YouTuben katseleminen TV:ssä TV-koodin avulla

Voit ohjata TV:n YouTubea puhelimella, tabletilla tai tietokoneella, kun yhdistät laitteen TV:hen TV-koodilla.

Jos olet YouTube TV:n jäsen ja haluat katsella YouTube TV:tä televisiolla, katso lisätietoja YouTube TV:n ohjekeskuksesta.

YouTuben aktivoiminen TV:ssä puhelimella, tabletilla tai tietokoneella

Yhdistäminen TV-koodilla

Jos laitteet eivät ole yhteydessä Wi-Fi-verkkoon, TV-laitteen voi yhdistää puhelimeen, tablettiin tai tietokoneeseen TV-koodilla.

TV-laitteen TV-koodin selvittäminen

1. Avaa YouTube-sovellus TV:ssä.
  2. Valitse Asetukset .
  3. Siirry alas kohtaan Yhdistä TV-koodilla. Televisioon tulee näkyviin sininen TV-koodi.
  4. Ota nyt esille puhelin, tabletti tai tietokone.
TV-koodin tulisi koostua vain numeroista. Jos koodissa on kirjaimia, hanki numerokoodi toistamalla edellä kuvatut vaiheet.

TV-koodin lisääminen puhelimeen tai tablettiin

1. Avaa puhelimen tai tabletin YouTube-sovellus.
  2. Valitse profiilikuva  ja sitten Asetukset.
  3. Napauta Katso TV:ssä.
  4. Napauta Lisää TV-koodi ja kirjoita TV:ssä näkyvä sininen koodi.

TV-koodin lisääminen tietokoneella

1. Siirry tietokoneella osoitteeseen youtube.com/pair.
  2. Kirjoita televisiossa näkyvä sininen TV-koodi kohtaan Yhdistä TV-koodilla.
  3. Klikkaa Lisää tämä TV.

TV-koodilla yhdistettyjen laitteiden poistaminen

Voit poistaa yhdistetyn laitteen seuraavien ohjeiden avulla. Huomaa, että poistetun laitteen voi yhdistää takaisin laitteeseen vain uudella koodilla.

TV

1. Avaa YouTube-sovellus TV:ssä.
  2. Avaa Asetukset .
  3. Siirry alas kohtaan Yhdistetyt laitteet.
  4. Poista jokin yhdistetty laite tai valitse Poista kaikki yhdistetyt laitteet.

Puhelin tai tabletti

1. Valitse profiilikuvasi .
  2. Valitse Asetukset ja sitten Katso TV:ssä.
  3. Valitse Poista laitteita ja poista yhdistetty TV-laite valitsemalla POISTA.

Tietokone

1. Mene osoitteeseen youtube.com/pair.
  2. Siirry kohtaan Yhdistetyt TV:t, valitse Muokkaa ja klikkaa sitten Poista .