Gestionar les notificacions de YouTube

Les notificacions de YouTube t'avisen sobre les novetats dels teus canals preferits, com ara si han penjat vídeos nous, i molt més. T'enviarem notificacions dels canals a què t'has subscrit i també és possible que te n'enviem d'altres en funció dels teus interessos. Per canviar les notificacions o desactivar-les completament, segueix les instruccions que s'indiquen més avall.

Nota: la configuració de notificacions pot variar en funció del dispositiu.

Subscriu-te al nostre canal TeamYouTube per rebre les últimes novetats, consells i ajuda.

Diferències entre les notificacions i el feed de subscripcions

Feed de subscripcions: disponible tant des del mòbil com des de l'ordinador, et permet veure tots els vídeos penjats recentment de les teves subscripcions.

Notificacions: t'avisen de les novetats i dels vídeos nous de les teves subscripcions. T'enviarem correus electrònics, notificacions al mòbil o notificacions a la safata d'entrada si fas servir l'ordinador. Quan et subscrius a un canal, reps notificacions personalitzades de manera automàtica amb la seva activitat destacada.

Per rebre totes les notificacions d'un canal al qual t'has subscrit, toca la icona de campana . La icona canviarà a una campana sonant  per indicar que has triat rebre totes les notificacions.

Nota: no rebràs notificacions si un canal està definit com a creat per a nens.

Significat de les campanes de notificació per a les subscripcions a canals

Notificacions personalitzades (predeterminat)
 Cap notificació
 Totes les notificacions

Si et subscrius a un vídeo o canal definit com a creat per a nens, la configuració de la campana passarà automàticament a  Cap notificació i es mostrarà ombrejada. Si t'havies subscrit a un vídeo o a un canal abans que es definís com a creat per a nens, la icona de campana mostrarà l'estat original que havies escollit, però es mostrarà ombrejada.

Notifications | Backstage at YouTube

Abans de començar: comprova que hagis iniciat la sessió al compte correcte. Pots trobar la configuració del teu compte de YouTube aquí:

1. Inicia la sessió a YouTube.
  2. A la part superior de la pantalla, fes clic a la teva foto de perfil.
  3. Fes clic a Configuració.
  4. Fes clic a Notificacions.

Rebre notificacions de canals concrets

Quan et subscriguis a un canal, començaràs a rebre automàticament notificacions sobre l'activitat destacada i veuràs tots els vídeos nous al teu feed de subscripcions.Pots canviar la configuració d'aquestes notificacions perquè t'avisem cada vegada que un canal publiqui contingut nou o bé desactivar-les del tot.

Rebre notificacions d'un canal en subscriure-t'hi:

1. Ves a la pàgina del canal o una pàgina de visualització.
  2. Si no t'hi has subscrit, toca Subscriu-me. Quan et subscrius a un canal, reps notificacions personalitzades de manera automàtica.
  3. Fes clic a la campana de notificació  per canviar entre "Totes les notificacions" i "Notificacions personalitzades".
    • Totes les notificacions : rebràs notificacions de totes les pujades i reproduccions en directe.
    • Notificacions personalitzades : rebràs notificacions d'algunes pujades i reproduccions en directe. Les notificacions personalitzades són diferents segons l'usuari. YouTube utilitza diverses senyals per decidir quan enviar-te-les. Aquesta informació inclou l'historial de visualitzacions, la freqüència amb què mires canals determinats, la popularitat d'alguns vídeos i la freqüència amb què obres les notificacions.

Si cancel·les la subscripció a un canal i t'hi tornes a subscriure, es restablirà la configuració de notificacions esporàdiques. Si vols rebre notificacions de totes les pujades, assegura't d'activar totes les notificacions.

Consultar les notificacions

Ara pots comprovar si tens notificacions i rebre-les a l'ordinador.
  1. Obre YouTube a qualsevol navegador.
  2. A la part superior de la pàgina, fes clic a la campana de notificació  per consultar les notificacions.
  3. Selecciona la notificació que vulguis per veure'n el vídeo o el comentari.
També pots gestionar les notificacions des de la safata d'entrada de l'ordinador.
  1. Al costat de la notificació, fes clic a Més .
  2. Fes clic a Amaga aquesta notificació, Desactiva totes les notificacions del canal <nom del canal>, o Desactiva totes les notificacions [tipus de notificació].

Selecciona el tipus de notificacions que vols rebre

Pots controlar el tipus de notificacions que reps de YouTube i com les reps.

1. Inicia la sessió a YouTube.
  2. Ves a la configuració de notificacions.
  3. A les seccions corresponents de la pàgina, selecciona les notificacions que vols rebre:
    • Notificacions per correu electrònic: marca o desmarca les caselles corresponents per activar o desactivar les notificacions amb consells i vídeos populars.
    • Subscripcions a canals: marca o desmarca les caselles corresponents per activar o desactivar les notificacions dels canals a què t'has subscrit o que et poden interessar.
    • Notifica'm per: tria si vols rebre notificacions de subscripcions per mòbil o correu electrònic al menú desplegable.
    • Altres notificacions
      • Vídeos recomanats: t'envia notificacions amb recomanacions de vídeos basades en els vídeos que has vist.
      • Activitat relacionada amb els meus vídeos o el meu canal: t'envia notificacions sobre comentaris i altres activitats al teu canal i als teus vídeos.
      • Activitat als meus comentaris: t'envia notificacions quan altres usuaris fixen els teus comentaris o si fan clic a m'agrada o a <3.
      • Respostes als meus comentaris: rep notificacions quan algun usuari respongui als teus comentaris.
      • Activitat d'altres canals: t'envia notificacions esporàdiques quan el teu contingut es comparteix en altres canals.
      • Mencions: t'envia notificacions quan altres usuaris mencionen el teu canal.

A la part inferior de la pàgina Notificacions, també pots canviar les preferències de correu electrònic per als comentaris i les respostes.

Gestionar les notificacions de Google Chrome

Pots triar si vols rebre notificacions de YouTube quan utilitzis el navegador Google Chrome. Quan les activis, rebràs notificacions emergents al navegador amb novetats dels canals a què et subscriguis.

1. Inicia la sessió a YouTube.
  2. Ves a la configuració de notificacions.
  3. A "Notificacions d'escriptori", fes clic al botó que hi ha al costat de Chrome per activar o desactivar les notificacions.

Si no tens l'opció "Notificacions d'escriptori", és possible que les notificacions del navegador Chrome estiguin bloquejades. Desbloqueja-les seguint aquests passos:

1. Fes clic al cadenat de la barra de cerca de Chrome.
  2. Fes clic a Configuració del lloc web.
  3. A la secció "Permisos", ves a "Notificacions".
  4. Fes clic a la fletxa avall i selecciona Permet sempre en aquest lloc web.

Diferències entre les notificacions i el feed de subscripcions

Feed de subscripcions: disponible tant des del mòbil com des de l'ordinador, et permet veure tots els vídeos penjats recentment de les teves subscripcions.

Notificacions: t'avisen de les novetats i dels vídeos nous de les teves subscripcions. T'enviarem correus electrònics, notificacions al mòbil o notificacions a la safata d'entrada si fas servir l'ordinador. Quan et subscrius a un canal, reps notificacions personalitzades de manera automàtica amb la seva activitat destacada.

Per rebre totes les notificacions d'un canal al qual t'has subscrit, toca la icona de campana . La icona canviarà a una campana sonant  per indicar que has triat rebre totes les notificacions.

Nota: no rebràs notificacions si un canal està definit com a creat per a nens.