Tilpass kanaloppsettet

Du kan tilpasse kanaloppsettet ditt slik at seerne ser kanaltraileren og den fremhevede videoen din samt fremhevede moduler når de kommer til kanalsiden din.

Lag en kanaltrailer for nye seere

Kanaltraileren skal være en forhåndsvisning av kanalen din, slik at seerne kan finne ut mer om kanalen og abonnere på den. Annonser vises som standard ikke i kanaltraileren, med mindre videoen omfatter innhold en tredjepart har gjort krav på. Hvis seeren allerede abonnerer på kanalen din, ser vedkommende videoen du har valgt å fremheve.
  1. Logg på YouTube Studio.
  2. I menyen til venstre velger du Tilpasning og så Oppsett.
  3. Klikk på LEGG TIL under Video i fokus, og velg hvilken video du vil bruke i kanaltraileren.
  4. Klikk på Publiser.

Fremhevet video for abonnenter

Du kan fremheve videoen din eller en hvilken som helst video på YouTube til abonnentene dine. Videoen vises når seerne besøker kanalsiden din.
  1. Logg på YouTube Studio.
  2. I menyen til venstre velger du Tilpasning og så Oppsett.
  3. Klikk på LEGG TIL under Video i fokus, og velg hvilken video du vil fremheve.
  4. Klikk på Publiser.

Fremhevede moduler

Du kan tilpasse kanaloppsettet ditt med opptil ti moduler. Utformingen består som standard av tre forhåndsdefinerte moduler med innhold du har gjort offentlig: Opplastinger, Opprettede spillelister og Abonnementer.
Youtube Studio Channel Customization- shelves/layout

Opprett moduler

1. Logg på YouTube Studio.
  2. I menyen til venstre velger du Tilpasning og så Oppsett.
  3. Klikk på LEGG TIL EN NY MODUL.
  4. Bruk pil ned for å velge innhold.
    1. Videoer: Velg å fremheve videoer du har lagt ut.
    2. Populære opplastinger: Velg å fremheve pågående, tidligere og kommende direktesendinger.
    3. Spillelister: Velg å fremheve enkeltspillelister, flere spillelister eller opprettede spillelister.
    4. Kanaler: Velg å fremheve abonnementer og aktuelt-kanaler.
  5. Klikk på Publiser.

Endre moduler

1. Logg på YouTube Studio.
  2. I menyen til venstre velger du Tilpasning og så Oppsett.
  3. Klikk på Alternativer  til høyre i modulen du vil endre, og velg Rediger innhold i delen .
  4. Endre modulinnholdet på redigeringssiden.
  5. Klikk på Publiser.

Endre rekkefølgen på modulene i kanalen

1. Logg på YouTube Studio.
  2. I menyen til venstre velger du Tilpasning og så Oppsett.
  3. Klikk på den vertikale linjen nederst i modulen du vil endre, og dra-og-slipp deretter modulene i ønsket rekkefølge.
  4. Klikk på Publiser.
Få flere forslag til hvordan du kan fremheve det beste innholdet ditt med kanalmoduler.