Annonser i videor du tittar på

Annonserna du ser när du tittar på YouTube-videor är skräddarsydda efter dina intressen. Urvalet baseras på Googles annonsinställningar, vilka videor du har tittat på och om du är inloggad eller inte.

När du är inloggad kan följande anonyma signaler avgöra vilka annonser du ser:

• vilka typer av videor du har tittat på
  • vilka appar du har på enheten och din användning av appar
  • webbplatser du besöker
  • anonyma identifierare för din mobila enhet
  • tidigare interaktion med Googles annonser och marknadsföringstjänster
  • geografisk plats
  • åldersintervall
  • kön
  • videointeraktioner på YouTube.

Annonserna baseras på innehållet i de videor du har tittat på, oavsett om du är inloggad eller inte.

Hantera sekretessinställningar för annonser

Du kan styra vilka annonser du ser baserat på ditt Google-konto Annonsinställningar. Du kan också visa, radera eller pausa YouTubes visningshistorik.

Inaktivera annonser

Om du vill inaktivera annonser på YouTube kan du läsa om våra betalmedlemskap som ger en annonsfri upplevelse.