YouTube-sovelluksen lataaminen

Voit katsoa YouTubea älypuhelimen tai tabletin kautta lataamalla YouTube-sovelluksen. YouTube-sovellus on saatavilla monille eri laitteille, esimerkiksi puhelimille, älytelevisioille ja median striimauslaitteille. Lue lisää YouTuben katselutavoista.

YouTubeen kirjautuminen televisiossa

Voit ladata YouTube-sovelluksen Google Playsta.

Lisätietoja Google Playsta ladattujen Android-sovellusten hallinnoinnista on Google Playn ohjekeskuksessa.

Huom. Sovellus toimii vain puhelimissa ja tableteissa, joiden käyttöjärjestelmä on Android 6.0 tai uudempi.

YouTube uusissa älytelevisioissa ja medialaitteissa

YouTube-sovelluksen uusin versio on saatavilla vuoden 2013 laitemalleihin ja uudempiin sekä osaan vuoden 2012 laitemalleista.

YouTube Android TV:ssä

Jos laitteessasi on Android TV, YouTube-sovellus näkyy oletuksena muiden sovellusten joukossa.

Android TV:n YouTube-sovellusversiota 1.0 ei enää tueta.

YouTube Apple TV:ssä

Neljännen sukupolven tai sitä uudempiin Apple TV ‑laitteisiin YouTube-sovelluksen voi asentaa App Storesta.

Huom. Kolmannen sukupolven Apple TV ‑laitteissa ja vanhemmissa ei ole enää tuettua YouTube-sovellusta. Jos sinulla on tällainen laite, voit striimata YouTubea AirPlayn kautta.

YouTube pelikonsoleilla

YouTube on ladattavissa esimerkiksi Nintendon, PlayStationin ja Xboxin kaupasta.

1. Siirry pelikonsolin kauppaan ja hae YouTubea.
  2. Valitse Lataa.