YouTuben eri sovellusversiot televisioissa

YouTuben TV-sovellus on televisiolle optimoitu versio, jonka avulla on helppo löytää ja katsella korkealaatuisia YouTube-videoita televisiosta. Lisätietoja YouTubesta televisiossa.

Saatavuus

YouTube on saatavilla monille eri televisiolaitteille, kuten älytelevisioille, mediasisältöä suoratoistaville laitteille ja Google TV-, Android TV- ja joillekin Apple TV -laitteille.

YouTuben käyttökokemus televisiossa vaihtelee älytelevisiossa tai suoratoistolaitteessa käytettävän YouTube-sovelluksen mukaan. Saat selville käyttämäsi YouTube-sovelluksen tutustumalla alla oleviin kuviin. Niistä näet, mikä sovellus muistuttaa omaasi.

Huom. Tarkista Google Play Kaupasta, että YouTube-sovellus on ajan tasalla.
YouTube uusissa älytelevisioissa ja medialaitteissa
YouTube-sovelluksen uusin versio on saatavilla vuoden 2013 ja sitä uudempiin laitemalleihin ja tiettyihin vuoden 2012 laitemalleihin.
YouTube Android TV:ssä

Jos laitteessasi on Android TV, YouTube-sovellus on saatavilla oletuksena ja näkyy muiden sovellusten joukossa.

Android TV:n YouTube-sovellusversiota 1.0 ei enää tueta.

YouTube Apple TV:ssä
Neljännen sukupolven tai sitä uudemmissa Apple TV:issä YouTube-sovelluksen voi asentaa sovelluskaupasta.

Kolmannen sukupolven Apple TV:ssä YouTube-sovellus on saatavilla oletuksena ja löytyy päävalikosta:

Toisen sukupolven ja sitä vanhemmissa Apple TV:issä ei ole enää tuettua YouTube-sovellusta
Lisätietoja YouTuben TV-sovelluksista on osoitteessa youtube.com/yt/devices.