Anuncis als vídeos que mires

Els anuncis que es reprodueixen als vídeos de YouTube que mires s'ajusten als teus interessos i es basen en la teva configuració d'anuncis de Google, els vídeos que has vist i si has iniciat la sessió o no.

How to personalize the ads you see on YouTube and Google

Quan tens la sessió iniciada, aquests senyals anònims poden determinar els anuncis que veus:

• Tipus de vídeos que has vist
  • Aplicacions al teu dispositiu i ús que en fas
  • Llocs web que visites
  • Identificadors anònims associats al teu dispositiu mòbil
  • Interaccions anteriors amb els anuncis o amb els serveis publicitaris de Google
  • La teva ubicació geogràfica
  • Interval d'edat
  • Sexe
  • Interaccions de vídeo a YouTube

Aquests anuncis es basen en el contingut dels vídeos que has vist, tant si tens la sessió iniciada com si no.

Gestionar la configuració de privadesa dels anuncis

Pots controlar els anuncis que se't mostren en funció del teu Compte de Google a Configuració d'anuncis. També pots veure el teu historial de visualitzacions de YouTube, suprimir-lo o posar-lo en pausa.

Desactivar els anuncis

Si vols desactivar els anuncis a YouTube, dona una ullada a les nostres subscripcions de pagament per gaudir d'una experiència sense anuncis.

Per deixar de veure un anunci concret, a l'anunci en qüestió, selecciona Informació Informació i, a continuació, No vull veure més aquest anunci. Aquesta opció només està disponible si tens activada la personalització d'anuncis a la Configuració d'anuncis del teu Compte de Google.

Informar d'un anunci

Si veus un anunci que no t'agrada, fes servir la informació anterior per gestionar la configuració d'anuncis. Si veus un anunci que és inadequat o que fins i tot infringeix les polítiques d'anuncis de Google, pots informar-ne.

Per informar de l'anunci, selecciona Informació Informació a l'anunci i, després, Informa d'aquest anunci, o bé emplena i envia aquest formulari. A continuació, el nostre equip revisarà l'informe de l'anunci i prendrà les mesures necessàries, si escau.

Només es pot informar d'anuncis des de YouTube per a mòbils i des d'un ordinador.

Emplenar formularis de contactes

Quan obres un formulari de contactes en una campanya de vídeo a YouTube, alguns camps s'emplenen automàticament si tens la sessió iniciada al teu Compte de Google.