Advertenties die bij video's worden weergegeven

De advertenties die je ziet als je YouTube-video's bekijkt, zijn afgestemd op je interesses en gebaseerd op je advertentie-instellingen van Google, de video's die je hebt bekeken en je inlogstatus.

Als je bent ingelogd, kunnen de volgende anonieme signalen van invloed zijn op de advertenties die je te zien krijgt:

• Soorten video's die je hebt bekeken
  • De apps op je apparaat en je appgebruik
  • Bezochte websites
  • Anonieme identifiers op je mobiele apparaat
  • Eerdere interacties met advertenties of advertentieservices van Google
  • Je geografische locatie
  • Leeftijdscategorie
  • Geslacht
  • Videointeracties op YouTube

De advertenties die je ziet, zijn gebaseerd op de videocontent die je hebt bekeken, of je nu bent ingelogd of niet.

Privacyinstellingen voor advertenties beheren

Via je advertentie-instellingen kun je beheren welke advertenties je op verschillende apparaten te zien krijgt op basis van je Google-account. Je kunt ook je YouTube-kijkgeschiedenis bekijken, verwijderen of onderbreken.

Advertenties uitschakelen

Wil je advertenties uitschakelen op YouTube? Met onze betaalde lidmaatschappen kun je kijken zonder advertenties.