Gestionar les notificacions de YouTube

Les notificacions de YouTube t'avisen de les novetats i dels vídeos nous dels teus canals preferits i altres continguts. T'enviarem notificacions dels canals a què t'has subscrit i també és possible que te n'enviem d'altres en funció dels teus interessos. Per canviar les notificacions o desactivar-les completament, segueix les instruccions que s'indiquen més avall.

Subscriu-te al canal YouTube Viewers per rebre les novetats, els consells i les notícies més recents.
Nota: la configuració de notificacions pot variar una mica en funció del dispositiu i no totes les pujades noves generaran notificacions per als espectadors.

Diferències entre les notificacions i el feed de subscripcions

Feed de subscripcions: disponible tant des del mòbil com des de l'ordinador, mostrarà els vídeos penjats recentment de les teves subscripcions.

Notificacions: et poden indicar quan hi ha vídeos nous, compartir actualitzacions de les teves subscripcions i informar sobre el contingut que et pot agradar. Enviarem correus electrònics, notificacions personalitzades al mòbil o notificacions a la safata d'entrada a l'ordinador o al dispositiu mòbil. Quan et subscriguis a un canal, rebràs notificacions personalitzades automàticament amb l'activitat destacada.

Les notificacions de la safata d'entrada s'ordenen per hora, amb les notificacions més recents a la part superior. Algunes notificacions es poden mostrar a sobre de les més recents a la secció "Important", que inclou les notificacions que creiem que poden ser més rellevants. Alguns exemples de notificacions importants són, entre d'altres, una resposta al teu comentari o el moment en què les persones comparteixen els teus vídeos.

Per rebre totes les notificacions d'un canal a què t'has subscrit, toca la campana de notificació . La icona canviarà a una campana sonant per indicar que has triat rebre totes les notificacions.

No rebràs notificacions d'un canal si té el públic definit com a creat per a nens. La campana de notificació també es definirà com a per indicar que no reps cap notificació. No pots canviar aquesta opció de configuració.

Significat de les campanes de notificació per a les subscripcions a canals

Notificacions personalitzades (predeterminat)
Cap notificació
Totes les notificacions

Si et subscrius a un vídeo o canal definit com a creat per a nens, la configuració de la campana s'establirà com a Cap notificació i es mostrarà ombrejada.

Abans de començar: comprova que hagis iniciat la sessió al compte correcte. Pots trobar la configuració del teu compte de YouTube aquí:

1. Inicia la sessió a YouTube.
  2. A la part superior de la pantalla, fes clic a la teva foto de perfil.
  3. Fes clic a Configuració.
  4. Fes clic a Notificacions.

Rebre notificacions de canals concrets

Quan et subscriguis a un canal, començaràs a rebre automàticament notificacions sobre l'activitat destacada i en veuràs tots els vídeos nous al teu feed de subscripcions. Pots canviar la configuració d'aquestes notificacions perquè t'avisem cada vegada que un canal publiqui contingut nou o bé desactivar-les del tot.

Rebre notificacions d'un canal en subscriure-t'hi:

1. Ves a la pàgina del canal o a una pàgina de visualització.
  2. Si no t'hi has subscrit, toca Subscriu-me. Quan et subscriguis a un canal, rebràs notificacions personalitzades de manera automàtica.
  3. Fes clic a la campana de notificació per canviar entre "Totes les notificacions" i "Notificacions personalitzades".
    • Totes les notificacions : rebràs notificacions de qualsevol reproducció en directe i pujada de llarga durada. A més, pot ser que rebis notificacions personalitzades de curts basades en les teves subscripcions i el teu historial de visualitzacions.
    • Notificacions personalitzades : rebràs notificacions d'alguns curts, pujades i reproduccions en directe. Les notificacions personalitzades són diferents segons l'usuari. YouTube utilitza diversos senyals per decidir quan enviar-te'n. Aquesta informació inclou l'historial de visualitzacions, la freqüència amb què mires canals determinats, la popularitat d'alguns vídeos i la freqüència amb què obres les notificacions.

Si cancel·les la subscripció a un canal i t'hi tornes a subscriure, es restablirà la configuració de notificacions a personalitzades o a cap notificació. Si vols rebre notificacions de totes les pujades, assegura't d'activar totes les notificacions.

Consultar les notificacions

Ara pots comprovar si tens notificacions i rebre-les a l'ordinador.
  1. Obre YouTube a qualsevol navegador.
  2. A la part superior de la pàgina, fes clic a la campana de notificació  per consultar les notificacions.
  3. Selecciona la notificació que vulguis per veure'n el vídeo o el comentari.
També pots gestionar les notificacions des de la safata d'entrada de l'ordinador.
  1. Al costat de la notificació, fes clic a Més ''.
  2. Fes clic a Amaga aquesta notificació, Desactiva totes les notificacions del canal <nom del canal>, o Desactiva totes les notificacions [tipus de notificació].

Seleccionar el tipus de notificacions que vols rebre

Pots controlar el tipus de notificacions que reps de YouTube i com les reps.

1. Inicia la sessió a YouTube.
  2. Ves a la configuració de notificacions.
  3. A les seccions corresponents de la pàgina, selecciona les notificacions que vols rebre:
    • Subscripcions: t'informa sobre l'activitat dels canals a què estàs subscrit.
    • Vídeos recomanats: t'informa de vídeos que et podrien agradar en funció del contingut que has mirat. Els vídeos no són de canals a què estàs subscrit.
    • Activitat al meu canal: t'informa dels comentaris i d'altres activitats que es fan al teu canal o als teus vídeos.
    • Activitat als meus comentaris: t'informa quan altres usuaris fixen els teus comentaris o si fan clic a m'agrada o a <3.
    • Respostes als meus comentaris: t'envia notificacions quan algun usuari respon als teus comentaris.
    • Mencions: t'informa quan altres persones mencionen el teu canal.
    • Contingut compartit: t'informa ocasionalment quan el teu contingut es comparteix en altres canals.
  4. A "Notificacions per correu electrònic", tria quins tipus de notificacions per correu electrònic vols rebre.

Gestionar les notificacions de Google Chrome

Pots triar si vols rebre notificacions personalitzades de YouTube quan utilitzis el navegador Google Chrome. Quan les activis, rebràs notificacions emergents al navegador amb novetats dels canals a què et subscriguis.

1. Inicia la sessió a YouTube.
  2. Ves a la configuració de notificacions.
  3. A "Notificacions d'escriptori", fes clic al botó que hi ha al costat de Chrome per activar o desactivar les notificacions.

Si no tens l'opció "Notificacions d'escriptori", és possible que les notificacions del navegador Chrome estiguin bloquejades. Desbloqueja-les seguint aquests passos:

1. Fes clic al cadenat de la barra de cerca de Chrome.
  2. Fes clic a Configuració del lloc web.
  3. A la secció "Permisos", ves a "Notificacions".
  4. Fes clic a la fletxa avall i selecciona Permet.

Diferències entre les notificacions i el feed de subscripcions

Feed de subscripcions: disponible tant des del mòbil com des de l'ordinador, mostrarà els vídeos penjats recentment de les teves subscripcions.

Notificacions: et poden indicar quan hi ha vídeos nous, compartir actualitzacions de les teves subscripcions i informar sobre el contingut que et pot agradar. Enviarem correus electrònics, notificacions personalitzades al mòbil o notificacions a la safata d'entrada a l'ordinador o al dispositiu mòbil. Quan et subscriguis a un canal, rebràs notificacions personalitzades automàticament amb l'activitat destacada.

Les notificacions de la safata d'entrada s'ordenen per hora, amb les notificacions més recents a la part superior. Algunes notificacions es poden mostrar a sobre de les més recents a la secció "Important", que inclou les notificacions que creiem que poden ser més rellevants. Alguns exemples de notificacions importants són, entre d'altres, una resposta al teu comentari o el moment en què les persones comparteixen els teus vídeos.

Per rebre totes les notificacions d'un canal a què t'has subscrit, toca la campana de notificació . La icona canviarà a una campana sonant per indicar que has triat rebre totes les notificacions.

No rebràs notificacions d'un canal si té el públic definit com a creat per a nens. La campana de notificació també es definirà com a per indicar que no reps cap notificació. No pots canviar aquesta opció de configuració.

Notificacions del propietari del canal

Per canviar la configuració al nivell de cada vídeo per a les notificacions de vídeo als subscriptors:
  1. Navega fins a YouTube Studio i després Contingut i després Vídeos.
  2. Selecciona el vídeo ocult i després Detalls i després MOSTRA'N MÉS.
  3. Desplaça't cap avall fins a Llicència.
  4. Selecciona o suprimeix l'opció Publica el vídeo al feed de subscripcions i envia una notificació als subscriptors per al vídeo en qüestió.