Administrer YouTube-notifikationer

YouTube-notifikationer fortæller dig, når der er nye videoer og opdateringer fra dine foretrukne kanaler og andet indhold. Vi sender dig notifikationer om kanaler, du abonnerer på, og vi kan også sende notifikationer baseret på dine interesser. Følg vejledningen nedenfor for at justere dine notifikationer eller slå dem helt fra.

Bemærk! Indstillinger for notifikationer kan afvige alt efter enhed.

Abonner på vores TeamYouTube-kanal for at få de seneste opdateringer, tips og hjælp.

Forskellen på notifikationer og abonnementsfeed

I abonnementsfeedet, som er tilgængeligt på både mobilenheder og computere, kan du se alle nyligt uploadede videoer fra dine abonnementer.

Notifikationer giver dig besked, når der er nye videoer og opdateringer fra dine abonnementer. Vi sender mails, notifikationer på mobilenheder eller indbakkenotifikationer på computer. Når du abonnerer på en kanal, får du automatisk tilpassede notifikationer med aktivitetshøjdepunkter.

Hvis du vil modtage alle notifikationer fra en kanal, du abonnerer på, skal du trykke på notifikationsklokken . Klokkeikonet ændres til en klokke, der ringer , for at angive, at du har valgt at få alle notifikationer.

Notifikationsklokkernes betydning for kanalabonnementer

Tilpassede notifikationer (standard)
Ingen notifikationer
Alle notifikationer

Notifications | Backstage at YouTube

Før du går i gang: Sørg for, at du er logget ind på den rigtige konto. Du kan finde dine kontoindstillinger på YouTube her:

1. Log ind på YouTube.
  2. Klik på dit profilbillede øverst på skærmen.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Notifikationer.

Få opdateringer fra specifikke kanaler

Når du abonnerer på en kanal, får du automatisk notifikationer med fremhævede aktiviteter på kanalen, og du kan se alle nye videoer i dit abonnementsfeed. Du kan redigere dine indstillinger for notifikationer, så du får en notifikation, hver gang en kanal udgiver indhold, eller du kan slå dem helt fra.

Få opdateringer fra en kanal, når du abonnerer på den:

1. Gå til kanalsiden eller afspilningssiden.
  2. Hvis du ikke abonnerer på kanalen, skal du klikke på Abonner. Når du abonnerer på en kanal, får du automatisk tilpassede notifikationer.
  3. Klik på notifikationsklokken  for at vælge, om du vil modtage "Alle notifikationer" eller "Tilpassede notifikationer".
    • Alle notifikationer  – Du modtager notifikationer for alle uploads og livestreams.
    • Tilpassede notifikationer – Du modtager notifikationer for nogle uploads og livestreams. Definitionen af "Tilpassede notifikationer" varierer fra bruger til bruger. YouTube bruger forskellige signaler til at afgøre, hvornår du modtager notifikationer. Disse signaler omfatter din afspilningshistorik, hvor ofte du ser videoer fra visse kanaler, hvor populære nogle videoer er, og hvor ofte du åbner notifikationer.

Hvis du opsiger dit abonnement og derefter abonnerer på kanalen igen, bliver dine indstillinger for notifikationer nulstillet. Hvis du gerne vil modtage en notifikation for hver upload, skal du sørge for at slå alle notifikationer til.

Tjek dine notifikationer

Du kan nu tjekke og modtage notifikationer på din computer.
  1. Åbn YouTube i en vilkårlig browser.
  2. Klik på notifikationsklokken  øverst på siden for at tjekke dine notifikationer.
  3. Vælg den notifikation, du er interesseret i, for at se videoen eller kommentaren.
Du kan også administrere dine notifikationer fra din indbakke på computeren.
  1. Klik på Mere  ud for notifikationen.
  2. Klik på Skjul denne notifikation, Slå alle notifikationer fra for <kanalnavn> eller Slå alle [notifikationstype] fra.

Vælg den type notifikationer, du gerne vil have

Du kan bestemme, hvilke former for notifikationer du får fra YouTube, og hvordan du får dem.

1. Log ind på YouTube.
  2. Gå til dine indstillinger for notifikationer.
  3. Under de forskellige sektioner på siden skal du vælge de notifikationer, du gerne vil modtage:
    • Mailopdateringer: Markér eller fjern markeringen i afkrydsningsfelterne for at slå opdateringer med tips og populære videoer til eller fra.
    • Kanalabonnementer: Hvis du vil slå opdateringer til eller fra for kanaler, du abonnerer på, og kanalanbefalinger, skal du markere eller fjerne markeringen i afkrydsningsfelterne.
    • Underret mig via: Vælg i rullemenuen, om du vil modtage notifikationer om abonnementer på mobilen eller via mail.
    • Andre notifikationer
      • Anbefalede videoer: Få notifikationer om videoer, du kunne være interesseret i, baseret på det, du ser.
      • Aktivitet på mine videoer eller min kanal: Få notifikationer om kommentarer og anden aktivitet på din kanal eller dine videoer.
      • Aktivitet for mine kommentarer: Få notifikationer, når dine kommentarer får likes, pins eller hjerter.
      • Svar på mine kommentarer: Få opdateringer, når en bruger svarer på dine kommentarer.
      • Aktivitet på andre kanaler: Få lejlighedsvise notifikationer, når dit indhold bliver delt på andre kanaler.
      • Omtaler: Få notifikationer, når andre omtaler din kanal.

Du kan også redigere dine mailpræferencer for kommentarer og svar nederst på siden Notifikationer.

Administrer Google Chrome-notifikationer

Du kan vælge at få YouTube-notifikationer i din Google Chrome-browser. Når du aktiverer dem, får du vist pop op-notifikationer med opdateringer fra kanaler, som du abonnerer på, i din browser.

1. Log ind på YouTube.
  2. Gå til dine indstillinger for notifikationer.
  3. Under "Skrivebordsnotifikationer" skal du klikke på knappen ud for Chrome for at slå notifikationer til eller fra.

Hvis du ikke kan se indstillingen "Skrivebordsnotifikationer", bliver dine notifikationer i Chrome-browseren muligvis blokeret. Ophæv blokeringen af notifikationer ved at følge nedenstående vejledning.

1. Klik på hængelåsen i søgefeltet i Chrome.
  2. Klik på Indstillinger for websites.
  3. Gå til "Notifikationer" i sektionen "Tilladelser".
  4. Klik på den nedadvendte pil, og vælg Tillad altid på dette website.

Forskellen på notifikationer og abonnementsfeed

I abonnementsfeedet, som er tilgængeligt på både mobilenheder og computere, kan du se alle nyligt uploadede videoer fra dine abonnementer.

Notifikationer giver dig besked, når der er nye videoer og opdateringer fra dine abonnementer. Vi sender mails, notifikationer på mobilenheder eller indbakkenotifikationer på computer. Når du abonnerer på en kanal, får du automatisk tilpassede notifikationer med aktivitetshøjdepunkter.

Hvis du vil modtage alle notifikationer fra en kanal, du abonnerer på, skal du trykke på notifikationsklokken . Klokkeikonet ændres til en klokke, der ringer , for at angive, at du har valgt at få alle notifikationer.