Mainokset katsomissasi videoissa

YouTube-videoiden katselun aikana näkemäsi mainokset on räätälöity siten, että ne vastaavat omia kiinnostuksen kohteitasi. Niiden näyttäminen perustuu Google-mainosasetuksiin, aiemmin katsomiisi videoihin ja kirjautumisen tilaan.

Kun olet kirjautunut sisään, mainoksia voidaan näyttää seuraavien anonyymien tietojen perusteella:

• katselemiesi videoiden tyypit
  • laitteellasi olevat sovellukset ja sovellusten käyttö
  • verkkosivut, joilla vierailet
  • mobiililaitteeseen liittyvät anonyymit tunnisteet
  • edelliset vuorovaikutukset Googlen mainosten tai mainospalvelujen kanssa
  • maantieteellinen sijaintisi
  • ikäryhmä
  • sukupuoli
  • reaktiot YouTube-videoihin.

Mainokset perustuvat katsomaasi videosisältöön riippumatta kirjautumisesi tilasta.

Mainoksiin liittyvien tietosuoja-asetusten ylläpito

Google-tilisi kohdassa Mainosasetukset voit vaikuttaa siihen, millaisia mainoksia sinulle näytetään. Voit myös tarkastella YouTuben katseluhistoriaasi, poistaa sen tai keskeyttää sen tallentamisen.

Mainosten estäminen

Jos et halua nähdä mainoksia YouTubessa, tutustu maksullisiin jäsenyyksiimme. Niiden avulla voit katsoa videoita ilman mainoksia.