Hitta användar- och kanal-id på YouTube

Varje YouTube-kanal har ett unikt användar- och kanal-id. De används för att hänvisa till kanalen i vissa appar och tjänster.

Hitta kanalens användar- och kanal-id

Kanalens användar- och kanal-id hittar du i de avancerade kontoinställningarna i en webbläsare på datorn eller telefonen.

1. Logga in på YouTube.
  2. Längst upp till höger klickar du på din profilbild följt av Inställningar Inställningar.
  3. Välj Avancerade inställningar i menyn till vänster.
  4. Kanalens användar- och kanal-id visas.
    • Du måste vara inloggad som kanalens primära ägare för att se den här informationen.

Obs! Du kan även hantera ditt kanalnamn i YouTube Studio.