Annonser du ser i videor

Annonserna du ser när du tittar på YouTube-videor är skräddarsydda efter dina intressen. Urvalet baseras på Googles annonsinställningar, vilka videor du har tittat på och om du är inloggad eller inte.

När du är inloggad kan följande anonyma indikatorer avgöra vilka annonser du ser:

• vilka typer av videoklipp du har tittat på
  • vilka appar du har på enheten och din användning av appar
  • webbplatser du besöker
  • anonyma identifierare för din mobila enhet
  • tidigare interaktion med Googles annonser och marknadsföringstjänster
  • geografisk plats
  • åldersintervall
  • kön
  • videointeraktioner på YouTube

Oavsett om du är inloggad eller inte är de annonser du ser baserade på innehållet i de videor du har tittat på.

Hantera sekretessinställningar för annonser

Du kan styra vilka annonser du får ta del av baserat på ditt Google-konto på olika enheter i dina annonsinställningar. Du kan också visa, radera eller pausa YouTubes visningshistorik.