Titta på YouTube på tv med en tv-kod

Du kan länka en mobil enhet till en smart-tv eller streamingenhet med hjälp av en kod. När du har länkat enheten kan du titta på YouTube på tv:n när du inte är ansluten till Wi-Fi.

• Om du vill länka datorn till tv:n måste du ansluta via Wi-Fi. Läs mer.
  • Om du är medlem i YouTube TV och vill titta på YouTube TV på din tv finns mer information i hjälpcentret för YouTube TV.

Så här aktiverar du YouTube på tv med en tv-kod på telefonen eller surfplattan

Hitta koden

1. Öppna YouTube-appen på din smart-tv eller streamingenhet.
  2. Öppna Inställningar .
  3. Scrolla till Länka med tv-kod. En blå tv-kod visas på tv:n.
  4. Var redo med telefonen eller surfplattan och följ stegen i avsnittet Ange koden nedan.
Tv-koden ska bestå av siffror. Om koden består av bokstäver upprepar du stegen ovan för att få en kod med siffror.

Ange koden

1. Öppna YouTube-appen på telefonen eller surfplattan.
  2. Klicka på din profilbild och välj Inställningar.
  3. Tryck på Titta på tv:n.
  4. Tryck på Ange tv-kod och ange koden som visas i blått på tv:n.

Ta bort enheter som har länkats med en kod

Följ anvisningarna nedan för att ta bort en länkad enhet. När du har tagit bort en enhet behöver du en ny kod om du vill länka enheten igen.

Ta bort en länk via en smart-tv eller streamingenhet

1. Öppna YouTube-appen på din smart-tv eller streamingenhet.
  2. Öppna Inställningar .
  3. Välj Länkade enheter.
  4. Välj Ta bort länk för alla enheter om du vill ta bort alla länkade enheter på en gång.

Ta bort en länk via en telefon eller surfplatta

1. Öppna YouTube-appen på telefonen eller surfplattan.
  2. Välj din profilbild .
  3. Tryck på Inställningar.
  4. Välj Titta på tv:n.
  5. Välj Ta bort enheter.
  6. Tryck på TA BORT för att ta bort den länkade smart-tv:n eller streamingenhet.