørg for, at YouTube-notifikationer er slået til i appen Indstillinger.
    • Gå til appen Indstillinger på din enhed.
    • Vælg Apps og notifikationer, og tryk på Notifikationer.
    • Rul ned, og tryk på YouTube.
    • Slå notifikationer Til.
  6. Vælg de notifikationer, du gerne vil modtage, i YouTube-appen:
    • Planlagt sammenfatning: Få notifikationer som en daglig oversigt.
    • Abonnementer: Vælg, om du vil have notifikationer fra de kanaler, du abonnerer på.
    • Kanalindstillinger: Administrer indstillingerne for notifikationer for hver kanal, du abonnerer på.
    • Anbefalede videoer: Få notifikationer om anbefalinger baseret på det, du ser. Videoerne kommer ikke fra kanaler, du abonnerer på.
    • Aktivitet på din kanal: Få notifikationer om kommentarer og anden aktivitet på din kanal eller dine videoer.
    • Aktivitet for mine kommentarer: Få notifikationer om svar på dine kommentarer.
    • Omtaler: Få besked, når andre omtaler din kanal.
    • Delt indhold: Få besked, når andre deler dit indhold på deres kanaler.
    • Produktopdateringer: Få besked om opdateringer og lanceringsmeddelelser for nye produkter.
    • Se på tv: Få forslag til videoer, du kan se på tv.
    • Deaktiver lyde og vibrationer: Slå lyden fra for notifikationer i det tidsrum, du angiver.

Notifikationer for anbefalet indhold

Nogle gange får du muligvis notifikationer om anbefalede videoer, også selvom du ikke abonnerer på kanalen. Du kan slå disse notifikationer til eller fra ved at følge vejledningen nedenfor.

1. Tryk på dit profilbillede .
  2. Tryk på Indstillinger .
  3. Tryk på Notifikationer.
  4. Slå Anbefalede videoer til eller fra.

Slå notifikationer fra på din Android-enhed

1. Åbn appen Indstillinger i Android .
  2. Tryk på Apps og notifikationer .
  3. Tryk på Notifikationer.
  4. Find og tryk på YouTube.
  5. Slå funktionen til eller fra.

Bemærk! vises nu på alle YouTube-kanaler, du abonnerer på, for at indikere, at du har slået alle notifikationer fra.

Notifikationer til kanalejere

Sådan ændrer du indstillinger for videonotifikationer (på videoniveau) til abonnenter:
  1. Gå til YouTube Studio og så Indhold og så Videoer.
  2. Vælg den skjulte video og så Info og så VIS MERE.
  3. Rul ned til Licens.
  4. Vælg eller fravælg Udgiv i abonnementsfeedet, og underret abonnenter for den pågældende video.

Administrer dine notifikationer i Studio-mobilappen

1.  Åbn YouTube Studio-appen .
  2. Tryk på dit profilbillede .
  3. Tryk på Indstillinger og så Push-notifikationer
  4. Aktivér eller deaktiver de ønskede notifikationer: Analytics, Kommentarer, Præstationer, Politik og Tjen penge.