Indtægtsgenerering for videoer med coverversioner

Youtubere, der deltager i YouTubes partnerprogram, kan dele indtægter fra kvalificerede videoer med coverversioner af sange på YouTube, så snart musikudgivere gør krav på disse videoer. Din indtægt for disse videoer bliver beregnet på pro rata-basis.

Sådan finder du ud af, om din coverversion af en sang er kvalificeret til indtægtsgenerering

En video med din coverversion af en sang er kvalificeret til indtægtsgenerering, hvis siden Indhold i YouTube Studio viser, at din video har følgende:

• Ophavsret i kolonnen Begrænsninger
  • Status for indtægtsgenerering indstillet til  Fra
  • Tekst, der vises, når du holder markøren over videoen, som angiver, at videoen er kvalificeret til at dele annonceindtægterne.
Bemærk! Du bør også kunne se disse oplysninger på siden med oplysninger om ophavsret for videoen og i mailen med notifikationer om krav, som vi har sendt til dig.

Denne meddelelse vises i forbindelse med videoer, som den eller de musikudgivere, der ejer ophavsretten til det fremførte musikstykke, har gjort krav på eller aktiveret indtægtsgenerering for ved hjælp af Content ID-systemet. Bemærk, at både nye uploads og tidligere uploads kan være kvalificerede.

Sådan aktiverer du indtægtsdeling for din video med en coverversion af en sang

1. Aktivér indtægtsgenerering for din konto, hvis du ikke allerede har gjort det. Gå til fanen Indtægtsgenerering i dine kontoindstillinger.
  2. Find den kvalificerede video med en coverversion af en sang på siden Indhold.
  3. Slå status for indtægtsgenerering Til.
  4. Du kan også gå til videoens info om indtægtsgenerering og skifte indtægtsgenerering fra Fra til Til.