Äänikirjaston musiikin käyttäminen

YouTuben äänikirjastosta saat maksutonta musiikkia ja äänitehosteita videoihisi.

1. Kirjaudu YouTube Studioon.
  2. Valitse vasemmanpuoleisesta valikosta Äänikirjasto.
  3. Valitse sivun yläreunasta Ilmainen musiikki- tai Äänitehosteet-välilehti.
  4. Kun olet löytänyt mieleisesi ääniraidan, klikkaa nuolta ladataksesi sen .

Maksuttoman musiikin kaupallistaminen ja tekijätietojen ilmoittaminen

• Tekijätietojen ilmoittaminen videossa: Jos kappaleen vieressä on tekijän tiedot vaativa kuvake , muista ilmoittaa musiikin alkuperäisen esittäjän nimi videosi kuvauksessa. Lisätietoja tekijätietojen antamisesta on Creative Commons ‑sivustolla.
  • Videon kaupallistaminen: Maksuttomasta musiikista ei tehdä Content ID ‑vaatimuksia, joten voit kaupallistaa videosi. Jos sinua pyydetään todistamaan oikeutesi musiikin kaupalliseen käyttöön, ilmoita kappaleen tarkka nimi. Ilmoita lisäksi, että latasit musiikin YouTuben äänikirjastosta. Lue lisää asiakirjojen toimittamisesta oikeuksien todistamiseksi.

Huom. YouTube ei voi antaa tietoja oikeudellisesta vastuusta tai muista ongelmista, joita voi ilmetä alustan ulkopuolella. Jos sinulla on kysyttävää musiikin käytöstä, voit tarvittaessa ottaa yhteyttä asianajajaan.