Kanavan ulkoasun muokkaaminen

Voit personoida kanavasi ulkoasun niin, että kanavan etusivulle tulevat katsojat näkevät kanavan trailerin, videosuosituksen ja suositellut osiot.

Kanavan trailerin luominen

Kanavan trailerilla voit esitellä kanavasi tarjontaa ja houkutella katsojia tilaajiksi. Kanavan trailerissa ei näytetä mainoksia, paitsi jos video sisältää kolmannen osapuolen sisältöä, josta on tehty vaatimus. Jos katsoja on jo tilannut kanavasi, hänelle näytetään videosuositus.
  1. Kirjaudu YouTube Studioon.
  2. Valitse vasemmasta valikosta Yksilöinti ja sitten Ulkoasu.
  3. Siirry kohtaan Nostettu video, klikkaa LISÄÄ ja valitse kanavan traileriksi lisättävä video.
  4. Valitse Julkaise.

Tilaajille näytettävä video

Voit nostaa tilaajiesi nähtäväksi jonkin omista videoistasi tai minkä tahansa muun YouTube-videon. Video näkyy tilaajillesi, kun he vierailevat kanavasi etusivulla.
  1. Kirjaudu YouTube Studioon.
  2. Valitse vasemmasta valikosta Yksilöinti ja sitten Ulkoasu.
  3. Siirry kohtaan Nostettu video, klikkaa LISÄÄ ja valitse videosuositus.
  4. Valitse Julkaise.

Suositellut osiot

Voit lisätä jopa 12 osiota, joilla saat kanavallesi yksilöllisen etusivun. Kanavalla on oletuksena neljä valmista osiota: Shorts-videot, lataukset, luodut soittolistat sekä julkiseksi valitsemasi tilaukset.
Youtube Studio Channel Customization- shelves/layout

Osion luominen

1. Kirjaudu YouTube Studioon.
  2. Valitse vasemmasta valikosta Yksilöinti ja sitten Ulkoasu.
  3. Valitse alareunasta LISÄÄ OSIO.
  4. Selaa ja valitse sisältöä.
    1. Videot: Esittele videoitasi, suosittuja videoita, lyhytvideoita tai käynnissä olevia, menneitä ja tulevia livestriimejä.
    2. Soittolistat: Esittele yksittäistä soittolistaa, useita soittolistoja tai itse luomiasi soittolistoja.
    3. Kanavat: Esittele tilauksiasi tai kanavasuosituksiasi.
  5. Valitse Julkaise.

Osion muokkaaminen

1. Kirjaudu YouTube Studioon.
  2. Valitse vasemmasta valikosta Yksilöinti ja sitten Ulkoasu.
  3. Valitse alareunasta muokattavan osion kohdalta Valinnat ja sitten Muokkaa osion sisältöä.
  4. Muuta osion sisältöä muokkausnäytössä.
  5. Valitse Julkaise.

Kanavan osioiden järjestäminen uudelleen

1. Kirjaudu YouTube Studioon.
  2. Valitse vasemmasta valikosta Yksilöinti ja sitten Ulkoasu.
  3. Klikkaa alareunasta siirrettävän osion kohdalta pystypalkkia ja vedä se haluamaasi kohtaan.
  4. Valitse Julkaise.