Tilpas kanallayout

Du kan tilpasse din kanals layout og bestemme, hvad seerne skal se, når de kommer til din side. Hvis du ikke tilpasser layoutet, vil alle besøgende se dit kanalfeed.

Dette anbefales til skabere, der uploader videoer regelmæssigt. Du kan tilføje en kanaltrailer, foreslå indhold til dine abonnenter og organisere alle dine videoer og playlister i sektioner.

Se muligheder for tilpasning

Følg disse trin for at tilpasse din kanals layout.

1. Log ind på YouTube på en computer.
  2. Vælg dit profilbillede  og derefter Din kanal.
  3. Vælg Tilpas kanal.

Tilføj kanaltrailer og -sektioner

Når du har slået kanaltilpasning til, skal du følge vejledningen for at oprette en kanaltrailer til nye besøgende. Tilføj kanalsektioner for at tilpasse dit kanallayout.