Forskellige versioner af YouTube-appen på tv

YouTube på tv-oplevelsen er en optimeret version af YouTube, der gør det nemt at finde og se YouTube-videoer på dit fjernsyn i høj kvalitet. Få flere oplysninger om YouTube på tv.

Tilgængelighed

YouTube er tilgængeligt på mange forskellige fjernsynsenheder, herunder smart-tv'er, mediestreamingenheder, Google TV, Android TV og nogle Apple TV'er.

Din oplevelse med at se YouTube på tv vil variere afhængigt af den YouTube-app, du har på dit smart-tv eller din mediestreamingenhed. Se billederne nedenfor for at finde ud af, hvilken YouTube-app du bruger, ved at identificere den app, der afspejler din oplevelse mest præcist.

Bemærk! Du skal sørge for, at din YouTube-app er opdateret i Google Play Butik.
YouTube på nyere smart-tv'er og medieenheder
Den nyeste version af YouTube-appen er tilgængelig på enheder fra 2013 og senere samt udvalgte 2012-enheder.
YouTube på Android TV

Hvis du har en enhed, der kører Android TV, er YouTube-appen som standard tilgængelig på din appliste.

YouTube-app version 1.0 til Android TV understøttes ikke længere.

YouTube på Apple TV
Hvis du ejer et fjerdegenerations-Apple TV eller nyere, kan du installere YouTube-appen fra appbutikken.

Hvis du ejer et tredjegenerations-Apple TV, vil YouTube-appen som standard være tilgængelig i hovedmenuen.

Andengenerations-Apple TV'er og ældre har ikke længere en understøttet YouTube-app
Du kan få flere oplysninger om YouTube på tv ved at gå til youtube.com/yt/devices.