YouTuben eri sovellusversiot televisioissa

YouTuben TV-sovellus on suunniteltu televisiokäyttöä varten: sillä on helppo löytää ja katsella korkealaatuisia YouTube-videoita televisiosta. Lisätietoja YouTubesta televisiossa.

Saatavuus

YouTube on saatavilla monille eri televisiolaitteille, kuten älytelevisioille ja mediasisältöä suoratoistaville laitteille sekä Google TV-, Android TV- ja joillekin Apple TV -laitteille.

YouTuben käyttökokemus televisiossa vaihtelee älytelevisiossa tai suoratoistolaitteessa käytettävän YouTube-sovelluksen mukaan.

YouTube uusissa älytelevisioissa ja medialaitteissa
YouTube-sovelluksen uusin versio on saatavilla vuoden 2013 ja sitä uudempiin laitemalleihin ja tiettyihin vuoden 2012 laitemalleihin.
YouTube Android TV:ssä

Jos laitteessasi on Android TV, YouTube-sovellus on saatavilla oletuksena ja näkyy muiden sovellusten joukossa.

Android TV:n YouTube-sovellusversiota 1.0 ei enää tueta.

YouTube Apple TV:ssä
Neljännen sukupolven tai sitä uudemmissa Apple TV:issä YouTube-sovelluksen voi asentaa sovelluskaupasta.

Kolmannen sukupolven ja sitä vanhemmissa Apple TV:issä ei ole enää tuettua YouTube-sovellusta