Mainokset katsomissasi videoissa

YouTube-videoiden katselun aikana näkemäsi mainokset on räätälöity siten, että ne vastaavat omia kiinnostuksen kohteitasi. Niiden näkyminen perustuu Google-mainosasetuksiin, aiemmin katsomiisi videoihin ja kirjautumisen tilaan.

How to personalize the ads you see on YouTube and Google

Kun olet kirjautunut sisään, mainokset voivat näkyä seuraavien anonyymien tietojen perusteella:

• katselemiesi videoiden tyypit
  • laitteellasi olevat sovellukset ja sovellusten käyttö
  • verkkosivut, joilla käyt
  • mobiililaitteeseen liittyvät anonyymit tunnisteet
  • edelliset vuorovaikutukset Googlen mainosten tai mainospalvelujen kanssa
  • maantieteellinen sijaintisi
  • ikäryhmä
  • sukupuoli
  • reaktiot YouTube-videoihin.

Mainokset perustuvat katsomaasi videosisältöön riippumatta kirjautumisesi tilasta.

Mainoksiin liittyvien tietosuoja-asetusten ylläpito

Google-tilisi kohdassa Mainosasetukset voit vaikuttaa siihen, millaisia mainoksia näet. Voit myös tarkastella YouTuben katseluhistoriaasi, poistaa sen tai keskeyttää sen tallentamisen.

Mainosten estäminen

Jos et halua nähdä mainoksia YouTubessa, tutustu maksullisiin jäsenyyksiimme. Niillä voit katsoa videoita ilman mainoksia.

Jos haluat piilottaa tietyn mainoksen, valitse mainoksesta TiedotTiedotja sittenÄlä näytä tätä mainosta. Vaihtoehto on valittavissa vain, jos mainosten personointi on käytössä Google-tilisi mainosasetuksissa.

Tee ilmoitus mainoksesta

Jos näet mainoksen, josta et pidä, voit muuttaa mainosasetuksiasi yllä olevien tietojen avulla. Jos näet mainoksen, joka on sopimaton tai rikkoo Googlen mainoskäytäntöjä, voit tehdä siitä ilmoituksen.

Tee ilmoitus valitsemalla mainoksesta ensin Tiedot Tiedot ja sitten Tee ilmoitus tästä mainoksesta tai täytä ja lähetä tämä lomake. Tiimimme tarkastaa ilmoituksen ja ryhtyy tarvittaessa toimenpiteisiin.

Mainoksista voi tehdä ilmoituksen vain YouTube mobiililaitteille ‑palvelussa ja tietokoneella.

Liidien luontilomakkeiden täyttäminen

Kun avaat videokampanjan liidien luontilomakkeen YouTubessa ja olet kirjautuneena Google-tilillesi, osa kentistä on valmiiksi täytetty.