Mainokset katsomissasi videoissa

YouTube-videoiden tai Shorts-videoiden katselun aikana näkemäsi mainokset on räätälöity vastaamaan kiinnostuksen kohteitasi. Niiden näkyminen perustuu Google-mainosasetuksiin, aiemmin katsomaasi sisältöön ja kirjautumisen tilaan.

How to personalize the ads you see on YouTube and Google

Tilaa YouTube Viewers ‐kanava, niin kuulet tuoreimmat uutiset, päivitykset ja vinkit.

Kun olet kirjautunut sisään, mainokset voivat näkyä seuraavien anonyymien tietojen perusteella:

• katselemiesi videoiden tyypit
  • laitteellasi olevat sovellukset ja sovellusten käyttö
  • verkkosivustot, joilla vierailet
  • mobiililaitteeseen liittyvät anonyymit tunnisteet
  • edelliset vuorovaikutukset Googlen mainosten tai mainospalvelujen kanssa
  • maantieteellinen sijaintisi
  • ikäjakauma
  • sukupuoli
  • reaktiot YouTube-videoihin.

Mainokset perustuvat katsomaasi videosisältöön riippumatta kirjautumisesi tilasta.

Mainoksiin liittyvien tietosuoja-asetusten ylläpito

Google-tilisi kohdassa Mainosasetukset voit vaikuttaa siihen, millaisia mainoksia näet. Voit myös tarkastella YouTuben katseluhistoriaasi, poistaa sen tai keskeyttää sen tallentamisen.

Mainosten estäminen

Jos et halua nähdä mainoksia YouTubessa, tutustu maksullisiin jäsenyyksiimme. Niillä voit katsoa videoita ilman mainoksia.

Jos haluat piilottaa tietyn mainoksen tekemättä siitä ilmoitusta, valitse Lisää " tai Tiedot ja sitten Estä mainos . Vaihtoehto on valittavissa vain, jos mainosten personointi on päällä My Ad Centerissä.

Ilmoituksen tekeminen mainoksesta

Jos näet mainoksen, josta et pidä, voit muuttaa mainosasetuksiasi yllä olevien tietojen avulla. Jos näet mainoksen, joka on sopimaton tai rikkoo Googlen mainoskäytäntöjä, voit tehdä siitä ilmoituksen.

Tee ilmoitus mainoksesta valitsemalla Lisää " tai Tiedot ja sitten Ilmoita mainoksesta tai täytä ja lähetä tämä lomake. Tiimimme tarkastaa ilmoituksen ja ryhtyy tarvittaessa toimenpiteisiin.

Mainoksista voi tehdä ilmoituksen vain YouTube mobiililaitteille ‑palvelussa ja tietokoneella.

Liidilomakkeiden täyttäminen

Kun avaat videokampanjan liidilomakkeen YouTubessa ja olet kirjautuneena Google-tilillesi, osa kentistä on valmiiksi täytetty.