Advertenties bij video's die je bekijkt

De advertenties bij de YouTube-video's die je bekijkt, zijn afgestemd op je interesses. Ze zijn gebaseerd op je advertentie-instellingen van Google, de video's die je hebt bekeken en je inlogstatus.

Als je ingelogd bent, kunnen de volgende anonieme signalen van invloed zijn op de advertenties die je ziet:

• De typen video's die je hebt bekeken
  • De apps op je apparaat en je app-gebruik
  • Bezochte websites
  • Anonieme ID's op je mobiele apparaat
  • Eerdere interacties met advertenties of advertentieservices van Google
  • Je geografische locatie
  • Leeftijdscategorie
  • Geslacht
  • Videointeracties op YouTube

Deze advertenties zijn gebaseerd op de videocontent die je hebt bekeken. Daarbij maakt het niet uit of je wel of niet ingelogd bent.

Privacyinstellingen voor advertenties beheren

Op basis van de advertentie-instellingen van je Google-account kun je beheren welke advertenties je te zien krijgt. Je kunt ook je YouTube-kijkgeschiedenis bekijken, verwijderen of onderbreken.

Advertenties uitschakelen

Wil je advertenties uitschakelen op YouTube? Met onze betaalde lidmaatschappen kun je kijken zonder advertenties.