Administrer YouTube-notifikationer

YouTube-notifikationer fortæller dig, når der er nye videoer og opdateringer fra dine foretrukne kanaler og andet indhold. Vi sender dig notifikationer om kanaler, du abonnerer på, og vi kan også sende notifikationer baseret på dine interesser. Følg vejledningen nedenfor for at justere dine notifikationer eller slå dem helt fra.

Bemærk! Indstillinger for notifikationer kan afvige alt efter enhed.

Abonner på vores TeamYouTube-kanal for at få de seneste opdateringer, tips og hjælp.

Forskellen på notifikationer og abonnementsfeed

Abonnementsfeed, som er tilgængeligt på både mobilenheder og computere, er der, hvor du kan se alle videoer, der er uploadet for nylig fra dine abonnementer.

Notifikationer giver dig besked, når der er nye videoer og opdateringer fra dine abonnementer, via push-notifikationer via mail på mobilenheder eller indbakkenotifikationer på computer. Når du abonnerer på en kanal, får du automatisk lejlighedsvise notifikationer med aktivitetshøjdepunkter.

Tryk på klokkeikonet for at få alle notifikationer fra en kanal, du abonnerer på. Ikonet ændres til en klokke, der ringer , for at angive, at du har valgt alle notifikationer.

Notifications | Backstage at YouTube

Skift indstillinger for notifikationer og klokkeikon

Når du abonnerer på en kanal, får du automatisk tilpassede notifikationer, og du kan se alle nye videoer i dit abonnementsfeed. Du kan ændre dine indstillinger for notifikationer på kanalniveau, så du får en notifikation, hver gang en kanal udgiver indhold, eller du kan slå dem helt fra.

Få opdateringer fra en kanal, når du abonnerer på den:

1. Gå til kanalsiden eller afspilningssiden.
  2. Hvis du ikke abonnerer på kanalen, skal du klikke på Abonner. Når du abonnerer på en kanal, får du automatisk tilpassede notifikationer.
  3. Klik på klokkeikonet for at skifte mellem at modtage "Alle notifikationer" og "Tilpassede notifikationer".
    • Alle notifikationer  – Du modtager notifikationer for alle uploads og livestreams.
    • Tilpassede notifikationer – Du modtager notifikationer for nogle uploads og livestreams. Definitionen af "​tilpassede" kan variere fra bruger til bruger. YouTube bruger signaler, bl.a. din afspilningshistorik, hvor ofte du ser videoer fra kanalen, hvor populære bestemte videoer er, og hvor ofte du åbner notifikationer, til at bestemme, hvornår du skal modtage en notifikation.
    • Ingen notifikationer – Du modtager ingen notifikationer.

Hvis du opsiger dit abonnement og derefter abonnerer på kanalen igen, bliver dine indstillinger for notifikationer nulstillet. Hvis du gerne vil modtage en notifikation for hver upload, skal du sørge for at slå alle notifikationer til.

Tjek og administrer dine notifikationer

Du kan nu tjekke og modtage notifikationer på din computer:
  1. Åbn YouTube i en hvilken som helst browser.
  2. Klik på klokkeikonet øverst på siden for at tjekke notifikationer.
  3. Vælg den notifikation, du er interesseret i, for at se videoen eller kommentaren.
Sådan administrerer du dine kanalnotifikationer i Indstillinger:
  1. Åbn YouTube i en hvilken som helst browser.
  2. Klik på klokkeikonet øverst på siden for at tjekke notifikationer.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Administrer alle abonnementer.
  5. Rediger dine klokkeindstillinger ved at klikke på klokkeikonet ud for "Abonnerer".
Sådan administrerer du notifikationer fra din indbakke på din computer:
  1. Hold markøren over en notifikation.
  2. Klik på Mere Mere ud for notifikationen.
  3. Vælg Deaktiver opdateringer for [notifikationstype].

Vælg den type notifikationer, du vil modtage

Du kan styre, hvilke former for notifikationer du får fra YouTube, og hvordan du modtager dem.

1. Log ind på YouTube.
  2. Gå til dine indstillinger for notifikationer.
  3. Under de forskellige sektioner på siden skal du vælge de notifikationer, du gerne vil modtage:
    • Mailopdateringer: Markér afkrydsningsfelterne for at modtage opdateringer med tips og populære videoer.
    • Kanalabonnementer: Markér eller fjern markeringen i feltet for at modtage eller ikke modtage opdateringer fra kanaler, du abonnerer på, eller kanaler, du muligvis er interesseret i.
    • Underret mig via: Brug rullemenuen til at vælge, hvordan du vil modtage abonnementsnotifikationer (mobil eller mail).

Du kan også redigere dine mailpræferencer for kommentarer og svar nederst på siden Notifikationer.

Administrer Google Chrome-notifikationer

Du kan vælge at få YouTube-notifikationer i din Google Chrome-browser. Når du aktiverer dem, får du vist pop op-notifikationer med opdateringer fra kanaler, som du abonnerer på, i din browser.

1. Log ind på YouTube.
  2. Gå til dine indstillinger for notifikationer.
  3. Under "Skrivebordsnotifikationer" skal du klikke på knappen ud for Chrome for at slå notifikationer til eller fra.

Hvis du ikke kan se indstillingen"Skrivebordsnotifikationer", bliver dine notifikationer i Chrome-browseren muligvis blokeret. Ophæv blokeringen af notifikationer ved at følge nedenstående vejledning.

1. Klik på hængelåsikonet i søgefeltet i Chrome.
  2. Gå til "Notifikationer" i afsnittet "Tilladelser".
  3. Klik på rullemenuen, og vælg Tillad altid på dette website.