Kanavan asettelun muokkaaminen

Voit muokata kanavasi asettelua ja määrittää, mitä katsojat näkevät tullessaan sivulle. Jos et muokkaa asettelua, kaikille kävijöille näytetään oletuksena kanavasyöte.

Tätä suositellaan sisällöntuottajille, jotka lataavat videoita säännöllisesti. Voit lisätä kanavan trailerin, ehdottaa sisältöä tilaajillesi ja järjestää videosi ja soittolistasi osioihin.

Muokkausvalinnat

Näin pääset muokkaamaan kanavasi asettelua:

1. Kirjaudu tietokoneella YouTubeen.
  2. Valitse profiilikuvasi  ja sitten Kanavasi.
  3. Valitse Muokkaa kanavaa.

Trailerin ja osioiden lisääminen kanavalle

Kun olet ottanut kanavan muokkauksen käyttöön, voit luoda kanavalle trailerin uusia kävijöitä varten seuraamalla ohjeita. Voit muokata kanavan ulkonäköä lisäämällä siihen osioita.