Anuncis als vídeos que mires

Els anuncis que es reprodueixen als vídeos de YouTube que mires s'ajusten als teus interessos i es basen en la teva configuració d'anuncis de Google, els vídeos que has vist i si has iniciat la sessió o no.

En iniciar la sessió, aquests senyals anònims poden determinar els anuncis que veus:

• tipus de vídeos que has vist
  • aplicacions del teu dispositiu i l'ús que en fas
  • llocs web que visites
  • identificadors anònims associats al teu dispositiu mòbil
  • interaccions anteriors amb els anuncis o amb els serveis publicitaris de Google
  • la teva ubicació geogràfica
  • interval d'edat
  • sexe
  • interaccions de vídeo a YouTube

Aquests anuncis es basen en el contingut dels vídeos que has vist, tant si has iniciat la sessió com si no.

Gestionar la configuració de privadesa dels anuncis

Pots controlar els anuncis que se't mostren en funció del teu Compte de Google a Configuració d'anuncis. També pots veure el teu historial de visualitzacions de YouTube, suprimir-lo o posar-lo en pausa.

Desactivar els anuncis

Si vols desactivar els anuncis a YouTube, consulta les nostres subscripcions de pagament, que ofereixen una experiència sense anuncis.