Last ned YouTube-appen

Hvis du vil se på YouTube på en smarttelefon eller et nettbrett, er det lurt å laste ned YouTube-appen. YouTube-appen er tilgjengelig på en rekke ulike enheter, blant annet mobiltelefoner, smart-TV-er og enheter for mediestrømming. Finn ut mer om hvor du kan se på YouTube.

Slik logger du på YouTube på TV-en

Du kan laste ned YouTube-appen fra Google Play.

Gå til brukerstøtten for Google Play for å finne ut hvordan du kan administrere nedlastede Android-apper fra Google Play.

Merk: Appen fungerer bare på telefoner eller nettbrett som kjører Android-versjon 6.0 og nyere.

YouTube på nyere smart-TV-er og medieenheter

Den nyeste versjonen av YouTube-appen er tilgjengelig på modeller fra 2013 og senere. Den kan også brukes på noen enheter fra 2012.

YouTube på Android TV

Hvis du har en enhet med Android TV, er YouTube-appen som standard tilgjengelig i applisten.

Versjon 1.0 av YouTube-appen for Android TV støttes ikke lenger.

YouTube på Apple TV

Hvis du har en fjerdegenerasjons Apple TV eller nyere, er YouTube-appen tilgjengelig for installering fra App Store.

Merk: For tredjegenerasjons og eldre Apple TV-enheter finnes det ikke lenger noen støttet YouTube-app. Hvis du bruker en av disse enhetene, kan du bruke AirPlay til å strømme YouTube.

YouTube på spillkonsoller

Du kan laste ned YouTube på mange spillkonsoller, for eksempel Nintendo, PlayStation og Xbox.

1. Gå til butikken for spillkonsollen din, og søk etter YouTube.
  2. Velg Last ned.