Olika versioner av YouTube-appen för tv

YouTube TV-upplevelsen är en optimerad version av YouTube. Med den kan du enkelt hitta och titta på YouTube-videoklipp av hög kvalitet på tv:n. Läs mer om YouTube på TV.

Tillgänglighet

Du kan använda YouTube på många olika tv-apparater, inklusive smart-tv-apparater, mediespelare, Google TV, Android TV och vissa Apple TV-enheter.

Hur YouTube på TV visas för dig beror på vilken YouTube-app som körs på din smart-tv eller mediespelare. Du kan ta reda på vilken YouTube-app du använder genom att jämföra med bilderna nedan.

YouTube på nyare smart-tv-apparater och mediespelare
Den senaste versionen av YouTube-appen är tillgänglig på modeller från 2013 och senare. Den kan även användas på vissa enheter från 2012:

YouTube och äldre smart-tv-apparater och mediespelare
Om din tv är från 2012 eller tidigare har du troligen den äldre versionen av YouTube-appen.

YouTube på Android TV
Om du har en enhet med Android TV finns YouTube-appen i applistan som standard:

YouTube på Apple TV
Om du har en tredje generationens Apple TV finns YouTube-appen i huvudmenyn som standard:

Andra generationens Apple TV (eller äldre) har inte längre en YouTube-app som stöds
YouTube på Google TV
Det finns två olika YouTube-appar du kan använda, beroende på vilken Google TV-modell du har:

Mer information om YouTube TV finns på youtube.com/yt/devices.

Till hur stor hjälp är denna artikel:

Feedbacken har registrerats. Tack!
  • Inte alls till någon hjälp
  • Inte till så stor hjälp
  • Till viss hjälp
  • Till stor hjälp
  • Extremt stor hjälp