Advertenties die bij video's worden weergegeven

De advertenties die je ziet als je YouTube-video's bekijkt, zijn afgestemd op je interesses en gebaseerd op je instellingen voor Google-advertenties, de video's die je hebt bekeken en of je bent ingelogd of niet.

Als je bent ingelogd, kunnen de volgende anonieme signalen van invloed zijn op de advertenties die je te zien krijgt:

• Soorten video's die je hebt bekeken
  • De apps op je apparaat en je appgebruik
  • Bezochte websites
  • Anonieme identifiers op je mobiele apparaat
  • Eerdere interacties met advertenties of advertentieservices van Google
  • Je geografische locatie
  • Leeftijdscategorie
  • Geslacht
  • Videointeracties op YouTube

De advertenties die je ziet, zijn gebaseerd op de videocontent die je hebt bekeken, of je nu bent ingelogd of niet.

Privacyinstellingen voor advertenties beheren

Je kunt de advertenties die je te zien krijgt op basis van je Google-account voor verschillende apparaten beheren bij je advertentie-instellingen. Ook kun je je YouTube-kijkgeschiedenis bekijken, verwijderen of onderbreken.