Tilpas kanallayout

Du kan tilpasse din kanals layout og bestemme, hvad seerne skal se, når de kommer til din side. Hvis du ikke tilpasser kanallayoutet, vil det som standard vise indhold i tre forudkonfigurerede sektioner: Uploads, Oprettede playlister og Abonnementer, du har offentliggjort.

Tilpassede kanallayouts anbefales til youtubere, som uploader videoer regelmæssigt. Du kan tilføje en kanaltrailer, foreslå indhold til dine abonnenter og organisere alle dine videoer og playlister i sektioner.

Se muligheder for tilpasning

Følg denne vejledning for at tilpasse din kanals layout.

1. Log ind på YouTube.
  2. Vælg Din kanal under dit profilbillede øverst til højre.
  3. Vælg Tilpas kanal.

Tilføj kanaltrailer og -sektioner

Når du har slået kanaltilpasning til, skal du følge vejledningen for at oprette en kanaltrailer til nye besøgende. Tilføj kanalsektioner for at tilpasse dit kanallayout.