Gestionar les notificacions de YouTube

Les notificacions de YouTube t'avisen sobre les novetats dels teus canals preferits, com ara si han penjat vídeos nous, i molt més. T'enviarem notificacions dels canals a què t'has subscrit i també és possible que te n'enviem d'altres en funció dels teus interessos. Segueix les instruccions que trobaràs a continuació per configurar les notificacions o desactivar-les del tot.

Nota: la configuració de notificacions pot variar en funció del dispositiu.

Subscriu-te al nostre canal TeamYouTube per rebre les últimes novetats, consells i ajuda.

Diferències entre les notificacions i el feed de subscripcions

Feed de subscripcions: disponible tant per a mòbils com per a ordinadors, és on pots veure tots els vídeos que han penjat les teves subscripcions recentment.

Notificacions: t'avisen per correu electrònic, amb notificacions automàtiques al mòbil o amb notificacions d'escriptori de les novetats de les teves subscripcions i dels vídeos nous que pengen. Quan et subscrius a un canal, reps notificacions personalitzades de manera automàtica amb la seva activitat destacada.

Per rebre totes les notificacions d'un canal al que t'hagis subscrit, toca la icona de campana . La icona canviarà a una campana sonant  per indicar que has seleccionat rebre totes les notificacions.

Significat de les campanes de notificació per a les subscripcions a canals

Notificacions personalitzades (opció predeterminada)
 Cap notificació
 Totes les notificacions

Notifications | Backstage at YouTube

Abans de començar: comprova que hagis iniciat la sessió al compte correcte. Pots trobar la configuració del teu compte de YouTube aquí:

1. Inicia la sessió a YouTube.
  2. A la part superior de la pantalla, fes clic a la teva foto de perfil.
  3. Fes clic a Configuració.
  4. Fes clic a Notificacions.

Rebre notificacions de canals concrets

Quan et subscriguis a un canal, començaràs a rebre automàticament notificacions sobre l'activitat destacada i veuràs tots els vídeos nous al teu feed de subscripcions. Pots canviar la configuració d'aquestes notificacions perquè t'avisem cada vegada que un canal publiqui contingut nou o bé desactivar-les del tot.

Rebre notificacions d'un canal en subscriure-t'hi:

1. Ves a la pàgina del canal o una pàgina de visualització.
  2. Si no t'hi has subscrit, toca Subscriu-me. Quan et subscrius a un canal, començaràs a rebre automàticament notificacions esporàdiques.
  3. Fes clic a la icona de campana  per canviar entre "Totes les notificacions" i "Notificacions esporàdiques".
    • Totes les notificacions : rebràs notificacions de totes les pujades i reproduccions en directe.
    • Notificacions esporàdiques : rebràs notificacions d'algunes pujades i reproduccions en directe. El significat de notificació "esporàdica" varia segons l'usuari. Per decidir quan se t'envia una notificació, YouTube es basa en les dades que obté de diversos indicadors, com ara el teu historial de visualitzacions, la freqüència amb què mires vídeos del canal, la popularitat de determinats vídeos i la freqüència amb què obres les notificacions.

Si cancel·les la subscripció a un canal i t'hi tornes a subscriure, es restablirà la configuració de notificacions esporàdiques. Si vols rebre notificacions de totes les pujades, assegura't d'activar totes les notificacions.

Consultar les notificacions

Ara pots consultar i rebre notificacions a l'ordinador.
  1. Obre YouTube en qualsevol navegador.
  2. A la part superior de la pàgina, fes clic a la icona de campana  per consultar les notificacions.
  3. Selecciona la notificació que vulguis per veure'n el vídeo o el comentari.
També pots gestionar les notificacions des de la safata d'entrada de l'ordinador.
  1. Al costat de la notificació, fes clic a Menú .
  2. Selecciona Amaga aquesta notificació, Silencia <nom del canal> o Desactiva les notificacions [tipus de notificació].

Seleccionar el tipus de notificacions que vols rebre

Pots controlar el tipus de notificacions que reps de YouTube i com les reps.

1. Inicia la sessió a YouTube.
  2. Ves a la configuració de notificacions.
  3. A les seccions corresponents de la pàgina, selecciona les notificacions que vols rebre:
    • Notificacions per correu electrònic: marca o desmarca les caselles corresponents per indicar si vols rebre o no notificacions amb consells i vídeos populars.
    • Subscripcions a canals: marca o desmarca la casella corresponent per indicar si vols rebre o no notificacions dels canals a què t'has subscrit o que et poden interessar.
    • Notifica'm per: al menú desplegable, selecciona com vols rebre les notificacions de les subscripcions (al dispositiu mòbil o per correu electrònic).

A la part inferior de la pàgina Notificacions, també pots canviar les preferències de correu electrònic per als comentaris i les respostes.

Gestionar les notificacions de Google Chrome

Pots triar si vols rebre notificacions de YouTube quan utilitzis el navegador Google Chrome. Quan les activis, rebràs notificacions emergents al navegador amb novetats dels canals a què et subscriguis.

1. Inicia la sessió a YouTube.
  2. Ves a la configuració de notificacions.
  3. A "Notificacions d'escriptori", fes clic al botó al costat de Chrome per activar o desactivar les notificacions.

Si no veus l'opció "Notificacions d'escriptori", és possible que les notificacions del navegador Chrome estiguin bloquejades. Desbloqueja-les seguint els passos que s'indiquen a continuació:

1. Fes clic a la icona del cadenat a la barra de cerca de Chrome.
  2. A la secció "Permisos", ves a "Notificacions".
  3. Fes clic al menú desplegable i selecciona Permet sempre en aquest lloc web.

Diferències entre les notificacions i el feed de subscripcions

Feed de subscripcions: disponible tant per a mòbils com per a ordinadors, és on pots veure tots els vídeos que han penjat les teves subscripcions recentment.

Notificacions: t'avisen per correu electrònic, amb notificacions automàtiques al mòbil o amb notificacions d'escriptori de les novetats de les teves subscripcions i dels vídeos nous que pengen. Quan et subscrius a un canal, reps notificacions personalitzades de manera automàtica amb la seva activitat destacada.

Per rebre totes les notificacions d'un canal al que t'hagis subscrit, toca la icona de campana . La icona canviarà a una campana sonant  per indicar que has seleccionat rebre totes les notificacions.