YouTube op tv bekijken met een tv-code

Je kunt je mobiele apparaat met een code koppelen aan je smart-tv of streamingapparaat. Nadat je je apparaat hebt gekoppeld, kun je YouTube ook op je tv kijken als je geen verbinding hebt met wifi.

• Als je je computer aan je tv wilt koppelen, moet je wifi gebruiken. Meer informatie
  • Als je YouTube TV-lid bent en YouTube TV op je tv wilt bekijken, ga je naar het Helpcentrum van YouTube TV voor meer informatie.

Je telefoon of tablet gebruiken om YouTube op tv te activeren met een tv-code

De code zoeken

1. Open de YouTube-app op je smart-tv of streamingapparaat.
  2. Ga naar Instellingen .
  3. Scroll naar Koppelen met tv-code. Je ziet een blauwe code op je tv.
  4. Houd je telefoon of tablet bij de hand en ga verder met de stappen hieronder in het gedeelte De code opgeven.
De tv-code moet uit cijfers bestaan. Als de code uit letters bestaat, moet je de bovenstaande stappen herhalen zodat je een numerieke code krijgt.

De code opgeven

1. Open de YouTube-app op je telefoon of tablet.
  2. Tik op je profielfoto  en selecteer Instellingen.
  3. Tik op Op tv bekijken.
  4. Tik op Tv-code invoeren en voer de blauwe code in die je op je tv ziet.

Apparaten verwijderen die met een code zijn gekoppeld

Volg de stappen hieronder om gekoppelde apparaten te verwijderen. Nadat je een apparaat hebt verwijderd, heb je een nieuwe code nodig om het apparaat later weer toe te voegen.

Ontkoppelen via je smart-tv of streamingapparaat

1. Open de YouTube-app op je smart-tv of streamingapparaat.
  2. Ga naar Instellingen .
  3. Selecteer Gekoppelde apparaten.
  4. Selecteer Alle apparaten ontkoppelen om alle apparaten tegelijk te ontkoppelen.

Ontkoppelen via je telefoon of tablet

1. Open de YouTube-app op je telefoon of tablet.
  2. Selecteer je profielfoto .
  3. Tik op Instellingen.
  4. Selecteer Op tv bekijken.
  5. Selecteer Apparaten verwijderen.
  6. Tik op VERWIJDEREN om de gekoppelde smart-tv of het gekoppelde streamingapparaat te verwijderen.