Annonser du ser i videoer

Annonsene du ser når du ser på YouTube-videoer, er valgt ut fra interessene dine og basert på innstillingene dine for Google-annonser, videoene du har sett på, og hvorvidt du er pålogget eller ikke.

Når du er pålogget, kan følgende anonyme signaler påvirke hvilke annonser du ser:

• Hva slags videoer du har sett
  • Appene på enheten din og appbruken din
  • Nettstedene du besøker
  • Anonyme identifikatorer knyttet til mobilenheten din
  • Tidligere interaksjon med annonser eller annonseringstjenester fra Google
  • Den geografiske posisjonen din
  • Aldersgruppe
  • Kjønn
  • YouTube-videoavspillinger

Enten du er pålogget eller ikke, blir annonsene du ser, valgt ut basert på innholdet i videoene du har sett på.

Administrer personverninnstillingene for annonser

I annonseinnstillingene dine kan du kontrollere annonsene som vises basert på informasjon i Google-kontoen din, for alle enheter. Du kan også se eller slette YouTube-seerloggen din eller sette den på pause.