Mainokset katsomissasi videoissa

YouTube-videoiden katselun aikana näkemäsi mainokset on räätälöity siten, että ne vastaavat omia kiinnostuksen kohteitasi. Niiden näyttäminen perustuu Google-mainosasetuksiin, aiemmin katsomiisi videoihin ja kirjautumisen tilaan.

How to personalize the ads you see on YouTube and Google

Kun olet kirjautunut sisään, mainoksia voidaan näyttää seuraavien anonyymien tietojen perusteella:

• katselemiesi videoiden tyypit
  • laitteellasi olevat sovellukset ja sovellusten käyttö
  • verkkosivut, joilla käyt
  • mobiililaitteeseen liittyvät anonyymit tunnisteet
  • edelliset vuorovaikutukset Googlen mainosten tai mainospalvelujen kanssa
  • maantieteellinen sijaintisi
  • ikäryhmä
  • sukupuoli
  • reaktiot YouTube-videoihin.

Mainokset perustuvat katsomaasi videosisältöön riippumatta kirjautumisesi tilasta.

Mainoksiin liittyvien tietosuoja-asetusten ylläpito

Google-tilisi kohdassa Mainosasetukset voit vaikuttaa siihen, millaisia mainoksia sinulle näytetään. Voit myös tarkastella YouTuben katseluhistoriaasi, poistaa sen tai keskeyttää sen tallentamisen.

Mainosten estäminen

Jos et halua nähdä mainoksia YouTubessa, tutustu maksullisiin jäsenyyksiimme. Niillä voit katsoa videoita ilman mainoksia.

Jos haluat piilottaa tietyn mainoksen, valitse mainoksen kohdalta Tiedot Tiedotja sittenÄlä näytä tätä mainosta . Tämä vaihtoehto on valittavissa vain, jos mainosten personointi on käytössä Google-tilisi mainosasetuksissa.

Tee ilmoitus mainoksesta

Jos näet mainoksen, josta et pidä, voit muuttaa mainosasetuksiasi yllä olevien tietojen avulla. Jos näet mainoksen, joka on sopimaton tai rikkoo Googlen mainoskäytäntöjä, voit tehdä siitä ilmoituksen.

Tee ilmoitus valitsemalla mainoksen kohdalta ensin Tiedot Tiedot Miksi tämä mainos ja sittenTee ilmoitus tästä mainoksesta tai täytä ja lähetä tämä lomake. Tiimimme tarkastaa ilmoituksesi ja ryhtyy toimenpiteisiin tarvittaessa.

Mainoksista voi tehdä ilmoituksia vain YouTuben mobiili- ja tietokoneversioissa.

Liidien luontilomakkeiden täyttäminen

Kun avaat videokampanjan liidien luontilomakkeen YouTubessa ja olet kirjautuneena Google-tilillesi, osa kentistä on valmiiksi täytetty.