Anuncis que es mostren als vídeos

Els anuncis que veus mentre mires vídeos de YouTube s'ajusten als teus interessos i es basen en la teva configuració d'anuncis de Google, els vídeos que has vist i si has iniciat la sessió o no.

Si tens la sessió iniciada, aquests senyals anònims poden determinar els anuncis que veus:

• tipus de vídeos que has vist
  • aplicacions del teu dispositiu i l'ús que en fas
  • llocs web que visites
  • identificadors anònims associats al teu dispositiu mòbil
  • interaccions anteriors amb els anuncis o amb els serveis publicitaris de Google
  • la teva ubicació geogràfica
  • interval d'edat
  • sexe
  • interaccions de vídeo a YouTube

Tant si tens la sessió iniciada com si no, els anuncis que veus es basen en el contingut dels vídeos que has vist.

Gestionar la configuració de privadesa dels anuncis

Pots controlar els anuncis que se't mostren en funció del teu compte de Google en tots els dispositius a Configuració d'anuncis. També pots veure el teu historial de visualitzacions a YouTube, suprimir-lo o posar-lo en pausa.