Olika versioner av YouTube-appen för tv

YouTube TV-upplevelsen är en optimerad version av YouTube. Med den kan du enkelt hitta och titta på YouTube-videoklipp av hög kvalitet på tv:n. Läs mer om YouTube på TV.

Tillgänglighet

YouTube kan ses på många olika TV-apparater, som smart-tv, boxar för direktuppspelad media och Google TV-enheter.

Hur YouTube på TV visas för dig beror på vilken YouTube-app som körs på din smart-tv eller medieuppspelningsenhet. Du kan se vilken YouTube-app du använder genom att titta på bilderna nedan och jämföra.

YouTube TV på nyare enheter
De senaste versionerna av appen YouTube TV finns på modeller från 2013 och på vissa modeller från 2012:

YouTube TV på äldre enheter
Om din tv är från 2012 eller äldre har du förmodligen den äldre versionen av appen YouTube TV:

YouTube på Google TV
Du kan läsa mer om YouTube-appen Google TV i hjälpcentret för Google TV.

Annan YouTube-app
Om din app inte ser ut som något av exemplen ovan använder du förmodligen en app från tredje part som kanske inte är utvecklad av YouTube. Om du behöver hjälp ska du kontakta enhetens tillverkare.

Other YouTube app
Mer information om YouTube TV finns på youtube.com/yt/devices.